שרשור כנס?

TerryKasper

New member
../images/Emo23.gif ;;...

אז כנראה זו באמת הומופיליה שגרמה לשרשור הזה להיות גדול כל כך. אני לא יודע אם אני מרוצה או מעורער מהתובנה הזאת...

ענן7

New member
פאק. אוקי.

במקור באתי לשאול כאן שאלה אבל באמת שלא יכולתי להתעלם מהנושא הזה. תסלחו על האי-קשר המובהק שלי לפורום ולשרשור עצמו. אז ככה. אני הייתי המנחה שהייתה רנה בתחרות. ושקראתי את זה בהתחלה כעסתי מכל מיני בחינות. אני לא אפרט אותן אבל אני רוצה להבהיר משהו. עידוד הפאן סרסביס באמת ובתמים היה אמור להיות בדיחה. אני אישית לא ציפיתי שתהיה נשיקה ולא באתי בגישה "פאנ-סלוטית". עכשיו, לאחר מכן בדיחת ה"פאנגירלס לעמוד" היתה גם אמורה להיות ברוח טובה. באמת ובתמים שלא לי ולא לנוגה הייתה כוונה לפגוע בכבוד של אנשים או לעורר תגובות מטורפות כאלה מהקהל. בכלל לא שמתי לב לזה בהנחייה עד שראיתי את הסרטון. עכשיו, ברגע שראיתי את טרי וארז אחרי ההנחייה התנצלתי. כי באמת הם היו מדהימים ורציתי להבהיר להם שהקוספליי היה פי-אלף יותר מהנשיקה. ולמה אני מסבירה את עצמי ככה? כי לראות "פאק של המנחה" זה באמת ובתמים לא כיף. להתחשב בעובדה שהייתה עוד מנחה, וגם שרוב הבדיחות שלנו היו ידועות לחלק מהשופטים כולל זאת. קרה מה שקרה, היו תגובות מטורפות ולפעם הבאה נדע שצריך למתן. כי באמת יש לנו קהל של הורמונים מטורפים של ילדים בני 13. ואני חייבת להגיד שאני מסכימה עם עינב. הצעות מגונות וכל החיבוקים האלה שממש אין לי זין לתת לפעמיים עוברים כל גבול. הנהלת הכנס צריכה -לפרט- מה מותר ומה אסור. גם למפעילים וגם למשתתפים. כי בוא נודע, זה לא באמת נחמד לשמוע "אפשר לקרוע לך את הבגד ולעשות בך כרצוני?" ממישהו שאתה אף פעם לא פגשת. >> יום טוב~

innocence

New member
אני לא לגמרי יודעת איך להגיב על כנסים...

כי או שזה יוצא 3 שורות או שזה יוצא חפירה אימתנית ואז זה קצת הורס את כל הקטע של "סיכום". בכל מקרה, הופתעתי לגלות שכל כך הרבה אנשים הגיעו למרות הגשם+ברד המטורף הזה שהיה בבוקר. נורא נלחצתי בבוקר מכל הקטע של התחפושת ואייל נסע ממש מהר למרות שלא ראינו כלום מהכביש (אל תהרוג אותנו אייל ;_;). אבל הגענו בזמן יחסית, כי גילינו שהכל התאחר גם ככה. המקום היה צפוף וקטן, כמו שידעתי כבר שיהיה, אבל למזלי היה חם מהצפוי (כי אני מעדיפה להזיע קצת בתחפושת מאשר לקפוא מקור..). ושמחתי לגלות שהמעלית פועלת כי ממש לא היה לי חשק לעלות כל הזמן ברגל עם הנעליים שלי, רק שמתישהו במהלך הכנס כן נטרלו אותה. חרא. זה לא כיף לעלות 2 קומות כל פעם שרוצים ללכת לאולם ה*מרכזי*. אבל מספיק עם תלונות על האולם, כי יש יותר מדי כאלו. מבחינת קוספליי - אומג, כל כך הרבה קוספליירים מעולים *_* אני מצטערת אם לא יצא לי לעזור ולצלם או לחילופין לשבח בטירוף, פשוט כי אני לא טובה בדברים כאלו, אבל וואו. באמת שוואו. משנה לשנה הרמה עולה בצורה ממש משמעותית ואני מרגישה כאילו אני לא עומדת בקצב @_# תודה לכל מי שהביע כלפי סוג של הערכה או אהבה! היה ממש כיף לשמוע תגובות כאלו, גם אם אני לא כל כך יודעת איך לענות עליהן. 3> אה, ושנייה אחרי שיצאתי מהכנס לכיוון האוטו מישהו דרך על הנעל שלי וקרע לי את הפנינים על הנעל :D אני לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה קורה במהלך הכנס @_@ תודה לכולם על הארגון והיה כיף לפגוש את כולם^^

innocence

New member
והתמונות שלי!

