שרשור כנס?

oracle

New member
כבר באנימהקון הראשון בקיץ 2005

עיינה ופינקי (נדמה לי) התנשקו נשיקה לוהטת על הבמה בתור יוקי ושואיצ'י, וזה אחד הדברים הזכורים לטוב מהכנס ההוא, אז לדעתי פנסרביס שנעשה בטעם טוב לא רק שלא מוזיל, אלא אפילו מעשיר את החוויה. ובנימה אחרת לגמרי, ולא קשורה בכלל להודעה אליה אני מגיבה, פשוט אני כבר לא מצליחה להתאפק - בחיים לא יצא לי לחוות/לשמוע/לקרוא כל כך הרבה אנשים כל כך כפויי טובה ומרוכזים אך ורק בעצמם, בזמן כל כך קצר. זהו, הוצאתי את זה מהמערכת. שאו ברכה.

innocence

New member
הרגעים הזכורים לטובה - אצל מי?

רק בגלל שזה כבר קרה מספר פעמים בעבר, לא אומר שעכשיו זה כבר בסדר @_# אני לא אוהבת את זה, ומהתגובות שאני רואה בשרשור, כנראה שזו לא רק אני. וכמו שאמרתי, אין לי בעיה באופן עקרוני עם פאנסרביס בכנס עצמו, בתמונות וכו, שם אני גם יכולה להחליט פשוט לא להסתכל וללכת הלאה (לצורך העניין), אבל בתחרות, בבמה מסוג כזה, אני אל חושבת שזה המקום, וזה מוזיל מהרמה של התחרות (ונוסיף שוב בסוף - לדעתי). את מדברת על התגובות לכנס עצמו?

CibiHeart92

New member
אולי זה מעשיר את החוויה

לכל הילדות הקטנות והמתלהבות בקהל, אבל מה עם הקוספליירים שנמצאים על הבמה? רוצים לעשות פאנסרביס, שיעשו. אבל שהמנחה יגיד דברים כמו "לא, רגע, הקהל דורש נשיקה" זה קצת חסר טאקט במקרים מסוימים ועדיף להמנע מזה. לגבי עניין הביקורת הכללי- תמיד יהיו תלונות, חשוב לדעת לקבל אותן בפרופורציה. ואם אנשים בוכים על דברים שלא בשליטת אף אחד שיבכו

CibiHeart92

New member
כן 3=

לא אמרתי אחרת O: אין לי בעיה שאנשים יתנשקו מרצונם על הבמה מה שהפריע לי זה הדרישה שבאה אחר כך. נניח הקורוגנה והפאי בקאסט שבא אחרי אמרו להם "רגע יש דרישה לפאנסרביס מכל זוג שעולה" והיה ניכר שלא נעים להם עם זה מה שנוח זה שאם נבוא ונסביר לענן את זה היא לא תעשה את זה שוב ^_^

S.Riddle

New member
סוג של מסכימה, בעניין של הגילאים לפחות.

אין לי בעיה עם פאנסרביס, זה מגניב, הבעיה היחידה שלי הייתה שבאולם היו ילדים ממש צעירים שהפחד שלי הוא שהם: יתלהבו -> ילכו לספר להורים -> ההורים יתבעו את אמ-אמא של אמא"י -> לא יהיו יותר כנסים! .......דברים מוזרים יותר קרו במדינה זאת. ~____~ (ולמען הסר ספק, שירה ואני לא לקחנו את זה קשה; זה לא כאילו אנחנו לא מנשקות אחת את השנייה על הלחי כל הזמן או משהו, אבל כמות הצרחות הייתה טיפה מבהילה ;;D:)

PreParade

New member
אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלכם X-X

אין מה לעשות,זה לא מאתמול,וזה לא רק בישראל חלק נכבד מקוספליי הוא פאנסרביס,וזה בא בהמון צורות וגם אם הפאנסרביס בא בשביל יותר תגובה מהקהל,מה רע? תאכלס,קוספליי טוב יקבל קרדיט לא משנה מה,עם פאנסרביס ובלי פאנסרביס,ואני ממש לא פאנגירל אבל אין מה לעשות - זה כן מהנה בלצפות בדמויות שאתה ממש אוהב בפאנסרביס חביב.[ארז וטרי גם לא הגזימו דרךאגב,זה היה ממש בגבול הטעם הטוב.] ובכלל,למקרה הספציפי הזה של ארז וטרי אני חושבת שהם היו מקבלים אותו תשומת לב עם פאנסרביס או בלי. ושוב,אתם צריכים לקחת הכל בפרופרוציות. סקיטים ומסקרייד בחול לדוגמא - זה 80 אחוז פאנסרביס,60 אחוז מהם יאוי. ואני לא רואה אף אחד שזה מפריע לי קשות כמו פה.

