שרשור טיפוח!

Larik

New member
אבל אנחנו חיים בישראל

ולא באיזה מדינת העולם השלישי, ולא בימי הביניים. כמו כן כולנו נמצאים בתנאים של עיר, ולא של בסיס צבאי או השד יודע מה. כשהייתי בצבא יצא לי יותר מפעם אחת "לאכול שטח" והייתי צריך לישון על אדמה, לאכול מנות קרב מגעילות ובנוסף לכל - לבלות ללא מקלחת עד שבוע. אני מאמין שכל אחד ואחד שיהיה באותם התנאים ללא מקלחת, איכשהו ישרוד את זה. אבל כל עוד אנחנו בעיר, אין סיבה שאנשים לא יתקלחו (במידה והם מסריחים).

אם אני לא מתקלחת גג תוך יומיים

ועוד בכל האבק והלחות בארץ אני ישר חוטפת זיהומים במקומות... רגישים
אני חושבת שאצל נשים ניקיון ושמירה על היגייינה הרבה יותר קריטית.

Berethor

New member
לא אצל כולן

רק אצל המפונקות שמבניהן, מה לא שמעת שטיפוח ונקיון אובססבי גורם להמון חולשות ואלרגיות אצל אנשים? מספיק שאת יוצאת מהמקום 'המבריק' שלך למקום הלא מבריק, שהגוף שלך לא התרגל לתמודד איתו בגיל צעיר, ובום.

אני די מסכימה איתך, למרות שאני כן אובססיבית

להורדת שיערות, נדמה לי שההבדל הוא ששיערות מפריעות לי בעיקר אצלי - אם אצא עם אדם מאוד שעיר סביר שזה יפריע לי אבל שיעור רגיל של בנים לא מטריד אותי ,כנ"ל בנות שלא מורידות (למרות שזה נראה לי פחות אסתטי). ממ. יום אחד אלך לעשות לייזר וחסל סדר גילוחים :)

Berethor

New member
רואים שאת לא מונעת רק מאינטרסים אישיים ../images/Emo45.gif

אבל באמת אני חושב שצריך לקבל גם שיער אצל נשים, ולמה שזה יחשב לפחות אסתטי אצל אישה? במלא אפילו באופן טבעי יש להן פחות שיער בדרך כלל. לי השיער אצלי בכלל כמעט ולא מפריע, הוא בקושי מורגש. כנראה שזה עניין של הרגל ואידיאולוגיה, כי בסך הכל אני מאמין שנשים יכולות לחיות בארמוניה, ובחוסר בושה בשיער שלהן בדיוק כמו שגברים יכולים. חבל לי שאני בקושי מקבל פה תמיכה על הדעה הזאת שלי בנושא, ציפיתי שבפורום א-מיניים לא היו כל כך הרבה אנשים שאובססבים לטיפוח. מעניין מה היו התגובות בפורום פמיניזם בנושא. חבל לי שאת אובססבית להורדת שיער אצלך, אבל לפחות את לא אובססבית גם לשיער אצל גברים..

הלוואי היו מקבלים גם את הנשים במצבן הטיבעי

אבל לצערי ... זה נראה שאנחנו חיים בחברה עם שוביניזם עמוק .... שיש בה המון פריוילגיות לגברים ואיסורים ומגבלות לנשים . אני אישית גם בקושי שעירה בטיבעי אז זה בכלל לא קריטי מבחינתי לגלח או לא ..... אבל יש נשים שהן מאוד שעירות - ועבורן זו בעיה , כי כן יינעצו בהם מבטים אם הן ייצאו ככה ויילעגו להן. עינין הגילוח יותר מידי מוטמע בחברה שלנו , עד לרמה חולנית לדעתי. דווקא נראה שיש הסכמה אצל רוב האנשים בפורום , שעדיף אם עינין הגילוח היה מגיע מתוך הרגשה של "בחירה" ולא הרגשה של "אני חייבת לעשות כך אחרת ינדו אותי , יבישו אותי וילעגו לי "

ברומבית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

צחקתי מהסרטון למרות שהבנתי בערך שליש ממה שהוא אומר

Xylophone

New member
מה שמראה הסרטון הזה מסוכן

למרוח דאודורנט ישר אחרי גילוח זה לא טוב לרוב הנשים. צריך למרוח קודם ג'ל אלוורה או משהו מרגיע. ולא דאודורנט עם חומרים מבשמים
רופא הסביר לי פעם שגילוח זה הליך טראומתי לגוף לכן מופיעים פצעים אחרי גילוח. חוץ מזה שדאב שייכת לחברה שעושה ניסויים בבע"ח (יוניליוור) ומבחינתי מוחרם
P.S. גם אני שונאת את הלקים בצבעי נאון ששולטים עכשיו

לי יש דאודורנט על בסיס אלוורה שלא נוסה על

בע"ח. אין בו חומרים רעים ופוגעים בגוף והוא מטפל בנזקים שעושה הגילוח
רופא המשפחה שלי ז"ל המליץ עליו. הוא לא מונע את הזיעה עצמה - כי זיעה זה בריא, אלה רק את היווצרות החיידקים שגורמים לריח. אין לו כמעט ריח ולכן הוא לא גורם לי לאלרגיה כמו בשמים. החסרון היחידי שלו שלאנשים שמזיעים מאוד הוא לא מספיק. מה שאנשים כאלה עשו - זה לקחת אותו בתיק ולשים אותו במהלך היום שוב.

