שרשור כנס?

innocence

New member
אני שמחה לראות שזה לא היה רק בראש שלי P:

כל זמן כתיבת ההודעה חשבתילעצמי - ומה אם הזוגות שעלו אח"כ לא באמת הרגישו לא בסדר עם זה וכן נהנו נורא להתנשק בפומבי?" XD

CoralP

New member
כלומר, אני מבינה../images/Emo187.gif

את הדיעה שלך בנושא גאיה, אבל קשה לי מאוד שלא להסכים עם גיא

Blackice

New member
אני לא חושב שזו תחרות

של מי השיג יותר תרועות. ואם כבר מדברים על זה, הווליום של התרועות שקיבלנו לא התחיל בפנסרביס, הוא התחיל איך שעלינו לבמה. הוא ירד במהלך הפוזות לצילום ועלה חזרה בפנסרביס. אגב, התוכנית לפני שבוע-שבועיים לא היתה לעשות פנסרביס אלא סקיט. התחלנו לתכנן סקיט יחד עם עוד שני חברים שהיו אמורים להיות סייקס ומרלושה, קטע קצר של מערכון עם שיר או שניים. אבל אז סייקס ומרלושה לא הספיקו להכין את המעילים וגם אנחנו התעכבנו בסיום הקוספליי ולא היה זמן להתחיל להקליט שירים... אז במקום היה פנסרביס. אני לא חושב שהפגנות של מיניות מוזילות את התחרות, כי כמו שגיא ציין כאן מיניות היא חלק בלתי נפרד ממנגה ואנימה ובמיוחד לא מתרבות המעריצים שהתפתחה סביב- אבל אני כן מסכים שהרבה יותר שווה להעולת סקיט מוצלח מאשר פנסרוויס סתמי. ובנימה אופטימית זו- בכנס קיץ, במידה והתוכניות הגרנדיוזיות שלנו לקוספליי יתממשו, לא נוכל לעשות פנסרביס- אז אפשר להרגע

innocence

New member
אבל בפועל זו כן.

אין לי ספק שזו לא אמורה להיות תחרות של "מי קיבל הכי הרבה תרועות" וגם אין לי ספק שהקוספליי שלכם היה מצוין והגיעו לו תרועות גם בלי נשיקה, אבל תסכים איתי שהתרועות גברו בהרבה כשכן התנשקתם? תסכים איתי שהזוגות שעלו אח"כ (בעיקר אם היו דמויות גבריות) פתאום קיבלו המון צעקות של הקהל לנשיקות וכאלו, ויכול להיות שהזוגות האלו הרגישו שלא בנוח עם זה? אני הייתי מרגישה שהרמה של הקוספליי שלי בכלל לא משנה כל עוד אני מתנשקת עם מישהו על הבמה. וזה חבל, כי לקוספליי שלכם הגיעו שבחים גם בלי זה. ושלא ישתמע מכם שאני באה בטענות אליכם באופן ספציפי, כי באמת שאין לי שום דבר נגדכם באופן אישי, אני פשוט לא אוהבת את כל העניין הזה. לצערי מיניות היא משהו שהופך נפוץ יותר ויותר במהלך השנים (ולא רק באנימה), ואני באופן אישי רואה בזה מן הפסול (ותסכים איתי שיש הבדל בין להחזיק ידיים, או להתנשק נשיקה קטנה באוטובוס ובין להתמזמז על הספסל האחורי). רק בגלל שזה הפך נפוץ, לא אומר שאני חייבת לשתף עם זה פעולה, או לשבת בשקט כשאני רואה שזה קורה. יכול להיות שאתם חושבים שאני מגזימה, אבל ככה אני מרגישה, ולצערי אני במיעוט.

TerryKasper

New member
את מדברת כאן על התמזמזות במושב האחורי כשבתכלס

לא הייתה כאן יותר מנשיקה ממושכת. בלי לשון, בלי groping, בלי שום דבר שאמור לערער ילדים בגילאי 13 ומטה. עזבי אותך מפאנסרביס לרגע, תארי לעצמך שהיה לך חבר, שהיה מתחפש איתך לדמויות שאת כל כך, כל כך אוהבת, והייתה לכם הזדמנות להפגין חיבה באותו רגע נתון כשקהל צופים שלהם בוהה בכם... היית מוותרת על ההזדמנות הזאת? ולו רק בגלל שאת עלולה להוריד את ה"הייפ" מהקבוצה שתעלה אחריכם? הנשיקה הזו נקראת "פאנסרביס", כשבעצם היא התקיימה רק בשבילי ובשביל ארז. מה לעשות, אנחנו זוג שעושה קוספליי ביחד, ואני לא מתכוון להסתיר את זה במקום האחד שבו נקבל תשואות במקום קללות.

innocence

New member
ושוב, לא דיברתי עליכם ספציפית.