PreParade

New member
טעות בהקלדה ;-;

ואני לא רואה אף אחד שזה מפריע לו** קשות כמו פה.

innocence

New member
למה שזה ישנה לי שזה ככה בכל העולם?

אני מצביעה על תופעה שמפריעה לי (וככל הנראה גם לעוד כמה..) ומציפה אותה למעלה. זה שעושים את זה גם בשאר העולם, ואפילו שעשו את זה בעבר לא הופך את זה לבסדר מבחינתי. יש מקומות בעולם שזה חוקי לעשן סמים, האם זה הופך את זה לבסדר מבחינתי? לא, אין לזה שום קשר. מה גם שצריך לזכור שבארץ הכנסים מכוונים לאוכלוסיות גם צעירות מאוד (מפרסמים כנסים בערוצי ילדים למיניהם..) והורים סומכים על כך שהם שולחים את הילד לכנס "נקי" ובלי דאגות. לכי תדעי מה הם היו חושבים אם הם יהו יודעים על זה. מה גם שיש קהל לא קטן של דתיים בקהילה, והפגנת חיבה פומבית מאוד לא מקובלת בציבור הזה, וחבל שבגלל דברים כאלו יחליטו אולי לא להגיע לכנסים הבאים. אין לי ספק שקוספליי טוב יקבל תגובות טובות, אבל זה עצוב לי שבשלב התחרות גם עניין הפנסרביס משפיע על אהדת הקהל, ומי שלא מוכן לקיים מן קטע כזה, בעצם "מאכזב" את הקהל ובכל יורדת הפופולאריות שלו במקום מסוים. ושוב, לסיום, אין עניין של "לקחת בפרופורציות" כי בחו"ל זה קורה הרבה, ואפילו מקיימים יחסי מין על הבמה, כי זה בכלל לא רלוונטי למצב פה בארץ. ולכי תדעי אם "זה לא מפריע לאף אחד קשות כמו פה". האם דיברת עם כל באי הכנס? הרי מה שאת רואה מהכנסים בחו"ל זה רק את הסרטונים והתגובות של מי ש*כן* אהב ורצה לראות את זה, מן הסתם שלא תקבלי תמונה מלאה ואובייקטיבית על המצב. אני ממש שמחה שהעליתי את זה לדיון, כי מסתבר שיש לא מעט מה לדבר על העניין עד שיגיע לפיתרון.. (או לא..)

Ayelet chan

New member
אממ

לגבי ההורים ששולחים ילדים לכנס "נקי" ובלי דאגות- אני לא יודעת אם זה נכון בהכרח, אם ההורים האלה היו יודעים מה נמצא מעבר לנארוטו, הם באמת שהיו דואגים. ובאמת שאהדת הקהל הגיעה להם גם בלי הנשיקה, כי הקוספליים שלהם היו מעולים, ולדעתי הנשיקה הוסיפה כמו סקיט, ולא הוזילה את התחרות. מהשנייה שהם עלו לבמה, ובכלל מהשנייה שקראו בשם שלהם והם התחילו לקום מהכיסא, כל הקהל צרח והתלהב, ואת חייבת להסכים איתי שהם קיבלו הכי הרבה צרחות כשהם עלו לבמה, ועוד לפני הנשיקה. אנשים צילמו אותם מלא בכנס והתלהבו מהם גם לפני הנשיקה. מה לעשות, אלו שתי דמויות שהן נורא אהובות בקהילה ובכלל בעולם של האנימה, והם עשו אותם בצורה מעולה. לדעתי הנשיקה לא צריכה להפריע לך אם היא לא הפריעה להם.

innocence

New member
אבל עובדה שהיא כן הפריעה:)

מה זאת אומרת "היא לא צריכה להפריע לך" עובדה שהיא כן. ובדיוק בגלל שהקוספליי היה מעולה, לא היה צריך לעשות את הקטע הזה. אבל שוב אתם גולשים לפרט המסוים הזה. אמרתי ש*אין שום קשר לקוספליי שלהן ספציפית* מלבד העובדה שזו הפעם האחרונה שהיתה ולכן הנושא יצא לאור. מבחינתי גם אם אלו היו דמויות לא כל כך מוכרות שהיו עושות את אותו דבר הייתי מגיבה באותה צורה.

Y u k k i

New member
../images/Emo12.gifמאוד עצוב לי ממה שאמרת על

כנס "נקי" לילדים ודתיים.. כל קוספליי שני בערך חושף כל כך הרבה חלקי גוף (נשיים) שהדבר האחרון שילד קטן/איש דתי/ילד קטן ודתי צריך לדאוג לו בכנסים האלה זה גיפוף של מישהו אקראי 0_0

PreParade

New member
אני מדברת על האוכולוסיה בחול בכלליות

בקוס.קום היה דיון על פאנסרביס ורובם לא רק שלא הפריע,היו בעד.

למעלה