שרשור חדשות\שמועות

88nothing

Active member
אם הוא יצתרך לשלם 4.4M

עדין יהיה לו הרבה יותר קל עם החוזה היותר גדול! וברגע שהוא יהיה חתום בקבוצה ערך הטרייד שלו יעלה, או שישלחו את פלין. אף אחד לא הבטיח שזה יהיה 4.4M, ואף אחד לא יודע אם הוא ירצה להוציא סכום כסף כזה מכיסו.

Orenseg

New member
אתה לא קורא את המצב נכון

רוביו יצטרך לשלם הקיץ 4.4M$. כדי להגיע לNBA, הוא יצטרך להוציא את הכסף מכיסו ולכסות את ההוצאה במהלך ארבע השנים הראשונות של חוזה הרוקי. הוא למעשה יצטרך לשחק בחינם אם לא יחכה שנתיים...

carmelo

New member
הרגע הסברת למה לקחת את פלין ב6

הוולבס ישאירו את רוביו באירופה למשך שנתיים. עד אז החוזה שלו יסתיים, הוא יתאושש מהפציעה הטרייה שלו, ואולי גם יפתח קליעה מבחוץ ואספקטים אחרים במשחק שלו. בינתיים הם זקוקים לרכז, ואת החלל הזה ימלא פלין. בעוד שנתיים, הוולבס ידעו יותר על שני הפרוספקטים בשביל להחליט את מי להעביר. ממש אין על קהאן לחץ להעביר את רוביו כעת.

Orenseg

New member
אז למה לקחת דווקא את פלין?

למה לא את קארי (רכז-קומבו שיכול להפוך לשחקן שישי קטלני)? או דרוזן/קלארק/טי-וויל לכנפיים? למה להתעקש ליצור את הדרמה הזו? אני לא מוצא שום הגיון בבחירה של רכז פותח כשברור לכל הצדדים שהוא עשוי להיות פתרון זמני. אין ספק שרוביו הרכז העדיף מבין השניים וככל הנראה היה סיכוי שהוא יגיע לוולבס כבר העונה, אבל אחרי הבחירה בפלין זה כבר לא יקרה. יש מספיק קבוצות אטרקטיביות יותר (מבחינת דקות משחק, תחרותיות, מיקום וכו') שרוצות את רוביו ואמורות לרדוף אחרי קאהן. זה יהיה קיץ מעניין... איך היה באוסטריה?

88nothing

Active member
שים לב אמרתה לרדוף אחרי קאהן

הם לא בחרו רת קארי כי קבוצה שמתבססת על שחקן פנים חייבת רכז שיסדר לה את המשחק! ואם רוביו לא יגיע הם היו נתקעים חזק מאוד!!! גם אם פלין יהיה פתרון זמני, רק הזמן יגיד אם הוא מתאים לNBA או לא, וזה מה שהם מקבלים כנראה.

Orenseg

New member
מוזר

במקרה הווריורס בחרו בו כרכז. במקרה הוא היה אמור להיות רכז העתיד של הניקס. במקרה הסאנס מעוניינים להשיג אותו באמארה-טרייד בתור רכז העתיד שלהם. במקרה הוא ריכז את ההתקפה של דייוידסון וגם הצליח בה בכלל לא רע. במקרה קבוצות התלהבו מיכולת הריכוז שלו בworkouts. בתור פתרון זמני בעמדת הרכז, עד שרוביו יגיע, הוא יכול להיות מצוין. יש לו את היכולת לתפקד כאוף-גארד והוא מסוגל לעלות מהספסל בעמדות 1-2, כך שהוולבס לא חייבים לוותר עליו אם רוביו יחתום.

למה סתם לצאת בהצהרות בלי גיבוי?

מאיפה בדיוק אתה יודע שהוא לא טוב בזה? קארי ידוע קודם כל כסקורר, וכקלע עם טווח עצום, זה לא אומר שהוא לא יודע לרכז. אבל עזוב, למה שאני אדבר יותר מדי, זה מה שיש לבובי נייט להגיד על יכולת המסירה של הילד. נכון שיכולת מסירה זה לא הכל, אבל אל תשכח שבדווידסון בסופו של דבר הוא לא שיחק עם העילית של העילית, אני חושב שאם תשים אותו ליד שחקנים כמו AB\אמארה\ראנדולף\רייט, כולם שחקנים שזזים בלי כדור, עם תפיסת כדור טובה, אין שום סיבה שהבחור לא יסיים עם לפחות 5 אסיסטים למשחק (עד כמה שזה מדד ליכולת ריכוז...). חוץ מזה, הוא קלע, אבל ממש לא צ'אקר, וממש לא שוט פירסט. הוא הוכיח את זה באותו משחק הזוי שבו הוא קיבל דאבל טים תמידי, ופשוט זז הצידה ונתן לקבוצה שלו לשחק 4 על 3.

