שרשור טיפוח!

מסכימה חלקית לגבי שאר מה שכתבת

רק הבהרה לגבי ריח גוף: מדענים חושבים שמשהו בתהליך האבולוציה השתבש בקולטני הריח שלנו ולכן אנחנו מריחים ריח זיעה כריח רע, מעבר לזה הריח נוצר כשנוצרת פעילות של חיידקים ובקטריות- קרי ליכלוך ואי לכך חשוב מאוד לנקות את האיזור ולדאוג לריח תקין שמסמן עבורנו כנראה בריאות (זאת השערה שלי , אם כי החלק של הבקטריות חיידקים נכון). לגבי השאר- אני לא יודעת, אני לא חושבת שיש רע אם יש אפשרות להראות יותר "טוב" או לדאוג להראות מטופח ומכובד לסביבתך , כמובן שלא בהגזמה ומי שישפוט אותך על כך שאתה לא מספיק "יפה" הוא אידיוט שטחי, אבל זה כן מעיד על משהו בקשר לבן אדם.

Berethor

New member
אז אצלי כנראה הוא לא השתבש

כי אני לרוב לא רואה ריח של זיעה כריח רע, וברוב המקרים אפילו לא ממש שם לב עליו, לא לזיעה שלי ולא לזיעה של אנשים אחרים. זה תמיד מוביל אותי לעימותים עם אותם אנשים רגישים ואובססבים לדברים האלה. החלק שמפריע לי יותר בזיעה זה אם היא עליי, אבל גם עם זה למדתי לחיות ולתעלם מזה, לא תמיד זה מצליח, תלוי כמה מזיעים ואם ממשיכים להזיע, אבל לרוב זה כן מצליח, במלא אין בררה במיוחד שחיים במדינה כזאת חמה.

זיעה זה מסריח. נקודה .

ואני חצי תתרנית. כנראה שלא התקרבת לאדם מספיק בשביל זה. או לחילופין : אתה מוזמן לבדוק איך אני מריחה אחרי יום עבודה בבית האבות , אחרי נקיונות, מקלחות לזקנים, עזרה להעביר אותם ממקום למקום, שטיפות כלים, שטיפת רצפות, הגשת אוכל, הכנת אוכל וכדומה. רמז: not sexy (במשמעות המושאלת :p)

Xylophone

New member
כי אתה נמצא בשלב האבולוציאוני

של האדם הניאנדרטלי. (וזה למרות שאני לא תומכת אבולוציה)

Berethor

New member
מגניב!

תמיד הרגשתי לא נוח עם זה

שאנשים מתייחסים לגוף שלהם בצורה כל כך לא ביקורתית , זה נהפך להיות כל כך מובן מאליו שנשים לדוגמה חייבות לגלח אחרת הן מרגישות כמו מפלצות ........ ! גדד דמט' זה הגוף הטיבעי שלכן.. אני בכל אופן אוהבת מראה טיבעי ........ אני לא מאמינה שאנשים "צריכים " לעשות את זה, מי שרוצה לטפח את עצמו - שיהיה לו בכיף .. אני גם אוהבת טיפוח - במידה. אבל אם אני מחליטה שאני לא מגלחת .. אז למה לעזאזל אני צריכה להסתיר את זה ?? להתבייש במי שאני באמת ??? בגוף הטיבעי שלי .. שלא יינעצו בי מבטים מוזרים ???? עוד הוכחה שאנחנו חיים בחברה מזויפת .!

Xylophone

New member
נכון!!!

אני בעד שנשים לא יתגלחו ויסתובבו במכנסיים קצרים! זה לא הוגן שרק לגברים מותר. למרות שהם מגזימים עם זה לגמרי.....וזה דיי דוחה..

אני הפוכה

אותי זה מגעיל לראות גברים הולכים עם קצר וכל השערות הקופיפיות שלהם מבצבצות החוצה. שיגלחו! XD

Xylophone

New member
גם אותי מגעיל

אבל רגליים זה לא נעים להוריד שערות ואם היו קצת - קוצים או קצת יותר אז זה לא נורא. זה מעצבן לשמור כול פעם.. במיוחד שהעור שלי רגיש ואני כמעט ולא יכולה להוריד שער בלי לסבול. במיוחד ברגליים. רגליים זה לא חשוב כמו בית שחי. וזה גם למטה אז אין מה להסתכל.

snoopytush

New member
גם לי עכשיו כואב לגלח רגליים התמלאתי

פסוריאזיס. וכשאני מגלחת אני נפצעת בסיום הגילוח יורדים לי יחגד עם השערות דמעות דם

../images/Emo5.gif רק מהתיאור שלך נהיה לי רע!

תעשי לי טובה, ותשאירי את השיערות במקומם. זה ממש לא שווה את זה! ואיך זה שתמיד בקיץ כשיש שמש, דווקא אז את מתמלאת פזוריאזיס? חשבתי פעם שזה מלחץ של בחינות, אבל עכשיו אין לך משהו מלחיץ. או שיש?

snoopytush

New member
טוב אולי הייתי ספרותית מידי../images/Emo3.gif

זה רק זרזיפי דם זה לא גלונים
ועכשיו כשקנו לי מגלח נורמלי זה עוד פחות
אני אמורה ללכת לים המלח פעמיים בשנה אבל לא היה לי כסף ואני שונאת שמש. הפסוריאזיס מתפרץ אצלי מלחץ ומעוד מספר גורמים. הוא שומר על סטטוס רגוע במשך רב השנה לקראת הסוף הוא מתחיל להתפשט שוב בהדרגה ואז אחרי נקודה מסויימת הוא מתפרץ בצורה יותר מהירה. אני כבר רגילה:) יש רגעי יאוש מהמחלה. אבל לא התייאשתי אני הולכת לנסות עליו כמה דברים אחרי שאחזור מים המלח:) ואם לא אני גם אשרוד:) תודה

למעלה