שרשור חברתי

InBaR 85

New member
נפרדת ממכם עד למחר../images/Emo3.gif

אני נוסעת למצפה רמון להסתכל על הכוכבים בחושך מוחלט באמצע המדבר ואם אתה בטעות מדליק איזה פנס אלפי משועממים צורחים עליך שזה מפריע להם להתרגל לחושך(?) אבל מה אפשר לעשות הבטחתי לאבא שלי ש אני אבוא איתו.

Sakai Shana

New member
XDDDDDD!!!!!

תהני, נשמע כיף. לדרום אני תמיד מוכנה לנסוע רק עם חברים. מצדה.

rocket

New member
../images/Emo124.gif זאת שוב אני ! ../images/Emo41.gif

נשארו עוד יומיים וחצי לתחרות והמקום השלישי נלקח באכזריות מרמוס שלי
אז מי שעדיין לא הצביע - תצביעו בבקשה ! מי שמכיר אנשים מפורומים אחרים - תשלחו גם להם את הלינק ! להצבעה לחצו כאן ! תעזרו לי לתת לה מתנה נחמדה !!!

לספיר פעם היה שיער ארוך

ב"ה עכשיו לספיר יש שיער קצר , הסתפרתי!!! וזה יצא כל כך מוזר! אבל אמרו לי שזה מתאים לי אז.. חפיף!! הקיצר! נזכרתי <מאוחר מידי> שזה 3 השבועות ו.. אסור להסתפר.. יש לי לפעמים זיכרון של תחת... חחח!

rds15

New member
וואו, כמה שאקסמן3 גרוע.ספוילר בפנים

כאילו, כל כך כל כך גרוע! כן, בואו נעשה *עוד* סרט על מלחמה בין המוטנטים לבני האדם, ועוד מלחמה בין האקסמן לחבורה של מגנטו. כי לא עשינו על זה כבר שני סרטים בעבר. שלא לדבר על זה ששחטו לחלוטין את הדמות של ג'ין גריי[ואני מתכוון לזה ליטרלי, למרות שלא רק]. נו טוב, לפחות ג'וס לא קשור לפיאסקו הזה כמו שחשבתי לפני שראיתי את הסרט[ותודה לimdb על המידע הזה]. אקסוויר
ג'ין
סקוט :-|[הוא לא היה ממש מעניין. בסדרה הוא היה יותר נורמלי]. לפחות לוגן מעולה.

rds15

New member
ובכן, זה שרשור חברתי

כלומר, אפשר לכתוב פה דברים גם אם הם לא מעניינים אחרים. מקסימום, את יכולה לא לקרוא.

צפונים=]

אוקיי.. מרוב טוב ליבי השופע [כן כן שמענו עלייך] החלטתי לצאת למסע שיכנועים של אמא, לארח בבית משפחה מהצפון.. לא היה דרוש זמן רב.. היא לבד הציעה! *לא מאמין* אז לפרטים: עיר-חדרה שם-אמילי גיל-13 דרך ליצור קשר- אייסקיו:274684330 מסנג'ר:[email protected] ומייל אותו דבר, או פשוט במסר. אממ.. מה עוד שחכתי? האא כן, עד 3 נפשות [בית "גדול"] והדבר היחיד שמפריע [חוץ מההורים] שבדרך כלל שומעים מטוסים טסים לצפון... אבל פעם ב.. טוב, אז מי שרוצה ליצור קשר בהקדם אמילי=]

mjlk

New member
להתראות לכולם!../images/Emo176.gif../images/Emo7.gif

אני הולכת, זהו. ביי ביי סתם, יש לי מחנה קיץ!!!! מיום ראשון עד יום שלישי הבאבא (הבא הבא, למי שלא הבין) בכל מקרה, לא יהיו שם מחשבים ככה, שהקשר ביני לבניכם יתנתק קצת
בכל אופן, זהו
*רצה להמשיך לארגן את התיק!)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אההההה, כיף לך!../images/Emo141.gif

תהני המון באיזו תנועה את? ולאיזה יער אתם הולכים?

אמורה3

New member
היי גמני הולכת למחנה קיץ...מיום ראש

ון עד שלישי הבא הבא... זה בניצנה?!

mjlk

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כןןן!!! וואוווה!!

אמורה3

New member
יאאא..

אז ניהיה באותו המקוםםם? זה סמינר אנגלית נכון? ניפגש שמה? בא לך?

למעלה