את הדוגמא של התמזמזות על הכסא האחרוי נתתי כדוגמא קיצונית של הפגנת חיבה פומבית, ולא במקרה של הכנס הזה (אלא אם כן מישהו עשה גם את זה ואני פשוט לא יודעת P:). בחרת דווקא דוגמא רעה, כי כל מי שמכיר אותי, ובייחוד החבר שלי (אייל) יודעים שאני בקושי מנשקת אותו בפומבי, בדיוק מהסיבות שציינתי למעלה. מכיוון שלי *אישית* לא נעים לראות זוגות מתנשקים ומתמזמים ברחוב/אוטובוס/כנס (לצורך העניין), אני גם לא הייתי עושה את זה. ולא משנה אילו תרועות הייתי מקבלת. כי כמו שאמרת, נשיקה היא דבר אישי, פרטי, אינטימי. אני לא חושבת שזה משהו שצריך או כדאי לחלוק עם אנשים בפומבי, ובטח שלא בכזו סיטורציה (של במה וקהל). אין לי שום כוונה להגיד לכם להסתיר את העובדה שזה זוג, אני חושבת שאתם חמודים מאוד ביחד ואני האדם האחרון שאגיד למישהו להסביר את מי שעושה לו טוב. אני אישית לא חושבת שבמה של תחרות הקוספליי היא המקום לעשות את זה, בין היתר בגלל ההשלכות גם על הקאסטים האחרים שעולים אחרי מופע כזה ו"לא יכולים" לספק כזה מן פן-סרביס.

S.Riddle

New member
נדמה לי שיש פה over-analyzing דווקא מצדך...

בתור מישהי שלא הייתה לה בעיה מיוחדת עם מה שעשיתם, אני עדיין רוצה לציין שאין לך את היכולת לפטור את זה ב"לא הייתה כאן יותר מנשיקה ממושכת", "הנשיקה הזו נקראת "פאנסרביס", כשבעצם היא התקיימה רק בשבילי ובשביל ארז" - אלה *לא* תירוצים, ברגע שאתה הופך את זה לאירוע פומבי אתה אוטומטית משפיט את זה לתגובות הקהל. גאיה מעלה נקודה נכונה; זה לא היה peck מהיר על השפתיים, זו הייתה ~נשיקה~ ארוכה (ולא מעניין אותי אילו איברים נוספים היו מעורבים בה, באמת ~__~;) שנעשתה באופן מאוד בוטה (שוב, לא בקונוטציה שלילית, זו פשוט המילה הכי קרובה למה שאני מתכוונת) והכוונה שלה לא הייתה יכולה להיות מפורשת לשני הצדדים. מה שאתה מגדיר כ"לא groping" - אני לא מסכימה עם זה. לי זה נראה מאוד "מתגרה" בקהל, כלומר היה מעורב מגע (אלוהים אני לא רוצה להיכנס לזה), כפי שאמרתי קודם - זה לא נשיקונת, זה make-out session שכמו שהיה גורם לי להרים גבה אם הייתי רואה אותו באמצע הרחוב (וכבר קרו מקרים), על אחת כמה וכמה על במה כשכל עיניי הקהל מופנות אליכם. אני לא חשה נימה של האשמה מהטון של גאיה, אלא עובדתיות אובייקטיבית לגבי הרגש שלה; לה זה הפריע במקום מסוים, לא מסיבות הומופוביות או משהו כזה, אלא מתחושה אסתטית שזה לא המקום - ואני סוג של מסכימה איתה. יש פאנסרביס, ויש פאנסרביס. אני הרגשתי שזה היה קצת יותר מדי, וקצת לא במקום. קוספליי זוגי זה אחד הדברים הכי כיפיים שיש, מנסיון, אבל אני גם חושבת שיש דברים שצריך לחלוק, ושיש דברים שצריך לשמור לצנעת הפרט שלכם. :)

Mana Sama

New member
אהא

לי אישית ממש לא הייתה בעיה עם זה,אבל יש אנשים שזה כן הפריע להם-כל אחד עם הסיבות והמניעים שלו וצריך להתחשב גם בהם. מה גם שאכן היו ילדים בקהל (הסתובבה לידינו ילדה קטנה..לא הייתי נותנת לה יותר מ-8) ועם כמה שאנחנו קהילה שמודעת ליחסים מסוג כזה וברובה אפילו מעודדת אותם-זה באמת היה קצת לא במקום.