לכל מי שלא ראה כבר בדף שלו, העליתי תמונות לפייסבוק בגרסה מצומצמת, ובגרסה מורחבת לראפיד שר שלי. זאת אומרת שיש עוד מלא תמונות חוץ מאלו במופיעות בפייסבוק, אז שווה להוריד ולחפש את עצמכם, כי אם צילמתי תמונה אחת שלכם, יש סיכוי לא רע שצילמתי לפחות עוד אחת P: סליחה לכל אלו שלא הספקתי לצלם, המקום היה צפוף וגם מסתבר שאת חלקכם בכלל לא יצא לי לראות עד לתחרות @_@ בכל מקרה, תהנו^^ http://www.facebook.com/profile.php?id=514149185#!/album.php?aid=200221&id=514149185&ref=mf והלינק להורדה של כולן: http://rapidshare.com/files/357249088/__________________________2010.rar (ואם יש למישהו בעיה עם תמונה צפציפית באלבום, תגידו לי..)

innocence

New member
היא לא עבדה רוב הכנס.

לפחות זו שבצד של הדוכנים ולא זאת של ה"סגל".

innocence

New member
טוב לדעת!

בתקווה שלא יעשו שם יותר כנסים אז אני לא אצטרך "לזכור להבא" P:

Serf SaN

New member
סגגג כן. היא נסגרה בגללי. D="

למעלית היה פתח לחדר השיפוט, ואנשים יכלו סתם ככה להכנס. אז ביקשתי שיסגרו אותה. זה מין תבנית כזאת שחוזרת על עצמה בכנסים.. גם בכאמ"י הייתה מעלית בחדר שיפוט. XD (למרות שאגב, היא כנראה לא עבדה רק מהקומה הראשונה או משהו כזה. כי מהחדר שיפוט לקומה התחתונה יכלתי להשתמש בה. P: )

innocence

New member
תודה באמת גיא!

והיא לא עבדה גם מהקומה העליונה יותר למיטב זכרוני.

Grell

New member
היה... אמ... כנס.

הכנס עצמו מעפן, האנשים מדהימים. וזכינו מקום ראשון, יו גיא סהר ועינב, עשיתם לי את החיים 3> יש משהו לגבי פסח?

S.Riddle

New member
סוג של חופשה מוצלחת מהלחץ התמידי.~

(aka BAAWWWW UNIVERSITY) זו הפעם הראשונה שאני אורחת בכנס בלי לקחת בו איזשהו סוג של חלק, או לנהל את אמא"י או דברים שוליים כאלה ואחרים. זו הייתה חוויה.... משונה. אני לא כותבת פה יותר מדי (as dully noted, probably) או מתערה במה שקורה בקהילה, אז זה סוג של גיחה מבחינתי שדי מפתיעה אותי כל פעם מחדש; הפעם לאור העובדה שרמת הקוספליי בארץ לא רק שלא התאזנה, אלא ממשיכה לעלות למעלה בצעדי ענק שקצת מפחידים זקנה שכמוני.
לא הייתי כמעט בשום אירוע כי הייתי עסוקה בלהתרוצץ ממקום למקום ומדי פעם לשמש כגופר לצוות הקוספליי (לול). היה לי קצת צפוף וקצת חם מדי, אבל החורף שהתדפק על החלון די איזן את זה. :) היה כיף לראות איך הקוספליי התקדם מפארק הירקון לפני 8 שנים ועד היום, זה פשוט מפחיד איך כל הקוספליירים הכי טובים שאני מכירה קטנים ממני באיזה 5-6 שנים (במקרה הטוב). כאילו, מה, תנו כבוד לקשישים. *מתיישבת בכבדות* אניוואי, אני חופרת על כלום מוחלט. היה נחמד מאוד, שמעתי שההרצאות היו מעניינות, חבל לי נורא שהקראוקי נפל על הקוספליי כי רציתי לעשות גרסת epic!fail ל-cutie honey, אבל לא נורא כי תמיד יש קיץ. וכן, אני חופרת בעיקר על הקוספליי כי זאת הייתה המטרה שלי הכנס; לעשות קוספליי אמיתי בפעם הראשונה מזה שלוש ומשהו שנים, במקרה הטוב. הקוספליי האחרון ששמתי בו כל כך הרבה השקעה היה באיזה תחילת 2007 או משהו אם אני לא טועה.... הכנס הזה, העזרה שנתתי לקוספליי של שתי חברות אחרות שלי שהיו מדהימות, היה שווה הכל - זה הזכיר לי כמה קוספליי זה חלק חשוב בחיים שלי, וכמה שהוא היה חסר. החל מהכנס הזה אני מקווה לחזור להיות קוספליירית במשרה מלאה. :)

היה לי גרוע T_T

הרגשתי רע, אחרי שעתיים אבא בא לקחת אותי וכמעט התעלפתי בפתח של הבית =_=. לשכב במיטה ולחכות שהכדור יתחיל לפעול זה לא כיף >; מהמעט שהייתי, היו קוספלייז מדהימים השנה ם_ם; ניסיתי להתלהב ממי שראיתי (עדי, גאיה, קרן ועוד הרבה...) אבל לא צילמתי אף אחד כי כבר התחלתי להרגיש מעפן >: קיצר, זה היה הפורים הכי גרוע בחיים שלי. בעע. ד"א, אני הייתי בנץ.

innocence

New member
אני שמחה לשמוע:)

אייל ראה את התמונה שלכן במצלמה שלי אחרי הכנס וממש התבאס שהוא לא ראה אתכן בכנס עצמו!

Ayelet chan

New member
תרגישי טוב יעלי. 3>

תודה שנתת לי לשים את התיק במקומך! אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה להיסחב עם התיק שלי כל היום... ;;;;;

למעלה