carmelo

New member
היה מעולה

אני ממליץ לכל מי שטיפה בעניין של פיית נו מור ועוד לא קנה כרטיס...למהר לפני שהם יגמרו או המחיר שוב יעלה. למה לקחת דווקא את פלין? כנראה שהם התרשמו ממנו יותר מכל פרוספקט אחר, בכל עמדה בכלל וספציפית לפוינט. קרי מסוגל לרכז? נחכה ונראה. אני לא חושב שהווריורס לקחו אותו כרכז, הרי אליס היה נגד הרעיון. שני הבייבי פייס מסוגלים לתפקד טוב (אם לא טוב יותר) בלי הכדור בידיים. יחד עם ג'קסון, זה שלושה מחזיקי כדור שלא מצריכים רכז טבעי. הניקס רצו את קרי בעיקר כרכז משלים לצד ווייד או לברון. לא יודע אם כמוביל כדור בלעדי הוא מסוגל להצליח כ"כ. קראתי הרבה דיעות על פלין, שהוא המניה הכי בטוחה בדראפט הזה אחרי גריפין. אני לא מאמין שהוא יהיה פתרון זמני, לדעתי הוולבס ישתמשו בזכויות על רוביו לטרייד. כבר הסברתי איך הערך שלו יכול רק לעלות מעוד שנה-שנתיים באירופה. מינסוטה תוכל להשתמש בזכויות עליו כדי להתקדם בלוטרי שנה הבאה אם יזדקקו לכך, או בשביל לנצל את הקאפ ספייס שלהם ב2010 לטרייד על כוכב מוכח (קשה להביא לשם פרי אייג'נטס, אז בהחלט מדובר בסנריו עדיף עבורם). המקרה של רוביו ממש לא דומה לדעתי לזה של ואסקז. אני בטוח שהוא מעוניין לשחק בNBA, ורק הנושא הכספי ודקות המשחק מדאיגים אותו. הוולבס יוכלו להחזיק בו אפילו חמש שנים והוא עדיין יהיה פרוספקט צעיר (ומושבח), אבל אני לא מאמין שזה ייקח יותר משנתיים עד שהסאגה הזאת תבוא לסיומה. פלין לדעתי מתאים הרבה יותר למשחק איטי ומבוקר על חצי מגרש שמינסוטה אמורה לשחק עם לאב וביג אל בליין אפ. אומרים עליו שהוא מעין כריס פול לעניים. הוא גם חבר טוב של לברון, אז אולי מינסוטה היא הבית הבא שלו? סתם, אין סיכוי שזה יקרה, למרות שהוולבס יכולים להעמיד סביבו חתיכת ליין אפ אם הם משיגים שוטינג גארד טוב בדראפט/טרייד על רוביו. לגבי ההצהרות של קהאן על לשחק עם פלין ורוביו ביחד, אני רוצה להאמין שזה בלוף כדי שלא יחשבו שהוא נואש להעביר את אחד הרכזים. או שהוא באמת צריך להביא כבר מאמן, שיסביר לו שזה לא יעבוד.

Oxycodone

New member
בכמה קנית כרטיס ?

240 שקל ? לכמה זה עלה ? גם 240 שקל זה שחיטה...מה יש להם ? הייתי שם אפילו 300 שקל אם אלה היו פאנטומס...או טומהוק...הרכבים שאני יותר אוהב של מייק.

carmelo

New member
קניתי משולב

גם להופעה יום אחרי של MGMT (מה שאומר שאת מדונה אני לא רואה גם אם מציעים לי לבוא חינם...), יצא לי 400 סה"כ. 230-270, כפי שעלו אלף הכרטיסים הראשונים שנחטפו תוך יממה, זה מחיר סביר בהחלט ללהקה בסדר גודל כזה, שאמורה לעלות יותר מהרכבים אזוטריים כמו פאנטומס או טומהוק. יש הופעות בארץ שמגיעות ל120 שקל כרטיס אם לא יותר.

Oxycodone

New member
מה mgmt עושים ?

ואתה טועה...טומהוק זו להקה הרבה יותר טובה לדעתי - כי אני מעדיף נויז רוק. בטומהוק יש לך את מייק פאטון ואת המתופף לשעבר של helmet ואת דיון דניסיון שניגן ב jesus lizard ממש הרכב של סופר סטארים. יש כרטיס ב289 כנראה שאני אקנה לפני שיעלו את המחיר עוד.

carmelo

New member
במה אני טועה בדיוק?

