שרשור טיפוח!

וגברים שעברו שינוי לניתוח מין לא מגעילים אותי

אם הם נראים נשיים למהדרין (זה במישור חיצוני בלבד), רק הבין לבין-הכלאה של גבר אשה לא עושה לי טוב במיוחד.

אוף, כל פעם אני שמה לב

לעוד חלק בהודעה שלך וצריכה להסביר באלף הודעות את מה שהיה עדיף אילו הייתי מרכזת בהודעה אחת. אז אעשה זאת כאן שוב: לא, אני לא נגעלת מגבר שעבר ניתוח לשינוי מיני כל עוד הוא סיים אותו כהלכה ואם (אני מקווה בשבילו ובשביל תחושתו) הוא נראה נשי. אני מעריכה גברים שילכו עם זה עד הסוף, זה דבר שונה מדראג קווין. העניין הוא שרובם לא עושים את הצעד הזה. במישור חיצוני בלבד- אני נגעלת מאוד מהכלאה של אשה-גבר, זה עושה לי רע. במישור נפשי- מפריעה לי התנהגות נשית מוחצנת , בסגנון ה"אוחצ'ות". מוזר שהבנת מהדברים שלי שדיברתי על עדינות ורגישות, כי דווקא כל בני הזוג אם יוצא מהכלל אחד היו עדינים ורגישים בהרבה מהאוכלוסייה הממוצעת. נוסיף שאני נגעלת מהתנהגות שטחית ורדודה גם אצל בנות, נוסיף שיש לי ביקורת על הקהילות הגייז (לא סובלת את המילה הזאת) ועל הסצינה התל-אביבית הזו שהתפתחה ... נסי לנחש למה?. כן, אני מאמינה שיש טבע נשי וטבע גברי, כן אני מאמינה שבכל אחד משולב קצת מפה וקצת משם וכן אני מאמינה בהבדלים בין המינים. זה לא אומר ששללתי ממך בזה הרגע את זכות הבחירה או שאמרתי שאת נחותה או שאת לא יכולה להיות כל מה שגבר יכול להיות, או שהגבר טוב ממך- הוא פשוט שונה. מה תייגתי כדבר שדוחה אותי? . נתינת חשיבות מוגזמת לחיצוניות , דיבורים מאנפפים, רכילות, דיבורי סרק, התחנחנות , אנינות/עדינות מופרזת ("שברתי ציפורן!", מה שאני אסחוב?"), חוסר אחריות... נתקלתי בזה יותר אצל נשים, אי לכך ההגדרה. ובלי קשר לסצינה אין לי שום דבר נגד הומוסקסואלים, להיפך.

אז המסקנה היא

שהמילה עצמה המתארת קהילה "לא נורמלית" עצמה לא מגעילה אותך, אלא התנהגות קיצונית ולא ראויה. בסופו של דבר לא תהיה לך שום בעיה עם קוקסינל שמברך אותך "בוקר טוב" ומתנהג נורמלי. כן תפריע לך עו"ד צפונבונית שתפתח עליך פה ג'ורה או תתנהג כמו מופקרת. אם המראה של אחד מהם לא לטעמך, אז ההתנהגות ה"גועלית" שלהם, רק תחמיר את המראה הלא מחמיא מלכתחילה. אני בכיוון? בסופו של דבר עלי ליידע אותך כי ישנם בני אדם שנולדים מכולאים. ז"א, גם עם איברי מין נשיים וגם זכריים. מקווה שלא תשפטי אותם לכף חובה וזה שלא יעשה לך רע נפשית, רק בגלל שהטבע ברא אותם כך.

יש גם אנשים שנולדים עם מע' גנטית כפולה

דהיינו שני אנשים באדם אחד, קוראים להם כימרות. מה הפואנטה?. חריגות של הטבע תמיד יש , את שופטת אם החריגה הזו יכולה להמשיך הלאה או לא לפי היכולת להעמיד צאצאים. לא הבעתי מוסר ערכי כלשהו למושג, תיארתי תחושה שעולה. כן , אני מניחה שבמה שכתבת - יתכן ואת צודקת (פסקה 2)

snoopytush

New member
אני דווקא מאוד אוהבת את הרעיון של שני מינים

בגוף אחד. אני אעדיף שהאדם יראה גבר אבל אם הוא יהיה מסוגל להיות/להרגיש גם גבר וגם אישה ולהשאר עם גוף של גבר אני חושבת שזה יוסיף עיניין :) אנחנו כל כך שונות