Xylophone

New member
יודעת. לי הוא לא עזר

ועשה לי רק יותר צורב
ואני לא חולה על הריח שלו..
מצאתי כבר משהו אחר..

הוא לא עוזר לי בקיץ

אני לא יכולה לשים אותו במשך היום כשאני בחוץ וכולי כבר מזיעה. אני צריכה לייבש את המקום ולשים שוב שזה לכשלעצמו די דוחה אותי אם המקום לא נקי. אם אני נאלצת לשים שוב דאורדורנט במשך היום בחוץ, אז זה רק ספריי. לפחות הוא נותן הרגשה של קירור XD

Xylophone

New member
אני נוטה לשים לב שספריי נגמר הרבה

יותר מהר מדיאודורנט רול או סטיק. וגם לא טוב לאיכות הסביבה.

FOREVER LIVING זה נמכר רק במכירה ישירה

כמו טפואוור. היתה תקופה שעבדתי כמשווקת שלהם אז אני עד היום מרכזת מידי פעם הזמנות לצרכי האישיים + המשפחה המורחבת + חברים קרובים שרוצים משהו, כי כל הזמנה מהחברה צריכה להיות מעל סכום מסויים. הדאודורנט הולך דוקא הרבה, אם כי אני מודה, שהוא לא מחזיק לכולם בקיץ. והיתה לאחותי חברה שגם לה הוא צרב (כמו לקסילופון) אבל מי שזה טוב לו, נהנה ממנו מאוד ומרוויח משהו בריא שמונע ריח זיע. אני אישית משלבת בקיץ מידי פעם משחה שלא מונעת זיע ורק ריח ומחזיקה לכמה ימים של חברת חלבין. [ניתן לקנות בכל מקום] היא לא טבעית, אבל לפחות לא מונעת את הזיעה עצמה ויעילה למי שמזיע מאוד. [זה גם אחלה כשהולכים למחנה/טיול כמה ימים]

Berethor

New member
באמת רוב הדברים שציינת הם מיותרים לחלוטין

וגם מלאכותיים ומזוייפים, בכלל לא טבעיים. רק במכון כושר, הקרמים, דאודורנט וטיפוח שיער, יש היגיון כלשהו, כל השאר מיותר לחלוטין. מכון כושר זה בריא אם לא מגזימים עם זה, ועם אוכלים מספיק טוב, כי מי שעושה כושר גם מאבד יותר מדיי קלוריות ולפעמיים גם כלמיני ערכים תזונטיים, שצריך להשיג מחדש ובכמות יותר גדולה מהרגיל. לדעתי שרירים דווקא כן מחמיאים לכולם, התפיסה ששרירים לא יפים לנשים היא שוביניסטית, היא מבוססת על אותו עיקרון של נשים עם ידיים שלדיות. כל עוד זה שרירים טבעיים ולא כתוצאה משימוש בסטרואידים והורמונים גבריים, הכל בסדר. בכל מקרה גם אישה אתלטית, כמעט אף פעם לא תעבור גבר במסת שריר וגודל גוף(גבר שגם מתאמן או לפחות לא שחיף), לכן היא עדיין 'תראה נשית'. ניתוחי הגדלת חזה זה פשוט טיפשי, אם הן רוצות חזה גדול יותר ולהרגיש נשיות שפשוט יעלו במשקל, א אפשר גם להיות אנורקסית וגם בעלת חזה 'בגודל מכובד'. ואלו שזה לא עוזר להן, שיסתדרו עם מה שיש, זה לא כזה נורא, הן יכולות להיות יפות ונשיות גם בלי חזה גדול. לא כולן בורכו..

רוצה לסכם את שרשור טיפוח(מבחינתי)

טוב לאריק כל הכבוד שאפו
בהחלט הבאת שרשור מטורף לגמרי ששינה פה את האווירה מקצה לקצה(במובן החיובי) ובזה אני רוצה לסכם מה אני חושבת על הנושא ואיך אני רוצה שיראו דברים, אז ככה קודם כל גבר מאופר (במידה כמו איילינר שחור ריסים מלאכותיים בקטנה אודם גם ) בעיניי זה שיא השלמות אני חושבת שזה מהמם ומוציא ת'יופי בבנאדם, שתיים, אני חושבת שגוף חלק אפילו לגמרי או חלקי זה דבר טוב מאוד, אני אוהבת את זה ולא מרגישה שאני צריכה להתנצל בפניי אף אחד ככה אני וזהו, שלוש, כל אחד יעשה מה שטוב לא כל עוד הוא לא מטיף לאחרים מה לעשות, אנחנו אדונים לעצמנו ונעשה מה שטוב ומרגיש לנו נכון, ואם אחד בוחר לא להתקלח יומים סבבה, ואם אחר בוחר להתקלח פעמיים ביום גם סבבה, ואם אחר בוחר לגלח את כולו מעולה, ואם אחר בוחר להשאר כמו שהוא בטבעי גם סבבה, אני לא נגד כלום ולא בעד כלום, יש לי דעה משלי לכל דבר ואני אומרת אותה ובו זמנית גם מכבדת(למרות שלפעמים לא מקובל עליי) דעות של אחרים ומכבדת אותם , למרות שיש כאלה שלא מוכנים לכבד דעות של אחרים, זהו, שבת שלום לכולם,

למעלה