אם אתה מעדיף את טומהוק, סחתיין. אני לא ניסיתי אותם מספיק, אבל על העדפות אין מה להתווכח... אין לי מושג מי אלה הסופרסטארים שמנגנים שם לצד פאטון, אבל אני מניח שגם רודי בוטום ומייק בורדין נחשבים לתותחים בתחומם. בכל מקרה, פיית נו מור הרבה יותר מוכרים ונחשבים, אז סביר מאוד שכרטיס להופעה שלהם יעלה יותר מאשר כרטיס לפנטומאס/טומהוק, אם בכלל יצליחו להביא אותם לארץ אי פעם (דווקא פאטון מבקר כאן הרבה בשנים האחרונות, אז יש מצב...אני יותר מקווה להופעה של פיפינג טום). אגב, דינוזאור ג'וניור יחממו אותם בנוסף למונוטוניקס המקומיים, ואפילו ישתתפו בכמה שירים - מאורע נדיר בהופעות של FNM. MGMT מנגנים אלקטרו-פופ כזה...אולי אתה מכיר את הלהיט שלהם KIDS. אבל לפי הטעם שלך, לא חושב שתאהב.

Oxycodone

New member
וואלה ?

דינוזר גוניור יחממו את פייט ? לא שמעתי על זה..אם זה ככה אז ממש שווה. טומהוק מורכבת מכמה להקות שהיו ממש טובות בשנות ה90 : helmet ו jesus lizard אם אני לא טועה פיפינג טום כבר היו פה בארץ. אני מעדיף יותר תלהקות של שנות ה90 שפעלו ב amrep תנסה : http://www.youtube.com/watch?v=dXWHPy2pWIs http://www.youtube.com/watch?v=t_Z01xZydZg http://www.youtube.com/watch?v=MJyhQ706E00 http://www.youtube.com/watch?v=yiHWOWBOBZ0 http://www.youtube.com/watch?v=SwfUuxGim2s

אני מאמין שזה יהיה פחות

הקבוצה יכולה לשלם חצי מליון דולר. עוד דבר זה שאם הוא בא עכשיו ל NBA זה אומר שחוזה הרוקי שלו יגמר יותר מהר, כלומר אחרי 4 שנים הוא יוכל להרוויח סכומים גדולים במקום להתחיל להרוויח סכומים גדולים עוד 5-6 שנים תלוי מתי הוא יגיע, זה יתרון גדול בשבילו מבחינה כספית.

Orenseg

New member
ומצד שני

הוא גם יכול לדפוק ואסקז, לעולם לא לשחק במיני (או בNBA) ולהרוויח סכומי ענק באירופה. בבדאלונה המדלדלת זה פחות ריאלי, אבל ריאל של מסינה מריחה דם ויכולה לסגור אותו על חוזה ענק. גם בארסה הקטאלונית בטח תתעניין, ותמיד יש את היווניות (לא סביר שהעונה).

יש לי שאלה לגבי רוביו

הרבה אנשים מדברים עליו בתור שומר מצוין, ובנוסף הוא גם די גבוה (1.95 לפי NBADRAFT.NET, או 1.96 לפי ויקיפדיה או 1.93 לפי דראפט אקספרס) אבל הוא שוקל רק 86 קילו בהשוואה לדוגמא ל95 של ג'ייסון קיד שהוא פוינט כבד או ל97 של פוי שהוא שוטינג נמוך, ובכל זאת, אין מצב שהוא מסוגל לשמור על שוטינג גארדים? אני באמת שואל כי אני אל כל כך מכיר את השחקן... אם הוא מסוגל לשמור על שוטינג גארדים, אין סיבה שהוא לא יוכל לשחק לצד רכז נוסף כמו פלין או קומבו גארד כמו שעושים בדאלאס כשקיד שומר על ה2 היריב וטרי/בראה שומרים על הרכז ואז בהתקפה יש לך שני מובילי כדור...

STEVE NASH

New member
הוא לא מספיק חזק פיזית בשביל לשמור על

שוטינג גארדים אתלטים. הוא שומר על הכדור בצורה נהדרת, חוטף נדיר שמנצל יפה את הידיים הארוכות וכו', אבל כל היתרונות האלה יבואו לידי ביטוי כשהוא ישמור על רכזים אחרים, שפחות או יותר באותו גובה שלו ובאותו גודל... הילד צריך להתחזק ולהוסיף מסה. כרגע הוא גם לא מספיק אתלט בשביל לשמור על עמדה 2.

למעלה