שרשור חברתי

noosh

New member
כן, אבל אם יש כבר חברתי אחד

אז למה לעשות עוד אחד? יש שרשור חברתי - Use it, Wisely.

Sakai Shana

New member
בגלל

שיש המון תפוזים, אז זה אומר הרבה שרשורי OFF, מה שאומר הרבה בלאגן בעיניים והרבה יותר OFF. למרות שאנחנו ספאמרים בכלליות. [: [נכון שאמרתי נכון? ^^; ]

rds15

New member
אם כל הניצולשים בשרשור אחד

אז מן הסתם יש יותר טופיקים בפורום, ושתפוז אנשים מציף לא מפריע לאף אחד.

Burning Witch

New member
ענבר!!!../images/Emo194.gif../images/Emo209.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בבקשה בבקשה תגידי לי שאת ערה!!!! פליז!!! ותתקשרי אליי!

תכנסו! קליפ מצחיק ברמות!

זהו קליפ שאני וחברים שלי עשינו (אני לא מופיע בקליפ לשם שינוי). אני צלמתי, ביימתי וערכתי. הקליפ מבוסס על הקליפ של קלי קלרקסון: "since you've been gone". עשינו כל סצינה בקליפ והוספנו לה עוד דברים והגזמנו אותהD:. אתם חייבים לראות D: D: D:. http://www.youtube.com/watch?v=k3SriZhiFQI&search=since%20you%27ve%20been%20gone ולעצלנים: http://www.youtube.com/watch?v=k3SriZhiFQI&search=since%20you%27ve%20been%20gone

skaramoosh

New member
לא הבנתי רק

אם אתה כבר עושה קישור לעצלנים למה לעדשות גם את הקישור הרגיל?< <רואה את הקליפ> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאהההההההההההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אתמול. היינו עם ברק ועידו [harry the bloody - שמסתבר שאפשר לרשום גם את השם שלו בלי אותיות גדולות!
עזבו, בינינו.
] בהקרנה של באפי בת"א, ו... עכשיו אנחנו שוב מתארגנים לצאת שוב לת"א, למפג"צ. יאיי.
זהו, אעדכן כשאחזור. יש מלא מה לעדכן. ו... עידו. פעם הבאה שאתה תופס לי את הריבועים בבטן, אפילו אם אנג'ל ימות/תמות - אתה מקבל ממני סנוקרת!
זה ממש כאב.
ביוש'.
3>~~

אה,

לב ואוליב הורנבי, שלחתם לי מסרים ואני כנראה אגיב לכם בלילה. כנ"ל דניאלה, בקשר לפוסט. סורי, ביוש'.

גררר, יעל.

ניסיתי להחזיר לך מסר, אבל... שליחת הודעה לשמות הבאים נכשלה: ToryMaster שמות אלה לא נמצאו בתפוז. o______________________________________O טוב, אבדוק את זה אח"כ, ביוש'. והפעם באמת.
^^

The Knight Girl

New member
באססהההההה!!!!!!1

תפנימו-אני חוזרת לישראל בשלוש טיסות!!!! מניו קאסל(אנגליה) לאמסטרדם לקפריסין לישראל...וזה מזה ניחא!לא אכפת לי כל כך....אבל מה שכן אכפת לי זה |שאני צריכה לחכות בקפריסין שמונה שעות!!! זה ומר להיות בשדה תעופה כל הלילה! תקראו לי מפונקת אבל לי ממש לא בא לשון בשדה תעופה מגעיל וקטן... אני פשוט אסתכל על הצדהטוב....היא לי מספק זמם דיוטי פרי!

Burning Witch

New member
אוי ואבוי!!! לא שמעתי על דבר כזה,

בכלל! אני יודעת שיש 2 טיסות, אבל 3?!? זה נורא! פעם אחת כמעט הייתי צריכה לחכות 16 שעות בווינה, אבל הצליחו,ברגע האחרון, למצוא לי כרטיס שהייתי לחכות רק 6 שעות בשדה תעופה... בהצלחה! כדי לך לקחת איתך הרבה תשחצים,MP3,ספר טוב (הארי פוטר ה-5 כי הוא הכי ארוך) וסודוקו.

למעלה