שרשור טיפוח!

Larik

New member
שרשור טיפוח!

בהשראת השרשורפלצת. מי חושב/ת שגברים ונשים כאחד צריכים לטפח את עצמם? שיסמן
אחרת
כמובן שנימוקים יתקבלו בברכה.

Larik

New member
יש לוי וידוי

הייתי בשמחה מתאפר אם זה היה מקובל מבחינה סוציאלית. אבל איפור קל כזה, כמו שיש לג'וני דפ בשודדי הקריביים.

../images/Emo45.gif אני חושבת שזה יפה מאוד

שחור בעיניים וזה גם בסרט התפוז המכני אז השחקן הראשי שם היה מדביק בעין אחת ריסים מלאכותיים ונורא אהבתי את האפקט שזה נותן, אתה יכול בכייף לעשות את זה, זה לא יוצא מן הכלל ,

snoopytush

New member
דוגמא לאיפור שנראה

בעיני לא מחמיא לבנים אך יצירתי (תמונה 1) דוגמא לאיפור מחמיא חבנים (תמונה 2) ותודה לאדם למברט על שיתוף הפעולה

snoopytush

New member
התמונה הראשונה היא האיפור המחמיא

התמונה השנייה היא זאת של האיפור הלא מחמיא

אני לא פותחת על זה דיון

אם את רוצה הסבר , אני יכולה לנסות לחשוב על אחד. ... אני לא אוהבת שמקצינים, לא אצל נשים - לא אצל גברים, אצל גברים התנהגות "נשית" "טרזנית" "מתייפיפת" גורמת לי לתחושת גועל כי הם נתפסים אצלי כאנשים שבעלי יכולת גבוהה יותר מבחינה פיזית וגם מבחינה נשית (נשים יותר רגשניות וכו'). מכאן כבר הבנת שאני מייחסת לתכונות הללו אלמנט של חולשה - וזה נכון זה נראה לי הבל ילדותי שבמידה מוגזמת מקלקל את האדם (כתבתי כבר שאני קצת פוריטנית , לא בצורה מוגזמת אבל קצת). אז כן- התנהגות "נשית" ככלל, בפרט אצל גברים מרתיחה אותי וגורמת לי לזלזל באדם. למרות ששוב- אל תייחסי לזה יותר מדי משמעות, אני גם נוטה לימין (למרות חוסר העניין המופגן בפוליטיקה) והאנשים שהכי התחברתי אליהם ואני הכי מעריכה בעבודה הם דווקא ממוצא ערבי. אז קללה- כנראה שלא, גועל- כן. מה לעשות, אני לא אומרת אם זה בסדר או לא אני פשוט לא אוהבת להעמיד פנים , וכותבת כמו שאני מרגישה ולא להפך (אם תרצי אני יכולה לנסות להיות יותר "פוליטקלי קורקט"). אגב, נדמה לי שזה דבר טבעי - כמו שאני אוהבת יותר נשים חלקות , כי אחת מתופעות הלוואי שאסטרוגן גורם היא שיעור מופחת, אני מניחה שהגועל הוא פשוט תגובה טבעית שלי כאדם למצב נתון.

snoopytush

New member
חשבתי על זה בגדול אני אוהבת גברים נשיים

אני אפילו יכולה להמשך לגבר עם איפור. ואני חולה חולה על עדינות אבל... אם גבר יתנהג לגמרי כמו אישה אני חושבת שכן ארגיש משהו חסר אבל אני לא בטוחה. אני לא אוהבת כלגבר יש בעיקר תכונות גבריות אני אוהבת כשזה בא ביחד עם נטייה יותר לצד הנשי

קוקסינלים מגעילים אותך?

לא כל הקוקסינלים מאופרים כמו ליצנים. אני הכרתי קוקסינל שפשוט התלבש בבגדי אישה, אלגנט ויפה. אולי היה נראה מוזר, אבל הכל עניין של הרגל. מה ההבדל בינו לבין גבר שעבר ניתוח שינוי מין? גם הם מגעילים אותך? תסתכלי על עצמך במראה ותחשבי שוב. את רוצה שלא יזלזלו בך ובדעה שלך מכיוון שאת "לא אוהבת להעמיד פנים". אבל את לא מוכנה לקבל גברים שגם הם "לא אוהבים להעמיד פנים" וירצו להביע את עצמם ולהיות מי שהם, רגישים ועדינים, ללא הביקורת, הגועל והזילזול החברתי (את!). אני חייבת להודות שלא ציפית לזה ממך...

למעלה