TerryKasper

New member
...בצפיה חוזרת של מה שהעלו ליוטוב,

למרות שמדובר כאן רק בנשיקה, זה נראה מהצד כמו גיפוף. יש דברים שלא שמים אליהם לב בזמן אמת, וכנראה באמת הלכנו קצת רחוק מדי עם ה"פאנסרביס". בכל זאת, הייתי רוצה לשמור על העמדה שלי, שלא צריך לוותר על הפגנות-חיבה. זה לא מוזיל את הקוספליי ולא אמור לפגוע בסיכויים של המשתתפים האחרים. אבל להבא, אני מקווה שאוכל להבטיח, אנסה להצמד קצת יותר להתנהגות זוגית שתהלום גם הליכה בת"א. אם זה היה זוג אחר, גם אני הייתי מתחמם...

S.Riddle

New member
זה בהחלט נראה שונה כצופה מהצד. :)

ועם זאת, אין לי ויכוח איתך שממש לא צריך לוותר על הפגנות חיבה, זה דבר וטבעי ובטח ובטח שיכול "לצ'פר" קוספליי כאשר נעשה בטעם טוב.~ לא הייתה תחושה של הוזלה לדעתי, אבל כן היו כמה קוספליירים המומים ~שיעול~ שעלו אחריכם שלרגע הרגישו סוג של "הפסד" (ובאמת, זה עבר אחרי רגע, אבל זה הרגיש קצת כזה "טוב, לא משנה כמה אנחנו השקענו, לא נקבל כ"כ הרבה מחיאות כפיים BAWWWW בכי :DD").

Gyradoss

New member
די כבר

די כבר לכפייה המוסרית שלך מתחסדת אחת, נמאס לי כבר לקרוא את הרפש הנ"ל. את מתבקשת לקחת את הרצון שלך לפגוע באנשים מחוץ לפורום.

