שרשור חדשות\שמועות

Orenseg

New member
הרוקטס הציעו את ברוקס ובאטייה על רוביו

ונתקלו בסירוב מצדו של קאהן.

carmelo

New member
לא רואה בעיה שיוטה תשאיר את מילסאפ ואוקור

מילסאפ הוא פרי אייג'נט מוגבל, את אוקור מי תחתים בעזרת הקאפ ספייס? אולי-אולי אטלנטה, אם הם מתכוונים לוותר גם על ביבי וגם על מרווין וויליאמס. זה שיוטה לא רוצה יותר את בוזר נראה ברור כבר בשלהי העונה...השאלה היא האם הם יחפשו עליו סיין אנד טרייד או פשוט יתנו לפיסטונס לבזבז עליו קאפ ספייס. לא מבין בשביל מה להם להשאיר את פרייס שבקושי שיחק העונה, הם לקחו בדראפט רכז מחליף עדיף בהרבה - מיינור. עדיף להם להשאיר את נייט ה-וטרן. ביג בייבי באמת לא צריך להפוך את עצמו למדיום בייבי...וזה יפה שהוא מרחיב את הטווח קליעה שלו, רק שלא יהפוך לאנטואן ווקר 2 (כמובן שנקודת הפתיחה שלו נמוכה בהרבה). לא רואה סתירה בדיווחים על טרייד של אמארה לווריורס וביג בן תמורת צ'אנדלר. כל עוד שום דבר לא סופי, מחזיקים כמה כדורים באוויר.

Or Amit

New member
בערך סיכמת את מה שאני חושב

אם יוטה מצליחים להוציא את ריפ מדטרויט תמורת בוזר הם יוצאים גדולים.
אני מאמין שגם מילסאפ וגם אוקור יוחתמו. כמו שכתבתי קודם לא נראה לי שקורבר יצא מהחוזה, גם הוא נוטה לכך. המטרה של הג'אז כפי שהוגדרה היא 'להחתים מחדש את מילסאפ לפני שהוא מביא הצעה מקבוצה אחרת'.
דווקא לגבי פרייס אני לא מסכים. את נייט הם לא מעוניינים להשאיר, סלואן לא אוהב רוקיז ואני לא חושב שמיינור יהיה חוליה משמעותית כבר השנה.
גם אחרי שביג בייבי יוריד הוא עדיין לא יהיה שחיף. המשקל שהוא מדבר עליו הוא 270 פאונד - בערך 122 ק"ג. על הגובה הלא מרשים שלו (רשום 2.06, בפועל אני מאמין 2.03-4) זה מספיק לפאוור פורוורד. יואינג - לדוגמה - היה 240 פאונד על 2.13 עד אמצע הקריירה (סיים אותה 255 פאונד).
אני לא חושב שגם ביידרינס וגם צ'אנדלר יסיימו בפיניקס. הרבה הגנה, אפס התקפה. צ'אנדלר גם לא מתאים לשחק 4 במודל של פיניקס (שירוצו בשנה הבאה). אבל זה לא מונע את הדיבורים.

Or Amit

New member
עוד מהיום

OKC צפויה להגיש הצעה לפול מילסאפ
אמארה לווריורס יקרה רק אם ג"ס תוסיף לחבילה שלה שכוללת את ביידרינס, בלינלי ורייט
יש גם שמועות על מייקל ביזלי לווריורס
פורטלנד מקווים להביא את אנדרה מילר והידו. מילר ככה"נ בS&T עבור בלייק ואולי שחקן נוסף.
יש דיבורים על שליחת בראנד למיאמי עבור JO ודקוואן קוק.

למעלה