darkelf19

New member
המחדל האנושי

אני לא בא להגיד לך איך לחשוב וממה להיגעל וממה לא, באמת שזה לא מעניין אותי. אבל כן חשוב לי בתור בחור טרנס וא-מיני שיוצא לו לקרוא כאן מדי פעם בפורום שיכתבו בצורה מכבדת. לא נעים לי להכנס לפורום ולקרוא הודעות של בע. קוקסינלים. גם אם יש דברים מסוימים שמגעילים אותך יש דרך להתנסח בצורה לא פוגענית . את יכולה להגיד שאת לא נמשכת ל, לא מתחברת לפיזיות למנטליות או לאופי או תכונות מסוימות באותו בנאדם. אבל בין זה לבין להגיד איכס ולקרוא בכינוי גנאי הדרך ארוכה. בקשר לפנייה מכבדת- לאשה שהיה לה בעבר גוף זכרי ושינתה אותו לנקבי קוראים אשה טרנסית. לא - גבר, לא קוקסינל קוקסינלית או כל דבר כזה. ראוי לפנות בלשון נקבה. במידה ומדובר בגבר טרנס- לפנות בלשון זכר. ובין אם יהיה לי גוף נקבי, אם אני אהיה רק על הורמונים או אעבור ניתוחים כאלה ואחרים או לא- אני עדיין אהיה בחור , ואני לא אסכים שיקראו לי אשה או הכלאה של משהו. אני לא מין בפני עצמו מין שלישי או איזה יצור מכוכב אחר. אני חושב שדווקא מהדברים שמגעילים ומפחידים אותנו והתעמתות איתם יש הרבה שיעורים שאנחנו יכולים ללמוד ושאת מפספסת,ושבאלימינציה הזאת, בשלילה של אנשים על סמך הדברים האלה את מפסידה הרבה אנשים מדהימים ומרתקים שיכלת להרוויח מההיכרות איתם . וברמה האישית אני מקווה שלא ייצא לי לפגוש אותך באף אחד מהמפגשים כדי לא להגעיל אותך. מאיך שאני רואה את הדברים המחדל האנושי הוא בך.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ברמה האישית, אני מקווה שלזכות לראות אותך במפגשים, כי אם אני לא טועה הגעת למפגשים שאני לא הייתי בהם.

snoopytush

New member
../images/Emo45.gif

הדבר העיקרי שהפריע לי זו המילה קוקסינלים. וחוץ מהמילה באמת זכותה להגעל ממה שהיא רוצה

*

אני לא מתחברת לפיזיות למנטליות או לאופי או תכונות מסוימות באותו בנאדם... מרגיש יותר טוב?.

אני מבינה שיש לך קופסאות ומגירות לכל דבר

נחמד
רק חבל שלא כולם יכולים להכנס אליהם... אפילו לא את עצמך [לפחות כשהיית ילדה]

snoopytush

New member
כמו שאת נגעלת משיער אצל גברים

אחותי נגעלת מאיפור אצל גברים. זה לא אומר שהיא פוסלת אותם כאדם היא פשוט נגעלת מזה וזכותה.

תכלס אני לא מבינה מה ההבדל

בין איפור על גברים או נשים. יש נשים עם פרצוף של גבר ואף אחד לא מבקר אותן כשהן מתאפרות. לעומת זאת, יש גברים עם בייבי-פייס. והם רק ישימו שחור בעיניים ואחותך נגעלת. היא לא נגעלת מהאיפור, היא נגעלת מעצם הרעיון שגבר "יתנהג כמו אישה" (כהגדרתה). זו הבעיה. היא מונעת מגברים להתנהג כמו שהם רוצים ובחופשיות רק בגלל שיש לה איזו סטיגמה חברתית איך "גבר צריך להתנהג". גבר לא צריך להתנהג לפי שום חוק אוניברסיאלי, בדיוק כמו שאישה לא צריכה. שני המינים צריכים להתנהג בכבוד הדדי ובאנושיות. מעבר לזה, ותכניסו את זה טוב טוב לראש: אין חוקים!

