שרשור טיפוח!

יש טבע, ויש בו עוד הרבה

שאנחנו לא מכירים. לא הייתי קופצת להסיק מסקנות על סמך המעט שאנחנו יודעים.

Berethor

New member
אני מוצא את זה אירוני שלג'ק היה היה איפור

לתחשב בכך שהוא שודד ים ומאיפה הוא היה מוצא איפור באיים הקריביים אבל נו טוב למה להיות קטנונים, זה סרט וכן זה התאים לו. חוץ מאיפור שחור לעניים, יצא לי לראות גם בגברים עם לק שחור על הצפורניים ואודם שחור על השפתיים, בעיקר בקרב גותים. כנראה שכל עוד זה שחור זה עוד נראה בסדר..

../images/Emo45.gif

טוב אני חושבת שגם אשה וגם גבר צריכים לטפח את עצמם רק שיש שוני מעט בטיפוח של אשה וגבר למשל אשה מכל המשתמע מכך טיפוח כללי כולל, אצל גבר לאומת זאת הייתי מצפה לטיפוח סביר ונורמאלי כגון:הסרת שיער אם ממש חובה ולא על כמה שערות בודדות, וריחות נעימים של בושם ולא להיות חזיר ולא לשמור על היגיינה בסיסית, אה
ובכללי להיות בנאדם נקי זה תמיד חשוב בלי קשר לגבר או אשה, אצלי נורא חשוב למשל ריח טוב אני יכולה ללכת שבי אחרי זה בלי לשים לב בכלל, אבל טיפוח מוגזם אצלי בגברים זה למשל למרוח קרמי לחות וכ'ד(לפנים כמובן) זה כבר טו מאץ', אבל בכללי להיות בנאדם נקי מריח טוב ללא שיעור יתר על המידה(ואני מתכוונת לזה שיש גברים שיש להם יותר מדי שיערות ויש להפך שנולדו ללא) אז קחו זאת בפרופורציה, מה שצריך,

ברומבית

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo115.gif

מי שרוצה שיטפח :) רק לשמור על נקיון מינימלי כדי לא לחלות או להסריח את הרחוב

Larik

New member
מה עם דברים אחרים שעוזרים להסריח פחות

כמו לעשות שחי/ להוריד שיער במקומות מוזרים אחרים?

להוריד שיער במקומות מוזרים? מה פרוש../images/Emo4.gif

תן רמז קטן אני כבר אבין(למרות שרצות לי כרגע מחשבות)

Larik

New member
אאף אני מבולבל, בוקר...

נו, לא יודע, שפם, אף, גבות, חזה....

Berethor

New member
זה טיפשי ולא בריא לתלוש שיער מהאף

זה ידוע שיש להם חשיבות גדולה לאדם, בסינון דברים שנושמים.

Berethor

New member
לא יודע, תשאל את אמא טבע

האמת גם לי נראה קצת מוזר אם לאישה יש שפם, אבל חוץ מזה לא אכפת לי משום שיער גוף שיש לאישה. האמת שאני בטוח שגם לגבי שפם זה עניין של חשיבה, הנה לדוגמא לחתולות יש 'שפם', ואף אחד לא מעיר להן על זה. אבל עזוב שפם מה כל כך דוחה בשיער גוף אצל אישה?! לנו יש שיער גוף, ורוב הנשים הנורמליות לא נגעלות ממנו, אז למה שאנחנו נגעל משיער אצל נשים? שבמלא גם באופן טבעי שלהן הוא יותר דליל ביחס לשלנו, כי לנו יש יותר טסטוסטרון מלהן. אישה היא אישה מעצם מינה, היא לא צריכים לנהוג כך או אחרת או לראות כך או אחרת כדי להיות אישה. לכל הדברים האלה כבר הטבע דעג, האנשים סתם מגדילים תפערים וההבדלים, וזה כבר דפוק.

למעלה