שרשור חדשות

C B 4 Real

New member
2 חדשות עצובות

מיסטר קנדי פירסם באתר שלו הודעה שככל הנראה הוא יאלץ לצאת לניתוח שההחלמה ממנו היא כ-6 חודשים.
קילר קוואלסקי בן ה81 חטף היום התקף לב קשה והוא מאושפז בטיפול נמרץ בבית חולים.

MeLaWaCh

New member
בתרגום חופשי

שפה קרועה...אני מאמין שזה איזה שריר שם או משהו כזה..

BeN ShaDe

New member
החלמה מהירה לשניהם.

הקריירה של קנדי כ"כ עגומה רק בגלל כל הפציעות שלו. חבל , אני לא רואה אותו מתקדם אף פעם בלי להרוס את זה עם איזו פציעה / תפיסה על סמים.

rshamir

New member
אמרו את זה גם על אדג' או אורטון בעבר

ברגע ש-WWE מחליטים שמתאבק מסוים יהיה מיין איבנטר, הם יתנו לו יותר מהזדמנות אחת. אם הם רוצים את קנדי שם, הוא יהיה שם, אם לא, אז הוא יגמור כמו כריסטיאן.

laizler

New member
חבל

עכשיו אני מבין למה וינס מפסיק את הקידום שלו שהיה אמור לקרות, הוא יותר מדיי לא נוכח לתקופות ארוכות, אי אפשר לסמוך עליו כאלוף לאורך זמן

שי מילר

New member
מנהל
הארדקור הולי סיים את דרכו בארגון?

הרסלינג אובזרבר ניוזלטר מדווח שייתכן כי הולי כבר לא יחזור ל-WWE. מקורות בארגון לא שבעי רצון מהגישה האולדסקולית (והמושפעת מיפן) שלו שלפיה הוא מקשה מאוד בזירה על מתאבקים צעירים, עובד איתם בצורה סטיפית במיוחד ולמעשה מכריח אותם להראות לו שהם מסוגלים לשרוד בענף כל כך קשה. כרגע נאמר שרק אם מישהו כמו אנדרטייקר יתערב שוב ויאמר כמה מילים לטובת הולי, זה יסלול את דרכו של הארדקור (שכבר סגר 45 קיצים ועבר לא מעט פציעות) בחזרה לארגון. בינתיים WWE גנזו את הפרומואים שבהם הולי מדבר על נקמה ברודס ודיביאסי, בעיקר מאחר ולא היו מספיק טובים. על פי הדיווח, בשנים האחרונות הולי מקבל מוינס יחס דומה לפונאקי וואל וינס, במובן שהוא תמיד נשאר בסביבה אך כמעט ולעולם אין תוכניות עבורו. יהיה מעניין מאוד לראות אם הולי יוחזר לרוסטר הראשי, כרגע נראה שלא.

lionsheart

New member
לא יפה

הוא נתן הרבה לענף כמו למשל... נו טוב בעצם כלום אבל היו לו כמה קרבות ורגעים בלתי נשכחים כמו... בעצם גם לא. אז מה עשה באירגון כל כך הרבה שנים מבלי לרדת לרמה של פונקי

kendog keds

New member
אמנם מתאבק טוב פלוס, אבל הרע אצלו עולה

על טוב בתחום הכאריזמה וכישורי המייק, אבל בעיקר בתחום יחסי האנוש והמקצועיות. עדיף לראות פחות אנשים כאלה מועסקים.

Dream Tim

New member
סבבה.

אני לא חושב שיש מישהו אחד שבאמת מצר על זה (למעט עופר מהפורום, לא?). מעולם לא שמחתי לראות את הארדקור. פשוט מתאבק משמים. ואם כבר מחזירים אותו - אך ורק כספארקי פלאג!

שי מילר

New member
מנהל
הקרב של לסנר מ-UFC 87‎ /tapuzforum/images/emo58.gif

לסנר התמודד אתמול (בקרב השני שלו ב-UFC, והשלישי בקריירה) מול הית` הרינג ב-UFC 87‎. לפני הקרב ובמהלכו לסנר התקבל בתשואות רמות מהקהל. לסנר שלט כמעט לאורך כל הקרב, והשניים שרדו את 3 הסיבובים. התוצאה של השופטים: כל השלושה העניקו את הניצחון לברוק בתוצאה של 30-26. ניצחון ראשון בארגון, מזל טוב. למישהו יש כובע בשבילי?

MeLaWaCh

New member
../images/Emo58.gif

שי קח את הכובע שלו ---->
כל הכבוד לברוק, אני אמנם לא מכיר UFC ואין לי מושג אם היריב של לסנר נחשב או לא...אבל כל ניצחון הוא משהו..

למעלה