שרשור טיפוח!

Berethor

New member
תודה זה מחמיא לי, וביקורת מקובלת עליי ../images/Emo45.gif

כן יש לי טעיות לפעמיים, מצטער על זה, ואני לא עורך אותן רק משום שאני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה ומקווה שאנשים יבינו. אם היה כאן אפשרות לערוך, כמו בפורום של נענע, הייתי משתמש בא. רווחים אני כבר גם ככה עושה, פשוט לא על כל שורה. בעבר לא הייתי עושה רווחים בכלל. בכל אני שמח שאת קוראת ואוהבת את מה שאני כותב. הדברים החיוביים האלה היו חשובים לי אחרי כל הדברים השליליים שנאמרו כאן עליי, וזה מעודד..

Larik

New member
על מה אתה מדבר בכלל?!

נרא לי שחיות כנראה המציאו האיפור. כלבים - כל מי שאי פעם גידל כלב יודע עד כמה כלבים אוהבים להתפלש בחרא. למה זה? כי זה שריד שנשאר להם מהאבולוציה, בדורות הקודמים כשכלבים היו ציידים הם היו צריכים להסוות את הריח שלהם על מנת שהטרף לא יריח אותם - אז לכן הם התפלשו בחרא שלא יריחו אותם. דורבנים - גם אוהבים לעשות את אותו הדבר, כל פעם שהם נתקלים בחרא או משהו מגעיל אחר הם מורחים את זה על הדורבנות שלהם. זה בשביל לשפר את מנגנון ההגנה שלהם, על מנת שהדקירות שלהם יהיו לא רק כואבות אלה גם ארסיות. יש עוד דוגמאות, אבל רק אילו עולות לי בראש עכשיו.

Berethor

New member
היו

אבל לא היו נפוצים. והיו בתור מותרות, לרוב, בטח שלא נפוצים.

Berethor

New member
אוליי

אני אוהב היסטוריה, אבל הנושא הספציפי הזה לא ממש עניין אותי במלא.

Berethor

New member
יש לי הרבה יותר מושג ממך

למרות שזה לא תחום מעניין כל כך. את חושבת לאפשר לעוותת תטבעי והטבעי, כדי שיתאים לאיזה קטלוג אופנה.

אני לא עושה איתך תחרות

אתה אמרת שבנושא הספציפי הזה אין לך עניין = אין לך את היידע.

Berethor

New member
זה לא מה שהתכוונתי עליו

יש לי ידע גם בהרבה בדברים שלא מעניינים אותי כל כך, אני לא טיפוס שאטום למידע. התכוונתי לכך שזה לא "המומחיות שלי", משום שיש הרבה דברים שמעניינים אותי הרבה יותר מזה.

צר לי לאכזב את הוד מעלתו

אבל אין לך מומחיות בכלום. כל מה שיש לך זה ידע ייבש שאתה שאתה מוצא באינטרנט. מה המומחיות שלך בנושאים שדורשים ניסיון? כלום. אז רד מהאולימפוס.

Berethor

New member
או גברת נסיון

אדם חכם יכול לדעת גם מבלי לנסות הכל. נסיון דרוש רק כדי לדעת איך משהו מרגיש או איך לעשות אותו. הוא לא באמת דרוש כדי לדעת על דברים מבחינה אינטלקטואלית ורציונלית.

Berethor

New member
רדי את מאולימפוס שלך

המתנשאת הכי גדולה כאן אומרת שאני מתנשא. שאני דברתי על מומחיות מידע אישי, לא התיימרתי להיות היסטוריון ובטח שלא התיימרתי להגיד שחייתי בכל התקופות שאני יודע עליהן. וגם לא הייתי צריך. אני משיג ידע מכל מקום שאני מוצא לנסון להשיג ממנו ידע, את לאשתקבעי אם הוא יבש או רטוב. מה הידע שלך בכל התחומים האלה אה? בידע שלך בהיסטוריה ובביולוגיה לא נראה מרשים במיוחד והוא נורא סלקטיבי, הידע הוא רק באיך להוריד שיער ולתאפר, וידע כזה הוא לא הידע שאני צריך.

Berethor

New member
וכמובן כם הידע

איך להטריד אנשים ולעליב אנשים. זה בהחלט המומחיות שלך, שאת עושה בא שימוש מופרז על גבי הפורום.

ברת'ור ידע זה חשוב

מה שכן יש לך מה ששום ידע או תואר לא יקנה - וזה סקרנות. אם משהו מעניין אותך תרחיב בו. וכמובן תשתדל לדבר בלי כיסוי, לדעתי יש לך דעות מעניינות ודאי שלא יזיק לשייף אותן בגיבוי עובדתי , אבל את הבסיס בהחלט יש לך חביבי :)

למעלה