snoopytush

New member
זכותה להגעל ממה שהיא רוצה כל עוד היא לא כופה

זה זה לא עיניינכן

השאלה היא, איך היא, כאחת מהחברה שלנו

מעבירה מסר, לקבוצות אנשים "לא נורמליות", רק בגלל היא נגעלת מהם. המסר שאני מקבלת כאן הוא: "אתם מגעילים! הייתי שמחה אם לא תתקיימו". האם גם המילה "הומוסקסואל" בשבילה היא מילת גועל? האם היית רוצה לקבל כזו תחושה ממישהי/מישהו בגלל שהוא נגעל מהעובדה שאת "א-מינית"? היית רוצה שהמילה הזו תהיה "מילת גועל"? את יודעת מה, אם היא היתה אומרת, שגבר רגיש לא מושך אותה מכיוון שהיא נמשכת לעוצמה וחוזק, הייתי יכולה להבין ואפילו מקבלת. זהו הסבר הגיוני שאינו תלוי במוסכמה חברתית, אלא באופי שלך. את רוצה שמישהו יתמוך בך. יש נשים שמעדיפות דווקא ההיפך. כי הן אלו שחזקות. כמה שאני נגעלת משיער גוף, זה עדיין לא גורם לי להגעל מהבן אדם עצמו. בחייאת. תעשו את ההפרדה. שתגעל מאנשים שפוגעים באחרים. שתגעל מצואה ונזלת. שתגעל מהאיפור הקיצוני שלהם (ואני מסכימה שהוא בד"כ מחריד) אבל מה יש להיגעל מהם כבני אדם? היא לא מכירה אותם בכלל.

ואגב, לרקורד

ציינתי שהתכונות האלה דוחות אותי אצל שני המינים (יעני גם אשה עם איפור מצועצע ונטייה להתנהגות "אוחצ'ית" תעלה לי את הסעיף. אני מניחה למשל שאם הייתי מכירה את אותו אדם שאת מדברת עליו שמתלבש בצורה הולמת ולא מתנהג בצורה שכזו סביר להניח שדווקא היה לי נוח במחיצתו.

צ'מעי, גם אני לא אוהבת קיצוניות

לא אצל אנשים "נורמטיביים" ולא אצל "לא נורמטיביים". אני חושבת שבחברה צריך לאמץ קוד התנהגות מסויים. אני לא אוהבת שבמצעדי הגאווה אנשים צועדים ברחוב ערומים כמעט לגמרי. זה לא מתאים ואפילו יש חוק נגד התערטלות. לא ברור לי למה בכלל מאפשרים דבר כזה בפרהסיה. שיעשו את זה בחוף נודיסטים. התנהגות לא אחראית - כל האנשים, כל הגזעים ללא קשר לצבע דת ומין, צריכים להיות אחראים למעשיהם. ממש לא אכפת לי אם הם מאופרים כמו ליצנים או הולכים עם בגדים מכוערים שלא מחמיאים להם. לי חשוב שיכנסו לאוטו מפוכחים, שלא יצאו לרחוב ויתחילו לירות בעוברים והשבים, שיכבדו אחד את השני ויהיו מוסריים. אני יכולה לספר לך שהכרתי נשים עם איפור מזעזע, אבל הן היו משכמן ומעלה. פשוט היה להן טעם רע (לטעמי, הן חשבו שהטעם שלהם מצויין). הכרתי גברים שהלכו טיפ טופ והיו חראות של אנשים. אני חושבת שצריך לשים דגש על אופי ולא על יופי. בסופו של דבר זה העיקר. וזה שאני כל הזמן מתלוננת שהגברים בישראל הם שעירים וקופיפים, את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שאני מודעת לעובדה שזה שולי. אבל אני מרשה לעצמי להתלונן

אני חושבת שיש חוקים

ויש טבע , ויש הרבה דברים שאתם מכחישים וזאת זכותכם. כן, אני נגעלת ואני לא מתביישת להודות בזה, ועדין אם הייתי מכירה אדם כזה, הייתי מעריכה אותו כאדם ולא לפי המחלצות שהוא לובש. זכותי המלאה להתנגד לדברים, זכותי המלאה להיות "שמרנית" כל עוד אני לא פוגעת באחר. וזהו, כמו שאמרתי אני לא עומדת לפתוח דיון בנושא. נעמתם- שירה את יכולה להמשיך במקומי .

למעלה