שרשור חדשות

JayneCobb

New member
היריב של ברוק (כולל ספויילר לתוצאה)

הית הרינג הוא בן אדם עם ותק של בערך 8 שנים בספורט, שבמהלכן הוא נלחם ביריבים מהטופ שבטופ,אומנט הרקורד שלו לא הכי מזהיר, אבל יש לו ניסיון של למעלה מ 40 קרבות,שזה המוווווווווווון... וברוק פשוט התעלל בו...

BeN ShaDe

New member
אני אגיד...

כל הכבוד ללסנר. ו... לא נראה לי שאני אראה את הקרב.

TNAFAN1

New member
../images/Emo58.gifדעות

אני לא מכיר את החוקים בUFC והתחלתי לעקוב רק בגלל לסנר... האם יש מקסימום 3 סיבובים בכל קרב? ומה בדיוק התוצאה 30-26 אומרת? ציון אישי של השופטים? כמות האגרופים, בעיטות שהם הביאו אחד לשני?! בכל מקרה ראיתי את הקרב ולסנר היה דומיננטי רוב הקרב. עוד כשראיתי את הסרטון של האימונים שלו בUFC הייתי בטוח שהוא הולך לנצח...

JayneCobb

New member
תשובות (כולל ספויילר)

1) קרבות רגילים הם באורך של 3 סיבובים של 5 דקות כ"א, קרבות אליפות הם באורך של 5 סיבובים של 5 דקות כ"א. 2) במקרה שקרב הולך להחלטת שופטים (כמו אצל ברוק) השופטים מנקדים ע"פ כמה גורמים : שליטה ביריב, שליטה בזירה (כלומר כמה אתה מכתיב את הקצב וכ"ו), נסיונות התקפה (שזה כולל אגרופים,בעיטות והורדות למזרון), וברגע שאתה על הקרקע : אקטיביות ונסיונות הכנעה. הניקוד נעשה בסולם של 10, כמו באיגרוף, כאשר מנצח הסיבוב (ע"פ דעתו של כל שופט) מקבל 10 והמפסיד מקבל 9 ומטה... לגבי הניקוד - ברגע שתראה מישהו שולט בסיבוב אבל לא בצורה משמעותית, סביר להניח שהסיבוב יגמר 10-9... אם אחד מהמתמודדים הפיל את יריבו הרבה,שלט בקרקע בצורה רצינית והיריב ממש לא היווה "תחרות" יותר סביר שהסיבוב ייגמר 10-8. סיבובים של 10-7 ומטה הם נדירים כיוון שבד"כ מדובר במצב שבו לא רק המפסיד היה "חלש" אלא גם הפחיתו לו נקודה בגין עבירה כלשהי על החוקים...

mr alboher

New member
דעה

אני אמנם לא מבין גדול בMMA , אבל לסנר נראה פשוט מצוין , הוא שלט לכל אורך הקרב אם הוא היה טיפה יותר טכני הוא היה יכול לסיים את הקרב הזה הרבה לפני הזמן החוקי , אבל הוא פשוט התיש את היריב שלו ולא נתן לו לעשות כלום . ברוק נראה בדרך הנכונה , אם הוא ימשיך להשתפר הוא יכול להגיע רחוק כי אין הרבה אנשים עם גודל ואתלטיות כמו שלו

tcz

New member
קרב חובה

גם לחובבי היאבקות כמוני שלא מבינים כלום ב mma היה מדהים! לראות מה נהיה מברוק לסנר הבן אדם הפך למפלצת לחימה ביררתי קצת וסתבר שהיט' הרינג הזה לא פראייר בכלל ולסנר פשוט קרקס לו תצורה ! הרינג יצא כולו פנסים בעניים ופנים מנופחות ולסנר כאילו כלום אפילו הג'ל בשיער לא זז רק בשביל לראות איך לסנר פתח את הקרב בריצת בירכייה לפנים (שהתפספה) שווה הכל . כמו שאמרו השדרים he's for real

JayneCobb

New member
מסכים חלקית

כפי שאמרתי באחת התגובות שלי, היריב של ברוק הוא לוחם ברמה די גבוהה, שאם היה לו יתרון על ברוק זה ברגליים ו ב BJJ, אז ברוק פשוט עשה הכול כדי להתחמק מהמצבים האלו.. בניגוד לקרב הראשון שלו, הוא נלחם חכם, ועם זה,אין לי בעיה.

לא ראיתי, אכל ../images/Emo58.gif

כבר אחרי הקרב הראשון שלו נגד פרנק מיר אמרתי שלבנאדם הזה יש פוטנציאל לא רע בתחום, כי הוא לא בא עם גאווה מיותרת והשאיר את האגו בבית, וכנראה שהקרב הזה אומר שהוא למד את הטעויות שלו מהקרב הראשון והשתפר. אגב... אתה בטוח שזה 30-26? להרינג ירדה נקודה באחד הסיבובים?

JayneCobb

New member
זאת אכן היתה התוצאה...

