שרשור חברתי

skaramoosh

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אוווווווווווף אני רוצה לחזור הביתה האאאאאאאאאאאאאאאא אינ אצל דודה שלי בכפר בין נון, ועכשיו באו מהצפון הדודים שלי, וכולם רבים ועצבניים פה, ואין סנטימטר פנוי בבית הזה ואנ ירוצה לחזור הביתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

shiran004

New member
נוסעת...../images/Emo168.gif

אני טסה לברצלונה.. חוזרת ביום שישי
אתגעגע

חזרתי מטיול

והיה הזוי :p היה ממש כיף, הייתי עם ידיד טוב שלי כל היום והיה מצחיק. ידיד שלי היה כל כך חמוט! הוא נשאר איתי במקום מפגש שהייתה לי בחילה במקום לעלות על המתקנים לונה פארק תל אביב= ממש משעמם ! (ואנקונדה עושה בחילה) . אהההה- ומישהו אחר היה שם. לא באמת קוראים לו עומרי, אבל ככה אני אקרא לו. אני מרגישה אליו משהו, ואני לא אמורה, ואני הייתי בטיפה דיכאון, ואז הייתי גם איתו כל הטיול והיה כיף (למרות שחברה שלי שלחה לי מבטים מאיימים) בלילות היה מצחיק (וישנתי 5 שעות בשלושה ימים) וריכלתי המון (אבל זה היה כיף), וראינו הצגה והיה לי כל כך קר, אז ידיד שלי החזיק לי את היד וחיבק אותי (כבר אמרתי שהוא חמוט?) בקיצר- היה כיף, מצחיק וממש ממש כיף! (חוץ ממדריך שלי שלא לבש תחתונים על הראש בסוף)

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifפרוייקט החברים הגדול.

חפשו את עצמכם ב"פרוייקט החברים הגדול" בפוסט הנ"ל. ובמקרה ומצאתם את עצמיכם - הורי!
ובמקרה ולא [והסיכוי סביר.
] - שרשרו את עצמיכם לתגובות, שם מלא+מין.
כל חבר יתקבל בברכה. (C) כל הזכויות שמורות לי, לאנוכי, לעצמי ולפיצול שהלך להוריד לרגע את הכלב למטה. אוהב, אבי.

tamar05

New member
שמחה שנהנת../images/Emo8.gif

המחנה קיץ שלנו התבטל בגלל המצב.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידכון בבלוג!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וול, ישנם עידכונים חדשים.. אתם יכולים להכינס כמובן לבלוג שלי בכל עת דרך החתימה שלי.. עידכון 1: . ויש אולי עוד 2-3 שיש מצב שלא ראיתם.. אז כנסו ותקראו.. תגובות, אנשים!! הגיבו נא!! דניאלה.

god knows why

New member
:O

כתבתי בצ'אט "ג'ק ספארווווווווווווווווווו" ועכשיו גישתי לשם חסומה. מה עושים?

למעלה