Gyradoss

New member
כל ההתעסקות בזה

וכשלוחצים על השם מקבלים את הפרטים של מי היוזר. בכל אופן, מה שבאמת מפריע לי זה הצביעות המוסווית בהתחסדות של כל אלו שבאו נגד ההצגה הקטנה בכנס. אם כמו בכנסים קודמים היו אלו שתי בנות שמתנשקות אחת עם השנייה ולא שני בנים הצווחות היו נצווחות והתמונות היו מצטלמות והרעש היה רעש אבל הפוסט הזה מעולם לא היה נכתב. או במילים אחרות אני אומר שאתן סקסיסטיות ורק בגלל שאלו בנים אתן מתנגדות לזה. פתאום זה הפך לכן ליותר מידי...פתאום אחרי אין ספור נשיקת של בנות אחת עם השנייה מול מצלמות כשהן בתחפושות של בנים משיפינג אתן מרימות זעקה על נשיקה אחת קטנה כשמדובר על הדבר האמיתי. בכנסים ביפן בכל אסור לבאי הכנס להסתובב בתחפושות בשום מקום חוץ מבאזורר קטן ומגודר. לא, אין תחרות. לא, אין מסקרייד, לא הצגות ולא במה. את המודל הזה הכנסים בישראל אימצו מהאמריקאים הידועים לטובה בעולם. השיטה של לשים אנשים בתחפושות במרכז הבמה באמפיתיאטרון ולתת להם להלחם על המקום הראשון הוא שיטה שהייתה נהוגה בעולם התרבות המערבית כבר אלפי שנים ולכן כל הטענה של וולגריות היא מיותרת כי אנחנו חלק מתרבות זו. (לצערי ולשמחתי). קהל צעיר ומלא מיניות כמו הנוער והצעירים בישראל לא מסוגל להמנע מהפגנות וולגריות כאלו. מגיל 0 סדרות דרמה ספרדיות ריקות רק מזריקות מיניות וולגרית ומוסר עקום לצופים הצעירים ואתן מצפות שכאשר מציבים אותם מול מושא מיני הם יפגינו צניעות אירופאית ויגלגלו את עיניהם במחאה? לא. ישראלים ובמיוחד נוער ישראלי לא יכול להישלט כמו קהל אמריקאי בכלל. וברור שלחלוטין לא כקהל יפני. אף אחד או אחת לא יכול להכריח פתאום את באי הכנסים לוותר על הסיבה מספר אחת שבזכותה הגיעו - הקוספליי. וכן גם הגלדיאטורים שנלחמים שם למטה על הבמה. כל זה הרי מיותר כי השיפוט נעשה הרבה לפני כן ואם לא כך כל ההשקעה של השקטים יותר הייתה הולכת לטימיון עם הופעת זוג רועש. מוזר לי לשמוע דברים כמו שנאמרו כאן בגנות ההופעה על הבמה "נשיקה היא רק נשיקה" לא קרה כלום על הבמה שיצדיק תגובות כאלו. לפי התגובות הייתי מאמין שלכל הפחות הם קיימו יחסי מין הומוסקסואלים על הבמה לפני קהל של ילדים בני 8 ,לא , זו סך הכל נשיקה. ואל תתחסדו לי על נשיקה. נשמע לי כאילו אתן ואתם, אם יש כאן עוד דוברים גברים, מעלים את הקוספליי על כס גבוה שלא לו. קוספליי הוא גם כן רק תחפושת. לדמויות מסויימות , כן ולאופי של הדמויות אם אתן מקפידות. אבל להביא את הדיון הזה כאן כאילו שהנה באו שני בנים והתנשקו על הבמה ושבכך כל האינטגריטי של הקוספליי ירד לטמיון. אלו שטויות. אני עשיתי קוספליי, אמנם לא בכמויות ובאיכות שאתן עשיתן אבל אני מבין בזה מספיק בשביל להבין מתי מגזימים בערך של משהו. זה כולה קוספליי. ובקשר לילדים שילכו להורים שיתבעו את הארגון: אין עילה לתביעה. אם אתן מבינות שבטלויזיה יש תכניות פיג'י 12 מתירניות יותר מנשיקה כזו אז אתן מבינות לבד שאין שום עילה לתביעה. ועוד יותר מכך, נאמר שהארגון יתבע ויפסיד? מה אז? פתאום יפסיקו הכנסים בארץ? מה פתאום. היו כנסים לפני אמא"י . היו טובים והיו גרועים והם לא יפסקו אם יסגרו את הברז לאמא"י. אני מסכים עם אורקל ועם גוגל גירל אבל הטענות של akane , תמימות ושל שרידל הן לא דבר שאני יכול להסכים איתו בתור גבר שנוהג מדי פעם לעשות קוספליי ושמבין דבר או שניים בקוספליי בסרביס ובגבולות המותרים. אני הייתי שמח מאד אם היה אפשרי לשנות את המתכונת של הכנסים בארץ למתכונת יפנית שבהם קונים ומוכרים יצירות שהמעריצים עשו אך הדבר לא ריאלי. יש מעט מידי אנשים בארץ כדי שדבר כזה יקרה. לא רוצה לראות תחרות קוספליי בכנסים ואת צווחות המוות של הפאנגירלז אבל כדי שימשיך להיות כנס בארץ צריך לספק לקהל את מה שהוא רוצה.וזה כולל כל מה שיש בכנסים בשנים האחרונות. אולי אפשר להוריד את תחרות הקוספליי מהבמה לאזור מגודר או משהו כזה אבל אנשים לא יסכימו לכך. אתן גם כן בהיותכן קוספלייריות לא הייתן מוכנות לוותר בעבר על רגעי התהילה שלכן על במות הכנס אחרי שעבדתן כל כך קשה על כל התלבושות , האביזרים והפאות. אז המתכונת של הגלדיאטורים לא תוכל להשתנות לעולם כאן בארץ. והמסקרייד הוא חלק מזה. כך גם הסרביס. תודה, גרידוס TLDR: אי אפשר לצפות לכלום מנוער בישראל.

S.Riddle

New member
לא טרחתי לקרוא, tl;dr של טרולים גדול עלי. D:

לקרוא לדיעה של אדם "רפש" היא סממן ברור מדי לאחד. ^^

oracle

New member
וחבל, כי לא היה שום דבר טרולי

בהודעה הזו, ואולי היית לומדת ממנה דבר או שניים. או שאולי אין לך כבר מה ללמוד, ואז אני חוזרת בי כמובן.

S.Riddle

New member
מי שקורא לדעתו של אחר "רפש" לא שווה תגובה.

ואם את חושבת אחרת, הרי לך מדוע לא טרחתי להגיב לשאר הודעותייך בשרשור זה. אני לא מתכוונת להיכנס פה לריבים עם אף אחד בנוגע לדיעותי האישיות. :)

למעלה