לפי מה שראיתי התוצאות אצל כל השופטים היו 10-8 10-9 10-9 סה"כ = 30-26

talhorm

New member
הוא פשוט

הושמד בסיבוב הראשון ולא עשה כלום... זה היה סיבוב של 10-8 בגלל שלסנר עשה את הרינג אנמי לגמרי. והרינג ממש לא לוחם אנמי הוא תוקף נונסטופ, אפילו נוייגרה חטף ממנו וואחד נוקדאון אבל אז הרינג היה פרייאר ולא סיים את הקרב שהיה לו הזדמנות לקחת את הניצחון הגדול בקריירה שלו... מול לסנר הוא חטף נוקדאון עצבני עם אגרוף ישיר אחרי כמה שניות ראשונות הרינג נפל והתגלגל מהאגרוף לסנר רץ עם טייקדאון הפיל אותו ושלט בו משם לסיבוב ראשון שלסנר לא ספג בכלל נזק ורק נתן. אני מאוד שמח בשביל לסנר... אבל אני מקווה שלא יקפצו איתו עכשיו מעל המים, הוא קיבל 2 יריבים קשים ב2 הקרבות הראשונים שלו בUFC, למיר הוא הפסיד את הרינג הוא ניצח, עכשיו זה לא אומר שצריך להכניס אותו עם נוייגרה או וורדום, אלה 2 האופציות האחרונות עם הBJJ המטורף שלהם, לעומתם יש את קונגו שהוא לוחם מהטופ של הUFC במשקל כבד (המשקל הכבד היום חסר כוכבים בUFC כולם עזבו) והוא יכול להיות אופציה מעניינת.

AmericanDragon

New member
../images/Emo58.gif

איכס איכס איכס. לסנר לוחם משעמם. גועל נפש של טקטיקה (נכון, הוא ניצל את יתרון הגודל שלו) ויש לו מזל שהקהל היה ביתי כי הוא היה מקבל בוזים. אני עדיין חושב שהרינג לוחם יותר טוב, בהרבה. הלוואי ויקבל את נוגיירה.

AmericanDragon

New member
אגב, חייב להגיד.

אמרתי את זה כבר לאבירן במסנג'ר. מי ששקל או שוקל לראות בקביעות UFC, שלא יעז לקחת את הקרב הזה כמראה למה שיש בארגון, זה אחד הקרבות הכי משעממים שיצא לי לראות מאז שהתחלתי לצפות ב-MMA.

JayneCobb

New member
הוכחה לזה ש....

MMA זה עניין של טעם וקצת בגרות... ברוק שלט ביריב שלו,על זה אין שום ויכוח. מה שאתה קורא "שיעמום" אני קורא לו קרב טקטי מצויין... נכון,זה לא הדבר הכי מדהים לראות, אבל כל מי שמבין רבע דבר בהאבקות קרקע ו BJJ יגיד לך שברוק ניצל יתרון גודל,מאסה וידע (ברסלינג) כדי לקרקע יריב שיותר טוב ממנו על הרגליים...מה רע בזה? הוא ידע מה הכוח שלו,ואיך הוא יכול לנצח, הלך,ועשה... אתה שוכח כנראה שהרינג הוא בן אדם שיש לו BJJ הרבה יותר טוב מברוק,ולכן ברוק לא רצה להכנס למצב שהוא בגארד של הרינג והרינג יכול להפוך אותו ולנצל את היתרון הזה - ברוק פשוט נלחם בצורה חכמה, לא פחות,לא יותר... זה לא הכי מלהיב,אבל זה לא שונה מקרבות של אנשים כמו מאט היוז ורנדי קוטור, שידועים בכך שהם באים מוכנים מבחינה טקטית מושלמת כי הם מודעים לחסרונות שלהם בתור לוחמים (במקרה של היוז זה הגודל,במקרה של קוטור זה מהירות וגמישות), אני לא רואה איך מה שברוק עשה שונה ממה שהם עשו...רק בגלל שהוא לא השכיל לסיים את הקרב ב GNP??? זה הקרב השלישי שלו...לכמה ציפית?

AmericanDragon

New member
לא אמרתי שהוא לא

ניצל את היתרונות שלו בצורה יעילה על מנת לנצח. הנקודה שלי אחרת לגמריי כאן. חבר'ה כאן מהפורום שעקבו אחרי לסנר ב-WWE בטח ירצו לדעת איך הוא התקדם ב-MMA, אז הם יילכו ויצפו בקרב. ואם בעבר אם שקלו להכנס לתחום או משהו כזה (ותסכים איתי שזה הקרב הכי פחות מלהיב ושלא נותנים אותו לצפייה למי שאתה רוצה למשוך ל-MMA), שלא יקחו את הקרב הזה כמה שהולך בכללי בארגון. זה הכל...

JayneCobb

New member
אם הם רוצים מלהיב,שילכו לשני הקרבות הקודמים

קונגו נגד אבנסן גמבוריאן נגד אמרסון זה מספיק התלהבות... וחוצמזה,מי שרוצה ללמוד לאהוב MMA, עדיף לו שיתרגל גם לקרבות כמו זה של ברוק...

למעלה