שרשור חדשות

שי מילר

New member
מנהל
שזה

כבר אחד יותר ממה שלטומקו יהיה בכל הקריירה. וכמה פרומואים אלוהיים היו ל-JBL? רק השנה אני זוכר כבר פרומו מדהים עם Y2J, וזה סתם בשליפה.

Jobber

New member
אני מאוד מקווה שהוא יגיע ל-WWE.

הוא היה אחד מהביגמנים המדליקים יותר של TNA, ואני אישית תמיד אהבתי אותו עוד לפני השחרור מה-WWE. בכל מקרה, עכשיו אם יביאו אותו זה יהיה רק טוב כי יש כרגע הרבה ביגמנים עם אפס כישרון.

ב-WWE יש כבר טומקו

קוראים לו באטיסטה. ביגמן שרירי שנותן פרומואים עם מעט סרקסטיות.

Exta 666

New member
טוב לדעת

שאני לא היחיד שהוא מזכיר לו אותו אני כל הזמן אומר לעצמי יא אללה אם לבטיסטה יש שיער הוא בול בטיסטה

BeN ShaDe

New member
הפוסטר ל-PPV הבא של TNA : "נו סרנדר".

אחרי כ"כ הרבה פוסטרים זולים , הנה הגיע הפוסטר הכי יפה השנה של TNA.

BeN ShaDe

New member
רנדי אורטון נפצע מחדש בעצם הבריח.

לפי WWE.com , רנדי אורטון היה מעורב בתאונת אופנוע שגרמה לו לפציעה מחודשת בעצם הבריח. כתוצאה מכך , אורטון , שהיה אמור לחזור בקרוב , ייעדר 3 חודשים בגלל התחדשות הפציעה.

KOBEMANIA

New member
לא יודע

אורטון התראיין בתכנית לילה בסופ"ש ורמז לגבי אפשרות שיתערב באופן כלשהו בסאמרסלאם והכריז שהוא כשיר והכל, יכול להיות שלא אהבו את זה ועכשיו מנסים להחזיר את גורם ההפתעה עם הפציעה הזאת. מצד שני, אולי אני נסחף.

BeN ShaDe

New member
חשבתי על זה שזה אולי וורק...

ויש מצב האמת. נצטרך לחכות ולראות חדשה שתאמת את זה / התערבות של אורטון ב-SMS.

elotan

Member
אפשר לחשוב

גם בזירה הוא נח כל פעם שלושה חודשים על כל צ'ין לוק שלו.

JayneCobb

New member
דווח גם ב PWI...

זה נראה אמיתי לחלוטין... לפי הדיווח,התאונה היתה אתמול בלילה,כך שהיא לא סותרת את מה שהוא אמר ביום שבת...

pufpuf

New member
גם אורטון וגם קנדי במקביל?

יום עצוב לעולם הצ'ינלוקס! מזל שיש לנו לפחות עוד את קאלי וטריפל אייץ' אחרת היינו סובלים ממחסור חמור בקרבות משעממים כמעט בלי תרגילים שלא קורה בהם כלום במשך 15 דקות!

MeLaWaCh

New member
וורק?

אולי, בכל מקרה אם זה לא וורק, שתהייה לו החלמה מהירה

למעלה