שרשור טיפוח!

נכון. לכן אני מעדיפה שגם

גברים יורידו שיער ויסבלו כמוני XD סתם סתם. אני באמת ובתמים חושבת שזה הרבה יותר יפה (לעין שלי, כמובן) עור חלק משיער. יש כיום לייזר והבנתי שזה מאוד עוזר וחוסך אח"כ את הטירדה האין-סופית בהורדת שיער. אני מכירה כבר כמה בנות שהורידו בלייזר ולא צומח להן כמעט. ממש יפה. אני גם רוצה!!!!

Xylophone

New member
האמת גם אני חשבתי על זה

אבל נורא צורם לי חוסר השיוויון. מפרינציפ אני לא מתכוונת לעשות את זה. זה המון כסף. גם שעווה ביתית זה המון כסף. מגיע עד ל-40 שקל לקופסה שמספיקה לכמה פעמים(!) רק גילוח נראה לי הכי זול. הפמיניסטיות שכן מורידות, מגלחות. מפרינציפ. וחלק לא מורידות או מורידות לעיתים רחוקות...

לי יש מכונת מריטה

בעלת וותק של כ- 10 שנים. כך שאת יכולה להבין שיש חיסכון של כסף. רק הזמן של ההורדה מעצבן (האמת שגם זה לא לוקח לי הרבה זמן, אני סתם עצלנית)

Xylophone

New member
לא בשביל כולם זה נסבל

-רמז: בשבילי זה בלתי נסבל בחלק מהאזורים. ולפני שבועיים "חליתי" באלרגיה בעור אז בכלללל. אני כול היום על תרופות ומשחות סטרואידים, קרם לחות וג'ל אלוורה

אני פשוט לא מסוגלת

לחשוב על סכין שנוגע לי בעור. אני כל הזמן מפחדת שזה יחתוך אותי. אז בליית ברירה נאלצתי להסתפק במכונה. עכשיו את מבינה למה אני עדיפה להיפטר מזה עם לייזר...

ומה מפריע לך?

יש לך נתוני עור הכי טובים לזה: שיער שחור על עור בהיר. וכסף לא נראה לי הבעיה עבורך גם... אני במקומך הייתי עושה את זה מזמן...

סתם מפחדת מהלייזר הזה...

אני אתגבר. לא לדאוג. חורף הבא אני אלך לעשות. את באה?

את משלמת? ../images/Emo6.gif

אני לא יכולה לעשות לייזר
אני כהה מידי.. עשיתי פעם אינפרא שזה גם לא רע. [בבית שחי - בתור נסיון העדפתי להתחיל עם משהו קטן ושאם חלילה יהיה נזק זה לא יהיה במקום בולט] אבל לא סיימתי את הטיפול

השכנה לשעבר שלך, החצי תימניה,

שהיא כהה לא פחות ממך עשתה לייזר והיה לה מצויין. אז איך זה שאת לא יכולה?!?!?!? אני מוכנה להלוות לך...
(מה אני מוכנה לעשות והעיקר שחברתי היקרה תרגיש טוב עם עצמה)

וואלה? אז לפני שנים כשהלתי, לייזר היה מחוץ

לתחום. מצד שני, אני כל הזמן קוראת על חידושים טכנולוגים. אז אולי היום אפשר..

Larik

New member
DAMN YOU AUSTIN POWERS

בגלל הסרטים האלה כל פעם שאני קורא את המילה לייזר אני קוראה אותה בתור "לייזר".

לא הבנתי.. ../images/Emo3.gif ראיתי סרט אחד של אוסטין פאוור

והוא היה כ"כ דוחה (מינית כמובן!) שאני לא יכולה לחשוב אפילו על לראות עוד אחד. פשוט הכל שם סבב סקס....

Berethor

New member
הסרט הזה הוא באמת קצת דפוק

זה אפילו לא המיניות, זה הצורה שמציגים בו תמיניות. בצורה הכי דוחה שיש, אה וגם השחק הראשי לא נראה משהו בעליל. מה שרק תורם לטימטום שבדבר.

Xylophone

New member
אני מבינה

גם אני שונאת סכין גילוח וכמעט ולא מגלחת. לי רק מציק שאנחנו צריכות להתעסק בזה . ושאישה שעם שערות ברגליים "לא יכולה" לצאת החוצה אפילו ללכת למכולת בלי להתכסות.

בטח שהיא יכולה

השאלה מה היא תשדר כלפי חוץ למרות המבטים מסביב או ההערות. אם לא יהיה אכפת לה, אנשים יבינו שככה היא רוצה ולא יעירו, ואלו שיעירו: יצטערו על זה. כמו הטירחה בלהוריד שיער, אישה תצטרך לטרוח ולעמוד על שלה אם היא לא רוצה להוריד שיער. כך, שלא משנה מה היא תבחר, זה עדיין יהיה מאמץ בשבילה. אז אני כבר מעדיפה את החלק הטרחני שגם נראה לי "יפה" - להוריד שיער XD

Xylophone

New member
אני מעדיפה לפעמים להסתובב ככה

ולעודד עוד נשים להסתובב ככה, כדי לעלות את המודעות לזה. לגרום לנשים אחרות להרגיש שזה מותר.

Berethor

New member
אה נכון היא חייבת להסתיר

כי ככה החברה קבעה, אם אישה לא מורידה שיער שתתבייש לה נכון?

למעלה