שרשור חדשות

ThEgReEnKiNg

New member
אני זוכר שלפני הדראפט

היה איזה קטע מאחורי הקלעים בין אורטון לבאטיסטה , כאשר אורטון אומר לבאטיסטה שאם הוא יעבור לראו , הם יוכלו לשתף פעולה ולהיות "כוח בלתי ניתן לעצירה" , ובאטיסטה לא התנגד , לא התלהב אבל גם לא התנגד. מעניינים אם הכותבים שכחו מזה , או שיהיה התפתחות בעתיד.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

נתת פה אחלה נקודה. בטיסטה כהיל זה דבר שלא ראינו כבר... 3 וחצי שנים אם לא יותר ושילוב חוזר שלו עם אורטון יהיה מעולה.

Jobber

New member
אם כל הכבוד לבטיסטה

הציוות עם טים פרייסלס וכל הבנייה של הסטייבל של 'הדור השני' נשמע לי משהו יותר מעניין לעת עתה. ככה זה יוכל להחזיר את אורטון היל דומיננטי כמנהיג הקבוצה ולקדם את אותם מתאבקי דור שני שה-WWE שמים עליהם פס. אגב, איפה אפא ג'וניור? הוא שוחרר?

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo58.gifזה כל כך צפוי.....

שאם תהיה תחרות שתיה פאנק יליף את הבירה בפפסי או משהו אדיוטי דומה, בקשר לקרב הזוגות אני לא כל כך בטוח שזה יהיה דווקא בטיסטה זה שיבגוד בסינה דווקא יש לי הרגשה שזה יהיה סינה שיבגוד בבטיסטה, בכלל יש לי כבר הרבה זמן הרגשה שסינה הולך לעשות היל טרן בקרוב זה עוד התחיל מהקרב שלו נגד טריפל בוואן נייט סטנד.

igalco14

New member
תוצאות SUMMER FAST - ספויילרים

תוצאות של האירוע של ה-WWE אירוע חינמי שנערך ב-Venice Beach ולהלן התוצאות: *ג'ון מוריסון והמיז ניצחו את דרימר ואת סטיבי ריצ'רדס - בוא נקבור את המקוריים עוד קצת. *אווה טורס וג'ימי וואנג יאנג ניצחו את קרליטו ומריס - קרליטו עוד כאן - אבל להפסיד לוואנג???? והפתעת הערב גבירותי ורבותי תאמינו או לא: פונאקי ניצח!!!!ועוד את צ'אבו גררו!!!!holly crap!!!

MeLaWaCh

New member
../images/Emo2.gif

יש שידור של זה?! אני חייב לראות את פונאקי מנצח!!!!

lionsheart

New member
מדניות הסמים לא כולל את הבוקרים

איזה בוקינג הזוי אפילו בשביש האוס שואו בטוב הבוקרים ערב לפני זה היו בחברותם של ג`ף הרדי וג`ק רוברטס

BeN ShaDe

New member
טומקו בחזרה ל-WWE?

WWE היו מעוניינים שוב בטומקו מאז שנהייה אובר ב-TNA והרבה בחברה מאמינים שזאת לא תהיה הפתעה אם עכשיו , אחרי שטומקו עזב את TNA , הוא יחזור לזירתו של וינס.

שי מילר

New member
מנהל
זה בדיוק מה שחסר!

כבר המון זמן הרגשתי שחסר מישהו שימלא את החלל בארגון, ועכשיו כל הפאזל מתחבר. /tapuzforum/images/emo4.gif ועכשיו ברצינות: עקבתי אחר טומקו ב-TNA, וקשה לי לומר שהוא השתפר בצורה יוצאת דופן מאז שעזב. ההבדל היחידי היה שהוא קיבל בוקינג יותר טוב (וכן, אני יודע שבוקינג טוב ב-TNA זה אוקסימורון) שהביא לידי ביטוי את גודלו, אבל בסופו של יום הוא עדיין אותו ביגמן נטול יכולות מיוחדות. מצד שני, וינס תמיד מחפש מתאבקים כאלה, אז הנעל מתאימה.

BeN ShaDe

New member
ממש שלא מסכים.

טומקו של TNA (יפן) הוא טומקו בהרבה יותר טוב ממה שראינו ממנו בעבר ב-WWE , בין אם זה בזירה או בין אם זה על המיקרופון. אני מעדיף אותו כביגמן ההילי המאיים מאשר את קאלי / קיין / JBL.

שי מילר

New member
מנהל
טומקו עדיף על JBL?

מילא קאלי וקיין (לא חוכמה גדולה), אבל JBL? כנראה שזה עניין של טעם וריח, אני לא מוצא שום דבר מיוחד בטומקו.

TNAFAN1

New member
לא

אבל הוא יכול להיות תוספת נחמדה וצרודה לרוסטר המעפ... נו, הוא כמו כלב גדול ולא מזיק.

Exta 666

New member
לגמרי עדיף על JBL

בזירה? ברמות גדולות על המיק? בראדשו קצת יותר טוב אבל טומקו השתפר הרבה על המיק

Exta 666

New member
לגמרי עדיף על JBL

בזירה? ברמות גדולות על המיק? בראדשו קצת יותר טוב אבל טומקו השתפר הרבה על המיק

BeN ShaDe

New member
כן , הוא עדיף.

טומקו הרבה יותר טוב בזירה מ-JBL ונכון שבראדשו הוא הרבה יותר טוב על המיקרופון , אבל הוא יוכל לדבר גם בתור פרשן בראו / סמאקדאון.

שי מילר

New member
מנהל
אני חושש להיכנס לזה

אבל חייב לשאול: איזה קרב טוב היה לטומקו בקריירה? איזהקטע משמעותי או סגמנט ראוי או אפילו רגע אחד שבו הוא נראה כמו מתאבק ולא סתם ביגמן עם ביג בוט? אני רואה אימפקט מדי שבוע מאז המעבר לשעתיים, ולא זוכר רגע אחד כזה.

BeN ShaDe

New member
וכמה היו כאלה ל-JBL?

אני יכול לציין רק את ה-I Quit נגד סינה וזה רק בגלל הסטיפולציה.

למעלה