כל ההתעסקות בזה
וכשלוחצים על השם מקבלים את הפרטים של מי היוזר. בכל אופן, מה שבאמת מפריע לי זה הצביעות המוסווית בהתחסדות של כל אלו שבאו נגד ההצגה הקטנה בכנס. אם כמו בכנסים קודמים היו אלו שתי בנות שמתנשקות אחת עם השנייה ולא שני בנים הצווחות היו נצווחות והתמונות היו מצטלמות והרעש היה רעש אבל הפוסט הזה מעולם לא היה נכתב. או במילים אחרות אני אומר שאתן סקסיסטיות ורק בגלל שאלו בנים אתן מתנגדות לזה. פתאום זה הפך לכן ליותר מידי...פתאום אחרי אין ספור נשיקת של בנות אחת עם השנייה מול מצלמות כשהן בתחפושות של בנים משיפינג אתן מרימות זעקה על נשיקה אחת קטנה כשמדובר על הדבר האמיתי. בכנסים ביפן בכל אסור לבאי הכנס להסתובב בתחפושות בשום מקום חוץ מבאזורר קטן ומגודר. לא, אין תחרות. לא, אין מסקרייד, לא הצגות ולא במה. את המודל הזה הכנסים בישראל אימצו מהאמריקאים הידועים לטובה בעולם. השיטה של לשים אנשים בתחפושות במרכז הבמה באמפיתיאטרון ולתת להם להלחם על המקום הראשון הוא שיטה שהייתה נהוגה בעולם התרבות המערבית כבר אלפי שנים ולכן כל הטענה של וולגריות היא מיותרת כי אנחנו חלק מתרבות זו. (לצערי ולשמחתי). קהל צעיר ומלא מיניות כמו הנוער והצעירים בישראל לא מסוגל להמנע מהפגנות וולגריות כאלו. מגיל 0 סדרות דרמה ספרדיות ריקות רק מזריקות מיניות וולגרית ומוסר עקום לצופים הצעירים ואתן מצפות שכאשר מציבים אותם מול מושא מיני הם יפגינו צניעות אירופאית ויגלגלו את עיניהם במחאה? לא. ישראלים ובמיוחד נוער ישראלי לא יכול להישלט כמו קהל אמריקאי בכלל. וברור שלחלוטין לא כקהל יפני. אף אחד או אחת לא יכול להכריח פתאום את באי הכנסים לוותר על הסיבה מספר אחת שבזכותה הגיעו - הקוספליי. וכן גם הגלדיאטורים שנלחמים שם למטה על הבמה. כל זה הרי מיותר כי השיפוט נעשה הרבה לפני כן ואם לא כך כל ההשקעה של השקטים יותר הייתה הולכת לטימיון עם הופעת זוג רועש. מוזר לי לשמוע דברים כמו שנאמרו כאן בגנות ההופעה על הבמה "נשיקה היא רק נשיקה" לא קרה כלום על הבמה שיצדיק תגובות כאלו. לפי התגובות הייתי מאמין שלכל הפחות הם קיימו יחסי מין הומוסקסואלים על הבמה לפני קהל של ילדים בני 8 ,לא , זו סך הכל נשיקה. ואל תתחסדו לי על נשיקה. נשמע לי כאילו אתן ואתם, אם יש כאן עוד דוברים גברים, מעלים את הקוספליי על כס גבוה שלא לו. קוספליי הוא גם כן רק תחפושת. לדמויות מסויימות , כן ולאופי של הדמויות אם אתן מקפידות. אבל להביא את הדיון הזה כאן כאילו שהנה באו שני בנים והתנשקו על הבמה ושבכך כל האינטגריטי של הקוספליי ירד לטמיון. אלו שטויות. אני עשיתי קוספליי, אמנם לא בכמויות ובאיכות שאתן עשיתן אבל אני מבין בזה מספיק בשביל להבין מתי מגזימים בערך של משהו. זה כולה קוספליי. ובקשר לילדים שילכו להורים שיתבעו את הארגון: אין עילה לתביעה. אם אתן מבינות שבטלויזיה יש תכניות פיג'י 12 מתירניות יותר מנשיקה כזו אז אתן מבינות לבד שאין שום עילה לתביעה. ועוד יותר מכך, נאמר שהארגון יתבע ויפסיד? מה אז? פתאום יפסיקו הכנסים בארץ? מה פתאום. היו כנסים לפני אמא"י . היו טובים והיו גרועים והם לא יפסקו אם יסגרו את הברז לאמא"י. אני מסכים עם אורקל ועם גוגל גירל אבל הטענות של akane , תמימות ושל שרידל הן לא דבר שאני יכול להסכים איתו בתור גבר שנוהג מדי פעם לעשות קוספליי ושמבין דבר או שניים בקוספליי בסרביס ובגבולות המותרים. אני הייתי שמח מאד אם היה אפשרי לשנות את המתכונת של הכנסים בארץ למתכונת יפנית שבהם קונים ומוכרים יצירות שהמעריצים עשו אך הדבר לא ריאלי. יש מעט מידי אנשים בארץ כדי שדבר כזה יקרה. לא רוצה לראות תחרות קוספליי בכנסים ואת צווחות המוות של הפאנגירלז אבל כדי שימשיך להיות כנס בארץ צריך לספק לקהל את מה שהוא רוצה.וזה כולל כל מה שיש בכנסים בשנים האחרונות. אולי אפשר להוריד את תחרות הקוספליי מהבמה לאזור מגודר או משהו כזה אבל אנשים לא יסכימו לכך. אתן גם כן בהיותכן קוספלייריות לא הייתן מוכנות לוותר בעבר על רגעי התהילה שלכן על במות הכנס אחרי שעבדתן כל כך קשה על כל התלבושות , האביזרים והפאות. אז המתכונת של הגלדיאטורים לא תוכל להשתנות לעולם כאן בארץ. והמסקרייד הוא חלק מזה. כך גם הסרביס. תודה, גרידוס TLDR: אי אפשר לצפות לכלום מנוער בישראל.