בעיקר הרבה שמועות
החדשה הכי משמעותית מהלילה היא שהידו אכן יצא מהחוזה שלו, כמו שהיה דיי ברור שהוא יעשה. הג'אז נתנו למילסאפ הצעה משווה, מה שאומר שהוא הופך לשחקן חופשי מוגבל. הפייסרס ויתרו על האופציה שהייתה להם על דניאלס לשנה נוספת ב7.5 מליון. הם רוצים להשאיר אותו, אבל בפחות כסף. אלונזו מורנינג ממשיך במיאמי היט, הפעם במשרה משרדית. וריקי רוביו. השמועות כבר רצות חופשי, אבל לדעתי דבר אחד ברור. הילד לא רוצה לשחק במיניסוטה, בטח כשיש התעניינות מקבוצה כמו ניו יורק. הוא לא הגיע למסיבת העיתונאים שבה הוצגו ויין אלינגטון וג'וני פלין, והמארקה חוגג. מקורות שקרובים לשחקן אומרים שמיניסוטה ידעה מראש שהוא לא מעוניין לשחק שם. המארקה מפרסם שניו יורק היא היעד המועדף. במידה ולא, רוביו פשוט ימשיך לשחק שנתיים נוספות בחובנטוד. ובכל הבאלגן הזה מתערב גם פלורנטינו פרז, הבוס של ריאל מדריד שידוע כחובב שמות, גם הוא אומר שריאל תנסה להעביר את רוביו אליה. לאב (מישהו מוכן להגיד לי מה הוא קשור בכלל?) אומר שהוא חושב שרוביו ימשיך בספרד, וקאהן (הGM) אומר שמיני יכולה לחכות. מה שבטוח, יהיה מעניין. למי שלא מכיר את הסיטואציה, שארלוט היו שם ב96 אחרי שבחרו את ברייאנט, והלייקרס היו חמים עליו. השחקן לחץ על טרייד ושארלוט יצאו בסוף עם דיבאץ. אבל לא היה להם סיכוי. אולי בכל זאת בליגה אין שיוויון ויש כאן סוף ידוע מראש. אולי בגלל זה ממפיס וסקרמנטו העדיפו לותר על כל הבאלגן. אם כי נראה לי שאם אוקלהומה הייתה בוחרת בו, הוא היה מגיע. והנושא החם השני הוא הטרייד בין גולדן סטייט לפיניקס. השמועות אומרת שמדובר על AB, רייט, וקארי. מאז הדראפט גם ריילי וגם נלסון אמרו שהם אפילו לא חולמים לשלוח את קארי בטרייד. שהוא יכול לפרוק מזוודות בשקט, ולקנות בית. מה שאומר שכנראה שהבחור בדרך החוצה. בכל מקרה לא נדע לפני יום רביעי. הסיבה היא כספית כמובן. לAB יש טרייד קיקר, הוא מקבל כסף במידה והוא מועבר קבוצה, והקיקר הזה הוא לפי שנה. אם ישלח לפני ה1 ביולי, זה יעלה יותר, ולכן מחכים. האם גם ארל קלארק יעשה את הדרך ההפוכה? לא ברור. לי בכל מקרה זה נראה כמו משהו שיקבור את הווריירס לעוד כמה שנים טובות. האפשרות היחידה שיצא מזה טוב היא אם אמארה יחתום על הארכת חוזה לפני הטרייד, אחרת הסיכוי שהוא ישאר בסאן פרנסיסקו בעוד שנה הוא קלוש עד בלתי אפשרי. מצד שני הקמצנות של הווריירס ידועה. אני מאוד מקווה בשביל ברנדן שהוא יעבור. לבחור יש ים כשרון, ואני מאוד אוהב אותו. נלסון לא סופר אותו וחבל. הוא שחקן שצריך לקבל 35-40 דקות במשחק, ולדעתי הוא יחזיר תוצרת בגדול. GM אנונימי אומר שקארי בכלל לא היה בשיחות (או הבחירה). לדבריו זה כלל את AB, רייט ובלינלי, והשיחות התקררו ביום חמישי בלילה. בכל מקרה לא יקרה כלום לפני יום רביעי.