היה מעולה
אני ממליץ לכל מי שטיפה בעניין של פיית נו מור ועוד לא קנה כרטיס...למהר לפני שהם יגמרו או המחיר שוב יעלה. למה לקחת דווקא את פלין? כנראה שהם התרשמו ממנו יותר מכל פרוספקט אחר, בכל עמדה בכלל וספציפית לפוינט. קרי מסוגל לרכז? נחכה ונראה. אני לא חושב שהווריורס לקחו אותו כרכז, הרי אליס היה נגד הרעיון. שני הבייבי פייס מסוגלים לתפקד טוב (אם לא טוב יותר) בלי הכדור בידיים. יחד עם ג'קסון, זה שלושה מחזיקי כדור שלא מצריכים רכז טבעי. הניקס רצו את קרי בעיקר כרכז משלים לצד ווייד או לברון. לא יודע אם כמוביל כדור בלעדי הוא מסוגל להצליח כ"כ. קראתי הרבה דיעות על פלין, שהוא המניה הכי בטוחה בדראפט הזה אחרי גריפין. אני לא מאמין שהוא יהיה פתרון זמני, לדעתי הוולבס ישתמשו בזכויות על רוביו לטרייד. כבר הסברתי איך הערך שלו יכול רק לעלות מעוד שנה-שנתיים באירופה. מינסוטה תוכל להשתמש בזכויות עליו כדי להתקדם בלוטרי שנה הבאה אם יזדקקו לכך, או בשביל לנצל את הקאפ ספייס שלהם ב2010 לטרייד על כוכב מוכח (קשה להביא לשם פרי אייג'נטס, אז בהחלט מדובר בסנריו עדיף עבורם). המקרה של רוביו ממש לא דומה לדעתי לזה של ואסקז. אני בטוח שהוא מעוניין לשחק בNBA, ורק הנושא הכספי ודקות המשחק מדאיגים אותו. הוולבס יוכלו להחזיק בו אפילו חמש שנים והוא עדיין יהיה פרוספקט צעיר (ומושבח), אבל אני לא מאמין שזה ייקח יותר משנתיים עד שהסאגה הזאת תבוא לסיומה. פלין לדעתי מתאים הרבה יותר למשחק איטי ומבוקר על חצי מגרש שמינסוטה אמורה לשחק עם לאב וביג אל בליין אפ. אומרים עליו שהוא מעין כריס פול לעניים. הוא גם חבר טוב של לברון, אז אולי מינסוטה היא הבית הבא שלו? סתם, אין סיכוי שזה יקרה, למרות שהוולבס יכולים להעמיד סביבו חתיכת ליין אפ אם הם משיגים שוטינג גארד טוב בדראפט/טרייד על רוביו. לגבי ההצהרות של קהאן על לשחק עם פלין ורוביו ביחד, אני רוצה להאמין שזה בלוף כדי שלא יחשבו שהוא נואש להעביר את אחד הרכזים. או שהוא באמת צריך להביא כבר מאמן, שיסביר לו שזה לא יעבוד.