שרשור חדשות\שמועות

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני היחיד שחושב שרוביו חתיכת חוצפן?

הבן אדם עוד לא עשה דבר וחצי דבר לא רק ב-NBA אלה גם באירופה וכבר מתחיל לבוא בדרישות? קודם שיוכיח שהוא שווה שיריבו עליו! הוא אפילו לא השחקן הכי טוב בדראפט הזה אז מה הוא תופס תחת ככה? ועוד יותר גרוע זה שקבוצות אשכרה נכנעות לסחטנות הזאת ואני לא מדבר על מינסוטה אלה על הניקס שמוכנים לתת שני שחקנים מוכחים כמו דיוויד לי ונייט רובינסון בשביל ילד בן 18 שעוד לא דרך על הפארקט ב-NBA. פשוט ניהול חובבני אבל למה כבר אפשר לצפות מהניקס?

STEVE NASH

New member
עשה הרבה דברים באירופה

זה שהוא חוצפן זה משהו אחר, אבל באירופה הוא בהחלט הטביע חותם.. לפחות על הליגה הספרדית ועל היול"ב קאפ.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה יול"ב? ../images/Emo3.gif

מצטער, זה לא נחשב בעיניי. בנבחרת הספרדית הוא היה חלק מאוד משני ובזירה הבין לאומית הוא עדיין לא עשה כלום. אני לא מאשים אותו, בכל זאת הוא ילד ואי אפשר לצפות ממנו להפוך לשחקן מוביל בנבחרת כמו ספרד בגיל 17 וגם לא לשחקן שסוחב קבוצה. הנקודה היא שהוא צריך להתבגר וכלפי ההתנהגות שלו עכשיו הוא צריך להתבגר הרבה.

STEVE NASH

New member
חבל מאוד שזה לא נחשבך בעינייך

עדיין מדובר בשחקן שהוביל את הקבוצה שלו לזכייה בגביע אירופה, כשהוא בן 17 וקצת, ראית מקרה כזה בכדורגל כשחקן לוקח גביע אוופ"א? למרות כל הזלזול בגביע הזה בארץ, הוא עדיין הגביע השני בחשיבותו באירופה והרבה קבוצות לוקחות אותו ברצינות. ריקי שיחק רק 20 דקות באותה עונה, אבל שים לב איזה מספרים הוא דפק שם: 7.6 נקודות ב61 אחוז לשתיים, 4.5 אסיסטים, 3.4 ריבאונדים ו-2.4 חטיפות. תאמין לי שהרבה שחקנים באירופה היו מתים להגיע לכאלה ממוצעים גם בגביע המשני של אירופה, העונה ביורוליג הוא היה פצוע ולכן המספרים שלו לא משהו בלשון המטעה. כשהוא בן 16 הוא נתן עונה של 4 נקודות, 3 אסיסטים, 2.4 ריבאונדים ויותר מ3(!!) חטיפות למשחק. בגיל 16!!! וכן, זה היה ביורוליג מול אריות אירופה, כבר אז הוא היה שם מוכר ביורוליג (זאת אומרת במפעל עצמו, באירופה הוא היה מוכר עוד הרבה לפני זה) העונה בליגה הספרדית שהיא הליגה הכי טובה באירופה ואולי יותר טובה מהיורוליג, הוא עבר 13פעמים את רף 10 הנקודות, כשבחמישה משחקים הוא מוסר גם 10 אסיסטים ויותר. ב 13 משחקיפ הוא חטף 3 חטיפות ויותר, כולל הצגות של 5 ו-6 חטיפות במשחק אחד. כבר בגיל 18 הוא אחד הרכזים הטובים בליגה הספרדית. הוא קולע 10 נקודות בממוצע למשחק, ומסר 6 אסיסטים למשחק, כשהוא גם מגיע לאיזור ה3 חטיפות למשחק ולאיזור 3 ריבאונדים למשחק. תאמין לי שהרבה רכזים באירופה היו מתים להגיע לאן שרוביו הגיע, הוא ללא ספק רכז מוכח ברמה האירופית, גם בליגה הספרדית הוא היה מעולה ולהגיד שהוא לא עשה כלום באירופה זה קצת.. איך נאמר.. לא נכון. ולא ציינתי את גמר האולימפיאדה שבו הוא היה מעולה מול קיד ופול וכמעט זכה בזהב עם הספרדים..

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא השתכנעתי!

כישרון זה לא הכל בחיים. קח את טיירוס תומאס למשל, הבחור הזה מפוצץ כישרון ואתלטיות ברמות מטורפות, זה הוביל אותו לאנשהו? אירופה זה לא NBA ולא כל שחקן שהצליח באירופה יצליח גם ב-NBA וחובת ההוכחה על רוביו בלבד. שיוכיח שהוא שווה שיריבו עליו לפני שהוא מתחיל לקשות דאווינים על הקבוצה שבחרה בו.

