אני לא פותחת על זה דיון
אם את רוצה הסבר , אני יכולה לנסות לחשוב על אחד. ... אני לא אוהבת שמקצינים, לא אצל נשים - לא אצל גברים, אצל גברים התנהגות "נשית" "טרזנית" "מתייפיפת" גורמת לי לתחושת גועל כי הם נתפסים אצלי כאנשים שבעלי יכולת גבוהה יותר מבחינה פיזית וגם מבחינה נשית (נשים יותר רגשניות וכו'). מכאן כבר הבנת שאני מייחסת לתכונות הללו אלמנט של חולשה - וזה נכון זה נראה לי הבל ילדותי שבמידה מוגזמת מקלקל את האדם (כתבתי כבר שאני קצת פוריטנית , לא בצורה מוגזמת אבל קצת). אז כן- התנהגות "נשית" ככלל, בפרט אצל גברים מרתיחה אותי וגורמת לי לזלזל באדם. למרות ששוב- אל תייחסי לזה יותר מדי משמעות, אני גם נוטה לימין (למרות חוסר העניין המופגן בפוליטיקה) והאנשים שהכי התחברתי אליהם ואני הכי מעריכה בעבודה הם דווקא ממוצא ערבי. אז קללה- כנראה שלא, גועל- כן. מה לעשות, אני לא אומרת אם זה בסדר או לא אני פשוט לא אוהבת להעמיד פנים , וכותבת כמו שאני מרגישה ולא להפך (אם תרצי אני יכולה לנסות להיות יותר "פוליטקלי קורקט"). אגב, נדמה לי שזה דבר טבעי - כמו שאני אוהבת יותר נשים חלקות , כי אחת מתופעות הלוואי שאסטרוגן גורם היא שיעור מופחת, אני מניחה שהגועל הוא פשוט תגובה טבעית שלי כאדם למצב נתון.