היה מדהיםםםם$#%&^%*&^$&*)&%*%&
לא כי הכנס היה מדהים, כי הוא היה ממש לא משהו בתכלס.היה צפוף להחריד, התוכנייה לא הייתה ממש ממש לטעמי [למרות שבדיעבד אני מצטערת שלא הצצתי בהכה את המומחה] והמזג אוויר היה מזעזע. אבל בגלל האנשים והקוספליי זה היה היום הכי טוב בכל העולםםםםםםםםם. סם, אן, חופית, גל, הילה, תאיר- אני אוהבת את כולכן כל כך כל כך! הייתן מקסימות והגשמתן לי חלום והיה פשוט כל כך כיף להסתכל עליכן שזה לא אנושי ♥ זכינווווווווווווווווווווו%^*^%#*^#%*^%#*^%$ וזה היה, ממש מדהים. היינו בטוחות שלא נזכה. כלומר. כולנו כזה "טוב מקום שלישי!.....שני!......אומאגאד^$%*^&*^$%&$%&$%&$%&%%^&" לא נשמתי מרוב לחץ עד שהם הודיעו, ולא נשמתי גם אז. כולנו צרחנו והתחבקנו ואלוהים....כל הפקשושים והלחץ וכל העבודה הקשה הייתה שווה את זה! היה ממש ממש כיף לזכות, ובלי קשר לקבל את כל הפידבקים החיוביים. וON ANOTHER NOTE- פפפפפפפפפ הגשם הזהההההההה. אנחנו יוצאות בשמש לעשות צילומים- ובשנייה ברד. מבול. אני חופית וקורל היינו תקועות מתחת לרצועה פיצית של תקרה למשך שעה כשאנחנו לא יכולות לזוז כדי שלא נרטיב תפאות והשל והכל וסנטימטר מאיתנו יורד ברד! פפפפ זה היה נוראי. אבל הצילומים יצאו יפה ;3; היה קטע מטורף של כפילויות קוספליי בכנס הזה. אבל בלי קשר ואוו- כמות הקוספליירים הייתה מדהימה. היה ממש תענוג לעיניים לראות כל כך הרבה! והיה ממש כיף לראות את כולם שוב, ולדבר עם כולם 3>