Or Amit

New member
אין לי מושג מאיפה החלטת שהניקס מוכנים לוותר

על דיוויד לי ונייט רובינסון עבור רוביו. לא על שניהם, בכל אופן. מה שהיה כתוב בדיווח זה ש'שני השמות שמדברים עליהם זה נייט רובינסון ודיוויד לי'. (אלא אם עלה משהו מאז אתמול בערב) איזה השלמת משכורת בדיוק מינסוטה יכולה לתת שתגיע לבערך 17 מיליון ששניהם אמורים להרוויח? מה שמדברים עליו זה נייט\לי עבור רוביו+קארדינל כמשלים משכורת (מסיים ב-2010). זה לפחות מה שאני הצלחתי להבין. אגב, הניקס לא ישאירו את אף אחד מהם, ככה שכל מה שהם יקבלו בתמורה אליהם זה טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה מה שהבנתי מהפרסומים

יכול להיות שהבנתי לא נכון אבל בשלב הזה לוותר על דיוויד לי אפילו בלי תוספות בשביל רוביו נראה לי הגזמה פראית במיוחד (מה גם שלא ממש ברור לי מה יש למינסוטה לעשות עם ג'פרסון, לאב ולי ביחד) ומשכורות? אם הילד הזה בא בדרישות מעכשיו מה נראה לך שיקרה בעוד 3 עונות כשיצטרכו לחדש לו או החוזה?

צודק בהחלט

בסך הכל מבקשים ממנו לותר על משכורת ב3 שנים הקרובות ולשחק כדורסל בחינם. פשוט בושה... ובלי ציניות, אני מבין את הבחור. הוא צריך להוציא עכשיו 4.4 מליון דולר מכיסו הפרטי כדי להשתחרר מהחוזה שלו בחובנטוד. למה שלא ידאג שיגיע למקום מתאים שיתן לו במה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
בעיה שלו שהוא חתם על החוזה הזה

שיסיים אותו כמו בן אדם ואז ילך ל-NBA. ונראה לך שמינסוטה לקחו אותו ולא מתכוונים לתת לו במה? נכון שהם לא קבוצה זוהרת כמו הניקס (למרות שכמו שהם נראים אני לא ממש מבין מה כל כך זוהר בהם) אבל מינסוטה בחרו בו וזה המצב, הוא רוצה לשחק ב-NBA? אז שילך לקבוצה שבחרה אותו, יעביר שם 3 עונות ויראה שהוא שווה חוזה גדול ואז שילך לאן שבא לו. אבל הוא עוד לא נכנס לליגה וכבר הוא עושה בעיות? שיתבגר!!

Orenseg

New member
אתה צוחק, נכון?

רוביו חתם על החוזה כשהוא היה בן 15 או 16 (אני כבר לא זוכר). די ברור שזו לא היתה ההחלטה שלו בלבד, ואז גם היה לו סוכן אחר... הוא רוצה לשחק בNBA ולחיות כמו בן-אדם? שיחכה שנתיים. זה מה שכל בן אדם נורמלי היה עושה במצבו. זה לא אומר שהוא לא יהפוך לשחקן אדיר. דייויד רובינסון הגיע לספרס באיחור של שנתיים והיתה ספקולציה שהוא לא יגיע לשם. לארי בירד נחת בסלטיקס באיחור של שנה בגלל שחזר לקולג'. אתה רוצה דוגמה עכשווית? רודי חיכה שנה כשהיה לו בייאאוט מפלצתי (מה שמנע ממנו להיות טופ10 בדראפט 2007). ההבדל הוא שהבלייזרס היו מוכנים לחכות לו, והוולבס... לא ברור לי מה הם רוצים בכלל.

Orenseg

New member
באילו דרישות הוא מתחיל לבוא?

רוביו רמז שישאר העונה באירופה, וזה די הגיוני בהתחשב בעובדה שכבר הקיץ הוא יצטרך להוציא מכיסו הפרטי 4.4M$ (פחות ממה שהיה אמור להוציא לפני המאבק המשפטי, אבל הוא צפוי לסגור את החוב רק אחרי ארבע עונות בNBA) ולנחות בסיטואציה בעייתית. מבחינתו עדיף לחכות שנתיים אתה מכיר שחקן שיהיה מוכן להפסיד סכום כסף כל כך גדול כדי להגיע לNBA, עוד לפני שמתחילים לשקלל את הצעות החוזים היוקרתיות באירופה? המקרה של רוביו שונה משל כספי ורודי (שנה אחרי הבחירה בו), שהחזיקו באופציית בייאאוט סטנדרטית של 500K$ ולא הוציאו דולר מכיסם הפרטי על הבייאאוט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נו, אבל זה לא מה שאני אומר!!

