שרשור כנס?

Witchcrafts

New member
שרשור כנס?

אמנם הצטרפתי לפה בתחילת החודש, אך יצא שזיהיתי בודדים מכם ואפילו דרשתי תמונה (יחד עם חברה שלי). ההשקעה שלכם היתה שווה את זה, אין ספק. יצרתם אווירה, אז תודה בשם כולנו~ [= הקטשופ בדוכן האוכל היה פשוט נורא. לא אתפלא אם מחר אקום עם זנב. אין לי תובנות, הארות או הערות לגבי הארגון עצמו. לפחות לא כרגע. היה די צפוף, אבל זו אשמת מזג האוויר. כשהגעתי הרגשתי שהכנס צולע ולא מצאתי את עצמי. בהמשך נורא נהנתי. פה ושם ביאסו אותי אלה שהחמיאו לי על התחפושת. זה היה הלבוש הרגיל שלי! טוב, חוץ מהשרביט של הפרפר. ציפיתי לקצת יותר הבנה לגבי לבוש אלטרנטיבי. אניווי, לא מנומס להרביץ אז כל שנותר לי הוא להודות בחיוך ולהבליג.

SHE RA

New member
היי ../images/Emo13.gif

היה כל כך כיף בכנס ! למרות הצפיפות ... עכשיו אני מבינה לגמרי למה שמעתי שאולם ווהל לא מתאים לכנסים האלה.. והקטשופ אם לא הייתי ממש רעבה
אממ אממ ממש נהנתי אבל לצערי הייתי צריכה לחתוך באמצע ולחזור לאשדוד ... כנראה שאני עוד קצת זמן לאכל את כל הפורים הזה נכנסתי לקצת בלאק האוט
איך עבר לכם הכנס???איך הגנתם על הפיאות מפני הגשם השוטף??
אה כןן ומתי כנס הבא
חח...

Ayelet chan

New member
כנססס. DDD:

היה ממש כיף~~!! ^^ בהתחלה חשבתי 'שיט, יהיה לי קררר' ואז שנכנסתי לאולם... היה כל כך חםםםם, שזה מעולה כי לבשתי בערך כלום ברגליים. XD ולכולם היו קוספליים ממש יפים ומושקעים. 33> וסתיו ושרון היו ממש מעולות. 33333> אבל כמובן שיש את התלונה העיקרית- המקום. לא-אמרו-שמוסיפים-עוד-מקום?!?! איפההההה?!?! היה צפוף, לא היה מקום לזוז, וזו הסיבה שלא הבאתי את הכנפיים שלי. כי הן פשוט לא היו מחזיקות את עצמן (דבק חם וזה) עם כל הצפיפות הזו. אני מקווה שיהיה מפגש פוטושוטס בקרוב ואני אוכל להביא אותן. D:" (יש למישהו רעיון יותר טוב מדבק חם? XD) תודה לאנשים שבזכותם היה לי קוספליי- קרן, עומר וליאת. אז מה שרק קרן נמצאת בפורום, בלעדיהם לא היה לי קוספליי! אני מקווה שתהיה לי מכונה עד הכנס הבא.

Ayelet chan

New member
אה, עוד משהו~

היה ממש כיף לעלות לשיר על הבמה באירוע קוספליי! D: זה היה ממש מלחיץ וחתכתי את השיר באמצע... כי הגעתי למסקנה שזה נמשך בערך אותו דבר וזה יהיה סתם משעמם ולא יקבל את האפקט המגניב שזה קיבל. תודה לכל האנשים שמחאו לי כפיים וצעקו לי. 3> ולא תודה לאנשים שצחקו ודיברו בזמן ששרתי. גם אם זה לא מעניין אתכם, לפחות תנו לי כבוד 2 דק'...

Blackice

New member
*ה*חוויה שאני נוצר

*מנחי המסקרייד מכריזים* "טרי וארז, בתור אקסל ורוקסס מקינגדום הארטס" (אנחנו רק מתחילים לקום מהמושב) *ארז מתחרש מעוצמת הצעקות שפורצות בכל רחבי האולם*

innocence

New member
אני היחידה שלא מתלהבת מפן-סרביס?

