../images/Emo31.gif
אף אחד לא צריך. אנשים צריכים לקבל את עצמם בצורה הטבעית שלהם, אני רואה בכל האובססיה הזאת לטיפוח משהו חולני, אני בעד יופי(טבעי) אבל לא ממש בעד "טיפוח". כל הטיפוח הזה הוא מלאכותי, מזוייף לטעמי, בנוסף הוא מייסר ומבזבז זמן רב. נו באמת ממתיי כמה צבעים(לרוב מזיקים) על הגוף ובגד/כיסוי זה או אחר משנים כל כך, פשוט טפל ופלסטי. בכלל מי קווה שצבעי שיעור וצבעי פנים וכו זה יותר יפה המצב הטבעי, ומי קבע ששיער גוף זה לא יפה, הכל תפיסות חברתיות שגויות מיסודן. העובדה שגברים מקבלים גם בלי כל זה, יכולה לנבה שגם נשים אפשר לקבל בלי כל זה. אני לא תומך במוסר כפול מסוג הזה, ועידוד של אנשים לייחס ישיבות יתר לדברים שוליים ומזוייפים רק גורמת לאותם אנשים ליותר סלידה מאלו שלא הולכים בדרכם. להגיד לאנשים שהם צריכים זה כפייה, וכפייה לא מוצדקת בעליל, לא אכפת לי אם אנשים מסויימים יבחרו להוריד שיער או לצבוע תשיער או לשתמש באיפור, אבל שלא יכפו את זה, לא על נשים ולא על גברים. זה מעוות לראות אדם במצבו הטבעי כאילו הוא חייזר, ומי שקורה לאדם שלא מוריד שיער בשמות, הוא עצמו אותו הדבר, רק בהכחשה. מצב הבררת מחדל צריך להיות, המצב הטבעי ולא המצב הלא טבעי.