אני לא מדבר פה על הכסף בכלל, ברור שמבחינתו הוא צריך להישאר באירופה כי הוא הולך לאכול אותה בהמון כסף. אני מדבר על העניין הזה שהוא לא רוצה ללכת למינסוטה ומבקש טרייד לניקס.

Orenseg

New member
הוא לא ביקש טרייד ולא ביקש טרייד לניקס

דוני וולש טען שהוא יתקשר לדייויד קאהן (שהיה העוזר שלו בפייסרס במשך זמן רב) בקשר לרוביו. אפילו החרטטנים של ניו יורק פוסט, ניוזדיי וכו' לא כתבו שהוא דרש טרייד:
Rubio "was desperately hopeful he would somehow wind up with the Knicks and, apparently, is still holding out hope," writes Alan Hahn of Newsday. "It is pretty clear that he would immediately report if the Knicks acquired his rights."​
לי זה נראה כמו ספקולציה נטו, ובהתחשב ברקורד של השקרנים האלה אפשר להגיד בבטחון מלא שאין בסיס לשטות הזו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לדעתי זה שהוא לא טרח להגיע למסיבת העיתונאים

מדבר בעד עצמו.

Orenseg

New member
לא בהכרח

יכול להיות שהוא בחר שלא להגיע בגלל שהוא לא יחתום שם העונה (גם האנק נורל, החבר שלו מחובנטוד שנבחר על ידי הוולבס בסיבוב השני, היה בדראפט ולא הגיע למסיבת העיתונאים). יותר סביר לדעתי שזה קשור להוראה שהוא קיבל מדן פייגן, הסוכן שלו וגם של יי ז'יאנליאן. אתה בטח זוכר את הבלאגן שפייגן עשה עם יי לפני הדראפט ואחרי הבחירה על ידי הבאקס. הדעות של הסוכן הפרובוקטור לא בהכרח חופפות את דעתו של רוביו (שלמיטב הבנתי דווקא היה שמח לנחות גם בת'אנדר, בניגוד לשמועות שפייגן הפיץ). פייגן ניסה להוביל את רוביו לקליפורניה ולניו יורק ומנע ממנו להתאמן בשווקים קטנים, אבל לא הצליח למנוע מרוביו להפגש עם הת'אנדר בסקרמנטו. סם פרסטי כמעט בחר בו ב3#, אבל הלך על בטוח עם הארדן (ווסטברוק לא רצה שהת'אנדר יבחרו ברוביו ויעבירו אותו לSG). בשורה התחתונה, אם רוביו באמת יהיה מעוניין להגיע לליגה אני בטוח שדן פייגן לא ימנע ממנו לחתום בוולבס בעתיד. לפני שנה חוזה קלדרון פיטר את הסוכן האמריקאי שלו, שלפי השמועות ניסה לגרום לרכז לחתום על חוזה חדש בקבוצת NBA בתוך ארה"ב למרות שרצה להשאר בראפטורס. בטח קיימות עוד דוגמאות נוספות למצבים כאלה שאני כבר לא זוכר...

KOBEMANIA

New member
תיקון קטן

"למי שלא מכיר את הסיטואציה, שארלוט היו שם ב96 אחרי שבחרו את ברייאנט, והלייקרס היו חמים עליו. השחקן לחץ על טרייד ושארלוט יצאו בסוף עם דיבאץ." קובי הצהיר שהוא רוצה לשחק בלייקרס עוד לפני הדראפט, שארלוט בחרה את קובי 13 כשכבר היה לה הסכם עם ג'רי ווסט שחשש מסקרמנטו בבחירה ה 14. זה לא שקודם שארלוט בחרה ואז קובי התחיל לאיים שהוא לא מוכן להישאר שם, הוא הצהיר הכל לפני הדראפט ולפני שידע מי תבחר בו. שארלוט בחרה בו בידיעה שהיא מעבירה אותו בטרייד. היא למעשה בחרה אותו בשביל ג'רי ווסט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עמרי כספי הוצג בסקרמנטו

במסיבה שנערכה בעיר לכבוד בחירות הדראפט של הקינגס הוצג עמרי כספי כשהוא לובש את הגופיה מס' 18. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/909/167.html?hp=3&loc=5&tmp=8344 נראה לי שהקינגס ממש לחוצים עליו כבר העונה ואני ממש שמח בשבילו

Oxycodone

New member
חח מצחיק

אם הוא בסוף יהיה שחקן מעולה ? הוא מהיר כמו הרכז של יוטסון לא ? ורוביו יהיה באסט ?

למעלה