שרשור טיפוח!

Berethor

New member
אני יגיד את זה להם

ואני לא מתפלא שזה הומצא על ידי מתמטיקאי וסטטיסטיקאי, לא על ידי רופאים ולא על ידי ביולוגים, זה אוליי מתאים כדי למדוד רובוטים. והנסיון אומר לי שהמדד מעודד תת משקל, כי ראיתי הרבה אנשים בתת משקל שטענו שהם בסדר על פי BMI. גם אצל העובדה שהמדד נוצר בעיקר כדי למדוד השמנה ולא תת משקל, היא נורא חשודה. וזה דבר ידוע שתת משקל ואנורקסיה אלו הם הדברים הכי מסוכנים, כי מחסור פוגע בבריאות פי אלף יותר מעודף, ולא אני לא מדבר על אנשים שמנים באמת, עגולים כאלה בכל הגוף. אבל לא כל מי שיש לו גוף, ולא רק עור ועצמות הוא שמן. עדיף אפילו שהיה לאדם קצת כרס, מאשר יראה כמו שלד(וכמובן שיהיה גם 'בריא וחזק' בהתאם).

Berethor

New member
זה נכון

ואני לא תומך הייתי תומך בקלישאה הזאת, אפילו אם הייתי מכוער.

Larik

New member
הרקדן לא יכול לרקוד - הריצפה עקומה!

המשקל לא תקין מבחינה חברתית, הBMI עקום!

Berethor

New member
גם לארגונים הבינלאומיים יש אנטרסים

כמו למשל האינטרס לעודד נשים להיות אנורקסיות. והרי מרבית הגברים במלא לא מרעיבים את עצמם בשביל להתאים למדד הזה.

Xylophone

New member
למה שהארגונים הבינלאומיים ירצו לעודד

נשים לאנורקסיה?0_O מה הם מעצבי אופנה?XD

Larik

New member
נקודת מבט שאולי לא חשבת עלי

אני אישית בעד טיפוח מינימאלי.... חוץ מאשר טכס ההגיינה אישית, של לצחצח שיניים, להתקלח ולהחליף בגדים תחתונים על בסיס יומי (אני לא כולל לשים דאודורנט, להסתרק ולשים קרם בשיער). יש עוד טכס שאני עושה פעם או פעמיים בשבוע (בהתאם לנסיבות), שכולל גילוח (פנים, ועוד חלקים בגוף), גבות וסידור זקן. כמו כן אני משייף ציפורניים בזמנו הפנוי כשאני רואה סרט או שלא עושה כלום. סך כל הטכס השבועי לוקח גג חצי שעה תוספת... למה אני עושה זאת וחושב שכדאי לעשות זאת. כי אני תמיד חושב לעצמי, איזה בן אדם יעדיפו אנשים ברחוב לראות? האם הם ירצו לראות מישהו לא מסורק, עם זקן עבות, או שאולי הם ירצו לראות בחור נקי מגולח עם חולצה מגוהצת. או אם למשל בחורה כלשהי נמצאת במערכת יחסים, מה היא תעדיף - להתנשק עם בחור בעל פנים חלקות, זיפים דוקרניים, או זקן דוס. אני רוצה ששניה תצא מהבועה שלך עכשיו שכל העולם צריך לפי הסטנדרטים של ברטור ותחשוב. אולי אתה חושב שיופי טבעי זה היופי הכי הכי, אבל רוב האנשים שתפגוש כשאתה יוצא מהבית חושבים אחרת. אז בהנחה ואתה רוצה למצא חן בעיני אותם האנשים אז טיפוח עצמי זה בהחלט משהו חשוב. ולגבי החלק של הכפייה, תן לי להזכיר לך משהו. אתה חושב שאנשים צריכים לאכול ולהיות מלאים ויפים, ואני חושב שאנשים צריכים להוריד שיער מבית השחי. אז פה אנחנו שווים.

Xylophone

New member
אתה משייף ציפורניים../images/Emo6.gif

אפילו אני לא משייפת ציפורניים
אמא גנבה לי את המשייףXD

../images/Emo45.gif

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אני בהחלט מסכימה איתך שתמיד יעדיפו את מי שנראה יותר אסטטי, מסודר ונקי מאשר אחד שנראה כמו הצרות שלי. מה נראה אסטטטי יותר ויפה? כל אחד יבחר לעצמו. מה בריא יותר? זה הרופא יקבע.

דרוש שם

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif|

וכל מילה נוספת מיותרת

Berethor

New member
לא למה

דווקא רציתי לראות תנימוקים שלך, במיוחד בתור מי שלא בעד זה. כי סיבות של אלו שבעד זה היו בשפע.

דרוש שם

New member
אם אתה מבקש

אני חושב ש"איפור" ו "טיפוח". הם מחלות של החברה המודרנית, הקפיטליסטית שחולה בעובר גלובליזציה מוגזמת הצורך הזה כל הזמן "להיראות טוב" כאשר מי בכלל נותן את ההגדרות למה זה טוב? למה אני כאדם שכי בחברה, נחשב ל"לא נראה טוב" אם אני לא מחויב להוציא כספים רבים על זה? מי היה ההוא שהגדיר שריח "טבעי" של האדם הוא רע? מי היה זה שהחליט שאנחנו חיבים "להימרח" בכמות רבה של דברים שמתשתשים את הצבעים הטבעיים שלנו? והכי גרוע, איפה אנחנו, כאינבידיבידואלים בחברה הזו, למה כולנו צריכים לשאוף להיות אותו הדבר? מה טוב בזה? איפה האני שלי, למה זה לא בסדר להיות אני?

למעלה