שרשור טיפוח!

Berethor

New member
הנסיונות שלך של לעקוץ אותי הכל הודעה פתטיים

אני לא מחפש תשובות האינטרנט, מקסימום מידע. קראתי תהודעה שלו אבל החלטתי לא להגיב לה, זה לא אומר שהסכמתי או לא הסכמתי איתה. פשוט הוא חושב אחרת ממני ולי לא היה סבלנות להסביר לו את דעתי בנושא, לא מפריע לי אם זה מה שהוא עושה נגיד כך.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני בעד שכולם יטפחו את עצמם, אבל בלי הגזמה. איפור למשל, זה מבחינתי די מיותר. אני כן לשמור על אסתטיקה כללית. מה שבטוח - אני נגד זה שאנשים יגידו לי מה אני צריכה לעשות או לא. ואני ממש לא מבינה מה הספור של גברים עם קרמים. אני אישית לא אוהבת יותר מידי קרמים, כי אני לא אוהבת את המגע של זה וכל ההתעסקות. אבל אני כן שמה מידי פעם קרם לפנים למשל. ולמה שגבר לא ישים? מה קרה? גברים לא מזדקנים? העור של גברים לא ניזוק מהשמש? זה אפילו לא משהו שרואים ששמת אותו. זה בסה"כ משהו ששומר על הגוף שלך. לגבי שיער - אני אישית אוהבת שהכל חלק גם אצל גברים. אבל כמישהי שעירה שיודעת כמה התעסקות זה דורש וכאב אני לא מצפה מאף אחד להוריד שיער. בכל מקרה, אני מקבלת את כולם כמו שהם. זה לא שאני הולכת להטיף מוסר למישהו בהקשר הזה ו/או אשלול מישהו בגלל זה.

אני אנסח את זה אחרת

1. אני מעריכה אנשים שמטפחים את עצמם. אני חושבת שזה יפה. 2. אני לא מעריכה אנשים שמגזימים עם זה. למשל: ניתוחים פלסטים שלא לצורך. [לדעתי רק במקרים קיצוניים יש הצדקה לניתוח פלסטי] 3. אני לא אוהבת שאנשים [בדר"F נשים..] חושבות שיש כללים ברורים לאיך אנשים צריכים ללכת ולהראות ומי שלא הולך ככה - שישאר בבית או משהו בסגנון.. 4. מה שמפריע לי אצל גברים, זו הגישה שטיפוח זה דבר נשי. זה ממש מעצבן אותי!!! גברים שלא מטפחים את עצמם 'כי זה נשי' הם סתם שוביניסטים.

מה שגרת הטיפוח שלכם?

זה כולל זה היגיינה בסיסית, שתפו בכייף,

אני

טוב אני קמה בבוקר צחצוח שיניים, מתקלחת כמובן(לפעמים יוצא לי גם פעמים ביום) שוטפת את הפנים עם סבון פנים שמה קרם לחות(רק לשם הלחות ושמירת העור) יש לי עור נורא טוב וחלק ללא פגמים פשוט אני שומרת עליו, חופפת שיער פעמים שלוש בשבוע, יש לי תמיד לק(שחור או כחול רויאל) בידיים וברגליים, אני מקפידה בזה נורא, אה, כשאני כבר מתאפרת זה רק מסקרה ושחור בעיניים , בושם חובה תמיד (יש לי אחד לבית ואחד לבחוץ) כמובן מסירה שיער וכ'ד אבל אצלי זה לא כבד כי אני לא שעירה מדי, קרם לחות תמיד אחרי מקלחת למרות שלפעמים אני שוכחת, זהו בערך אני די נקייה בוא נאמר,

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הורדת שיער - חובה! איפור - רק למי שמחמיא. יש נשים עם פנים של סוס שהדבר האחרון שהייתי ממליצה להן זה להתאפר. כנ"ל גברים. יש גברים עם פנים גסות שאולי הדבר היחידי שיכול להחמיא להם זה שחור בעיניים וקצת מייק-אפ אם הם רוצים להסתיר איזה חצ'קון. קיצר, כל מקרה לגופו. כמה שאני אוהבת איפור וחושבת שזה יכול לתרום, אני לא ממליצה להתאפר ולשים את הרעל הזה על הפנים, אלא רק לארועים. ולכן, אני נאלצת להסכים עם המצנצנת שעדיף בלי...
טיפוח שיער ראש ארוך - חובה! טיפוח העור - מה שמתאים לכל אחד. אם זה קרמים ואם זה טיפולים קוסמטים. לכל אחד יש בעיות שדורשות טיפול ספציפי ואין לי בעיה עם שום דבר והעיקר שזה מועיל לבן אדם. טיפוח הגוף - בהחלט. אם גברים דורשים מנשים להראות "פצצה" אז כדאי שהם גם יורידו את הכרס ההיי-טקית שלהם ויתחילו לטפח גוף "פיצוץ" בהתאם. אופנה, ביגוד והנעלה - אופנת הגברים טעונת שיפור. היא פשוט עלובה ומשעממת (ברובה), גם בצבעים.

אני חושבת שאיפור יכול להתאים באמת רק לפנים

קטנות/יפות, סוס זה היה מצחיק
באמת יש הרבה בחורות עם פנים גסות, וזה נכון, אבל כשאני שמה איפור(קל מאוד וכמעט לא נראה-למרות שאפילו אין צורך בכלל) אני מרגישה טוב עם עצמי לא יודעת זה עושה לי טוב כזה,

אופס זה לא תסרוקת! XD

בהתחלה זה נפתח לי קטן והייתי משוכנעת שהברדס השחור זה השיער שלו. בפעם השניה זה נפתח גדול ואז ראיתי כמו שצריך XDDDD

לאאאאאאאאאאא אני אוהבת איך שהוא נראה

שתקוווווווווו
איאיי ככה? הוא אחד האנשים הכי יפים שיש+המוזיקה שלו, אווייי, אל תשימו אותו להשוואה בכלל, הוא אליל,

הוא אחד הגברים היפים בעולם

שלמות, בדיוק מה שאני אוהבת, לאריק איך אתה משווה בכלל לסוס? מנסגר

ברומבית

New member
לא ציינת אותו בתור אחד שמוצא חן בעיניך? ../images/Emo267.gif

או שזה לא מי שאני חושבת?
בכל מקרה אני לא סובלת את המראה שלו

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אווי לא זה לא הוא

זה לא זה ששמתי את תמונתו לא, אבל גם זה אני מאוד אוהבת את היופי והסגנון שלו

Larik

New member
אז מה אם הוא נרא כמו סוס

אז אולי אני אוהב סוסים? אני אוהב את איך שהוא נרא, ואני אוהב את המוזיקה שלו. נ.ב. הוא עדיין נרא כמו סוס

לאריק בבקשה מימך תחדל לומר "סוס" עליו

הוא לא והוא חתיך הורס יש לו לוק הורס הוא בנאדם הורס אפילו שהוא מבוגר הוא נשאר אחד הטובים,

למעלה