ובלי להיות מגעילה, או לבוא בטענות לאף אחד, אני אפילו חושבת שזה מוזיל במקצת את התחרות, אבל כנראה שזו באמת רק אני. מה גם שזה סוג של "מאלץ" קאסטים אחרים לשתף פעולה עם זה, גם אם אין להם שום רצון, כי אחרת לך תתעלה על התרועות שהיו לקאסט שכן התנשק/זייף נשיקה. (למען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם זוגות חד מיניים, אני סתם לא אוהבת את ההפגנות האלו של מיניות בכנסים, ובטח לא כחלק מהתחרות)

Serf SaN

New member
מה זה משנה?

כל אחד תופס את הספוטלייט איך שבא לו. זה לא כאילו הם נבחרו לפי מדד הצרחות של האנשים בקהל, אז אני אישית לא רואה בעיה בזה בכלל. כך או כך קוספליי זה סוג של תחביב מבוסס על מעריצים, בדיוק כמו פאן ארטס. ו.. פאן ארטס מלאים בפאן סרביס. גם קוספליי וגם ציורים זה הזדמנות של המעריצים לתת לדמויות האהובות עליהם כיוון עלילה / סיפור שונה במקצת ממה שהיוצרים החליטו. וכן, חלק נכבד מאותם מעריצים הולכים לכיוון הרומנטיקה. P:

innocence

New member
זה משנה לדעתי,

בלי קשר לאיך הזוכים נבחרו, כי כולנו יודעים שאהבת הקהל=/=אהבת השופטים. אני היית מרגישה מאוד לא בנוח אם הייתי בקאסט, או זוג שעולה על הבמה אחרי "מופע" שכזה ומהקהל צועקים לו דברים כמו "נשיקה!" ולי אין שום כוונה להתנשק או להעמיד פני מתנשקת עם חברי לקאסט/זוג. ולדעתי גם היו כאלו ש"נאלצו" ללכת עם הזרם, פשוט כי (אני מניחה) שאחרת היו מרגישים כאילו בלי זה הם לא היו שווים באותה מידה. אז אין לי בעיה באופן כללי עם זה, בתמונות, בכנס עצמו, במפגשים וכן הלאה, אבל לדעתי זה מוזיל את שלב התחרות (והופך אותה למשהו שיותר מזכיר מגרש כדורגל...) וגם משרה אי נוחות על אחרים שאח"כ נאלצים "לעמוד בציפיות הקהל". מה גם שאל לנו לשכוח שבקהל יש גם ילדים קטנים יותר, שאני לא בטוחה אם ההורים שלהם היו מרוצים לדעת שהם נחשפים לגילויי חיבה כאלו (ולא משנה אם זה של זוג סטרייט, או חד מיני) במקום שאמור להיות נייטרלי ותמים. אבל שוב, כנראה שזו רק אני.. ולמרות שכבר היו דברים כאלו בעבר, אני עד היום מרגישה כמו אנדרדוג, ואפילו קצת "פוחדת" להביע את הדיעות האלו (למרות שיש לי נטייה להאמין שאולי אני לא היחידה שמחזיקה בהן, גם אם שלי קצת קיצוניות יותר משל אחרים).

string chan

New member
כל התחרות ישבתי...

ונורא שמחתי שזה לא מה שקובע את הזוכים בתחרות ><" אני לא מהפאנגירלז הכי נלהבות, כאילו, אני לא צורחת ודברים כאלה אבל אני כן קוראת פאנפיקים מדי פעם, אבל זה כן קצת מפריע לי שזה נראה כאילו זה כל מה שהקהל דורש. אבל עקרונית אין לי ממש בעיה אם זה, כל עוד זה לא פרמטר לזכיה בתחרות.

CibiHeart92

New member
אני איתך X_X

הייתי צריכה לומר לעופר מראש "שיהיה ברור שאני לא מוכנה להתנשק על הבמה" אחרי הקטע הזה XDDDD אבל נראה לי שזה פשוט צריך לבקש מהמנחים לא לדרוש את זה כמו שהיה הפעם ונראה לי שהם יבינו

למעלה