שרשור חדשות

favor

New member
אופס.. נשלח מהר מידיי

דוקא בפורום הזה אנשים לא יכלו להכיר את ה-MMA דרך ברוק לסנר. אנשים ילכו לראות מה עושה כוכב ה-WWE לשעבר, זה מה שמעניין. והקרב הזה היה רחוק מלהיות משעמם.

אמנם לא יצא לי לראות

אבל קרב של צ'יק קונגו שהוגדר כ"מלהיב"? נשמע לי בדיוני למדי.

favor

New member
אבל הקרב הזה יותר מסתם "עוד קרב"

אז למה שאנשים יקחו את הקרב הזה כאינדיקציה למה שקורה ב-MMA? ואני אפילו לא דברתי על העובדה שלסנר היה פעם אלוף ה-WWE, ואנחנו בפורום.. WWE, ככה שזה לא אמור בכלל לשעמם מישהו עם ידע בסיסי ב-MMA. מה שקורה עם לסנר בניגוד לשאר הפעמים ב-MMA זה שמגיעה מפלצת להילחם, שיודעת מה היא עושה. זה לא קרה לדעתי עד היום ולכן מדובר בתהליך מאוד מסקרן, מעניין ויחודי. הבחור מפלצת רסלינג שעובד קשה מאוד ב-BJJ (עדיין כמה חודשים לא אומרים כלום, אבל עדיף ממשהו), ותוסיף לזה את העובדה שבעמידה הוא כבר הפיל לבנוקדאון גם את מיר וגם את הרינג. הוא יודע מה הוא עושה. קרב חכם וטקטי, זה מה שהוא היה צריך ונקווה שיקבל יריבים קלים יותר בפעם הבאה.

BeN ShaDe

New member
ג'רי לין חוזר להתאבק ב-ROH ב-19/20.9.

מהניוזוויר האחרון (שאין בו ממש חדשות מעניינות) :
Jerry Lynn will make his return to ROH on 9/19 in Boston and 9/20 in Philadelphia. Is Lynn here to stay? If you act TODAY you can save 30% on all tickets at ROHwrestling.com. Lynn will be a part of both the PPV taping in Boston and "Glory By Honor VII" in Philadelphia​
.

BeN ShaDe

New member
וטאג טים סקראמל נחתם ל-16.8 בשיקאגו.

Jay & Mark Briscoe vs. Ruckus & Jigsaw vs. Delirious & Pelle Primeau vs. local standouts Tweek & Dash Phoenix.​

MeLaWaCh

New member
../images/Emo45.gif אני מאוד מצפה לHJ

ואני מקווה לא להתבדות, כי TNA בזמן האחרון מציגים תקופה חדשה וטובה..

BeN ShaDe

New member
^ ^ ^ לכל אלה שיבקשו קארד ללא תוצאות...

זה הפוסט בשבילכם. אל תבקשו קארד ללא תוצאות לפני שתכנסו להודעה הנ"ל! :]

scso

New member
נשמע...נחמד.

את האמת אין לי מושג מה לצפות מכל הקרבות הנמוכים יותר בקארד,אבל אנגל-סטילס ב-LMS זה קרב שאם יתנו לשניהם לעשות מה שהם יודעים יהיה קרב פשוט נהדר.גם 3D נגד רינו וקייג' נישמע די טוב. ג'ו-בוקר בקרב רגיל זה שיעמום אטומי,אבל כשהם מוקפים בכלוב ונשקים זה יכול לצאת אחלה קרב. בדרך כלל אני לא מוריד אירועים של TNA אלא רק בוקר אם יש משהו שווה ומשיג אותו...הפעם אני אשיג את האירוע,כי בכל מקרה אין ממש מה לעשות בבית בשעות הבוקר\צהריים חוץ מהאולמפידה.

BeN ShaDe

New member
ראו עמוס מצפה לנו מחר... ../images/Emo58.gif

- קרב חוזר על אליפות הזוגות בין סינה ובטיסטה (א) לטים פרייסלס. - JBL הבטיח לפאנק "תחרות שהוא לא יוכל לנצח". - מייק אדמלי הבטיח לחשוף מה יש בשק הקטן של קיין. נשמע מעולה ומעניין. כנראה טים פרייסלס כבר יחזירו את הזהב לידיהם וכל ההחלפה בשבוע שעבר נועדה לקדם את הפיוד של סינה ובטיסטה והשבוע אחד מהם יבגוד בשני.

Jobber

New member
../images/Emo58.gif

- JBL הבטיח לפאנק "תחרות שהוא לא יוכל לנצח". אם זה תחרות שתייה זה נשמע מגניב ביותר.

scso

New member
נשמע...מעניין מאוד.

-אני שמח לראות שניקבע קרב זוגות על החגורה ואני רוצה שפרייסלס יחזירו לעצמם את התואר וסינה ובטיסטה יכנסו לאיזה ברול עצבני או משהו דומה. -את האמת מעניין אותי לראות איזה תחרות JBL יציב לפאנק,ואם זה יהיה תחרות שתייה זה יהיה מגניב מאוד לטעמי-סוף סוף האופי של הסטרייט אדג' יקבל זמן מסך.וגם אם זה לא יהיה זה,JBL על המיק' זה תמיד משהו זהב ואני שמח שנקבל את פאנק מתמודד בפרומו של אחד ההילים החזקים ב-RAW. -אדמל ייחשוף את השק הקטן....את האמת מעניין אותי מאוד איך זה בכלל יקרה,אם יקרה ואיך יקרה. בכל מקרה,די מעניין אם כי אני לא בטוח לאן זה יוביל.קיין עדיין מחוץ לסאמרסלאם ודי בטוח שזה גם ישאר כך,ניראה לי שאני דובק בדעה שהוא מתערב ב-HIAC. נשמעת תוכנית מעניינת מאוד.

Dream Tim

New member
דעה

די, כל כך מטומטם. אוקיי, אז למה סינה ובאטיסטה בכלל זכו בחגורת הזוגות? אין שום הגיון אם פרייסלס ייזכו עכשיו אחרי שסינה או בטיסטה יבגוד בשני. אז למה זכיתם מלכתחילה? הדבר היחידי שאני רואה הגיוני זה שאורטון מגיע ונותן לפרייסלס את הניצחון, אבל זה ממש לא מקדם את הפיוד של סינה ובטיסטה. החלטה אידיוטית.

למעלה