שרשור טיפוח!

Berethor

New member
זאת בדיוק הנקודה

גם לי לא אכפת אם אנשים היו נולדים חלקים, אבל העובדה היא שהם לא, והמצב הטבעי שלנו, גם של הגברים וגם של הנשים הוא להיות עם שיער. אין בזה שום מגעיל ושום דבר דוחה, אלו הם אנשים מודרנים עם תפיסה פלסטית, סנובית ומעוותת שנתנו תפרוש הקיצוני הזה לשיער. ולמצב הטבעי. לשיער גוף יש 'תכונה מופלאה', הוא מפסיק לגדול מהוא מגיע למקסימום הטבעי שלו, אין צורך אפילו לקצר אותו כמו שיער ראש או שיער פנים, צריך פשוט לקבל אותו כמו שהוא. חוץ מזה לגברים יש יותר שיער, גם בגלל מינם וגם בגלל שיש להם יותר טסטוסטרון, ובכלל עבור אדם שיש לו יותר שיער באופן טבעי זה עוד יותר מעיק ומציק ומייסר לעסוק בזבל הזה כל הזמן, הרבה יותר טוב אם אנשים מסוגלים לקבל את עצמם גם במצב הטבעי שלהם בלי, שהיו צריכים למרוט כל שיערה מבצבצת בשבילם. הדרישה מנשים להוריד שיער, והעלבונות והמבטים שאותן נשים מקבלות אם הן לא מורידות, זה אחת הכפיות המודרניות הגדולות, לא פחות גדולה מהכפייה לקיים יחסי מין. ואני בעד בחירה, לא כפייה, בנושאים כאלה.

Berethor

New member
אז תמשיכי לגעל, עד המוות

מי שלא מסוגל לקבל את עצמו במצב הטבעי לא מסוגל גם לקבל אחרים. הכל בראש.

Berethor

New member
מה פתאום

את בניגוד להמבורגר לא נגעלת משיער של גברים. כך שמצבך בסדר בנושא.

נכון אני לא נגעלת משיער אצל גברים

אבל בוא נאמר שיש לי העדפה ללא שיער(אם ככה נולדו וכ'ד) וכמובן שלמה לי להגעל(על גבר זה נראה טוב לפחות
) אין מה לעשות גבר ואשה הם לא אותו דבר וגם לא יהיו , אנחנו ככה והם ככה וצריך לקבל זאת, ומי שלא מקבל מצבו לא טוב, ולא הבנתי מקשור טיפולים אסתטים כגון ניתוחים וכ'ד, טיפוח לא קשור לזה, ואני אישית לא תומכת בניתוחים רק אם באמת יש צורך ממשי ,

רגע רגע

ואם אני טיפוס שמודע לעצמו ומטפח את עצמו (לא קיצוני אבל מה שדרוש) אז אני פסולה ולא אמיתית? תחשבו בהיגיון, סוו אני מתאפרת מדי פעם(חוץ מצלליות זה גורם לי אלרגיה) ותמיד לבושה נקי ומסודר ותמיד נראית טוב(בלי מאמץ רב כל כך) אז אני בנאדם כימי או פלאסטי? חחח ברוך השם לא עברתי שום ניתוח פלאסטי הכל טבעי אצלי אבל יש לי מודעות כללית לעצמי לגופי לפני להכל, ואני לא מתאמצת בשביל זה זו שגרת חיים שאני חייה בה 19 שנה אז שאף אחד לא יבוא פה להטיף לי או לכל אחד אחר שיש לו מודעות , קוראים לזה היום מודעות עצמית ואני אישית מברכת כל אחד כזה, שאלוהים זיכה אותו בשכל ראש היגיון להבין דברים כי לא לכל אחד יש את זה, ובגלל זה יש הרבה אנשים שיוצאים בחוץ מוזנחים, אין להם את החוש להבין שזה לא בסדר או נעים, זהו אל תחפרו על שטויות ,

Berethor

New member
אני לא נגעל גם אצל נשים ../images/Emo13.gif

ונשים לא באמת ככה כי עובדה שרובן מורידות. מה שכן לרוב יש להן פחות שיער ביחס לגבר באופן טבעי, וזה כבר כן מאפיין מיני. לא רואה למה גבר נגעל משיער של אישה אם לו עצמו יש שיער ואפילו יותר שיער בכל מקרה, זה פשוט חשיבה חולנית וצבועה. אני כן יכול להבין תנשים שנגעלות מגברים עם שיער, כי שטפט להן תמוח שחייבים להיות חלקים, אז הן כבר לא מסוגלות אנשים שהם טבעיים. אני בטוח שאם הן היו מתרגלות לעצמן במצב הטבעי, היה להן גם יותר פשוט גם לקבל גברים ולא לגעל מהם, וזה 'טיפול' שמספר נשים פה זקוקות לו בדחיפות.

לידיעתך אף אחד לא עשה /לימד אותי

שלא צריך שיער , אף פעם לא דיברו איתי על זה ולא אמרו לי מה צריך להיות או לא, זה אני ככה אישית נולדתי טיפוס כזה, והצורת דיבור שלך סורי אבל לא שווה יותר התייחסות, כי אתה מנסה סך הכל באמת כמו שרבים אמרו(עם המגילות שלך) להצדיק את עצמך ואת היותך טיפוס כזה שלא אכפת לו מעצמו ומהנקיון של עצמו, עצה שלי תתחיל לקבל דעות של אחרים ואף לכבד אותם כי הדרך שלך לא מובילה לשום מקום, אני נקייה נקודה סוף פסוק , ונהנת מזה שאני נקייה מרגישה הכי טוב בעולם מריחה הכי טוב בעולם, לפחות אני מרגישה בנוח לעמוד מול קהל של אנשים ולא לחשוש שמה יריחו מימני ריחות לא נעימים, זהו זה, ועוד משהו תפסיק לדחוף לי מילים לפה לא אמרתי אף פעם שאני נגעלת מגברים, אני מקבלת אותם בדיוק כמו שהם ומרוצה שהם ככה,

הכל בראש,

הכל בראש, ועדיין לכל אחד מאיתנו יש טעם וריח שונה. ולא תוכל לאמר שמי שלא אוהב מנגו, אז אינו מקבל את עצמו במצב הטבעי רק בגלל שמנגו זה פרי טבעי וככה הוא גדל וזה הטעם והריח שלו. לי יש טעם שונה משלך. זה טבעי לחלוטין ולא קשור לקביעות חברתיות. כל אחד רואה את העולם שונה. ואיך שאתה רואה אותו - לא מחייב שזה הדבר הנכון ושכולם צריכים להתנהג או לחשוב כמוך. ומי שחושב שכולם צריכים לחשוב כמוהו (אתה, למשל) - הוא הראשון שאינו מקבל אחרים.

Berethor

New member
לא מפריע לי שאת חושבת אחרת

מפריע לי שאת זורקת עלבונות לאנשים שלא מורידים שיער, ומעוניינת להכריח את כולם להיות פנאטים של 'טיפוח' 'ויופי מלאכותי'. אלו מחשבות לא לגיטמיות כי הן פוגעות באנשים באופן הכי ישיר שיש, וללא סיבה מוצדקת. ברגע שתצאי גבר שמוריד שיער מכל הגוף, מוזמנת לפתוח על זה הודעה, עד אז תחיי בפנטזיות שלך, ועולם של 'שלמות' מזוייפת ומלאכותית.

Berethor

New member
לא רק אותי

את רוב הגברים בעולם הזה וגם חלק לא מבוטל מהנשים. אם מי שלא מוריד שיער הוא קוף(מבחינתך) למה זה הופך אותך?!, קוף מגולח הוא עדיין קוף!

מעניין...

היו מספיק גברים שכיניתי אותם כקופים בגלל שלא הורידו שיער וזה דווקא החמיא להם. אתה בטוח שהעלבתי את רוב הגברים בעולם (שאין לך מושג אם הרוב השולט הוא שעיר), או שפשוט נעלבת אישית והחלטת לגייס את כל הגברים בעולם (ללא רשותם, עלי לציין) לעזרתך? חוצמזה, אם אתה מאמין באבולוציה אז זה לא היה צריך להעליב אותך.

ד"א

אם אתה מרשה לעצמך לכנות בחורות רזות כשחיפות ואנורקסיות ללא שום התחשבות אם זה מעליב אותן, אז מה אפכת לך אם מישהו מכנה אותך "קוף" רק בגלל שהחלטת לא להוריד שיער? אתה לא יכול לדרוש משהו מאחרים אם אתה לא דורש את אותו הדבר מעצמך

ד"א

האסייתים הם גזע כמעט חלק לגמרי משיער. האם אתה טוען שהם נולדו באופן מלאכותי ולכן הם פנטזיה מהלכת?

Berethor

New member
אז תתחתני עם אסייתי, מה הבעיה?

אם זה כל מה שחשוב לך קדימה. אם מישהו זה באמת טבעי אצלו, ולא משום שהוא מוריד שיערות כל הזמן, אז בשבילו זה טבעי. אבל לרוב העולם יש שיער גוף, כלל הגזע שאת שייכת עליו. ואם היו לך ילדים גם להם היה שיער גוף(אפילו אם היית מתחתנת עם אסייתי). כי דברים מלאכותיים לא עוברים בירושה, רק דברים טבעיים כן.

רק ציינתי עובדה שיש

גברים שאינם שעירים באופן טבעי. בניגוד להצהרות המגוחכות שלך. מה קשור למה שהגבת עכשיו?

למעלה