מזל טוב
י ילדונת טובה היחידה New member 28/7/06 #62 איך אני שמחה!!! אייל חסר לך שתפגע בדניאלה. אני אדע על כך, סואו הזהר נא. דנושששש ואייל מזל טוב!!!
P Piece Of Mind New member 30/7/06 #108 .. אני מעדיף שלא לדבר על זה... אבל נפרדנו, אני נפגעתי והיא לא.
ד דנונה לייט New member 30/7/06 #110 אני מאוד יא שקרן!! ושרי.. תתחברי כבר!!!!!!! אני רוצה לדבר איתך!!!!!
ד דנונה לייט New member 30/7/06 #109 איל, הלוואי ו-~ביייייפ~ *צונזר בגלל חוקי הפורום המגביליםB0|* אבל תדמיין משהו מאוד מגעיל כגון:"גו טו הל.."
איל, הלוואי ו-~ביייייפ~ *צונזר בגלל חוקי הפורום המגביליםB0|* אבל תדמיין משהו מאוד מגעיל כגון:"גו טו הל.."
T The Girl Who Lived New member 29/7/06 #88 אוקי זאץ היתה החברות הכי קצרה שראיתי בחיים שלי! אה בעצם לא..החברה הכי טובה שלי (שעכשיו היא מגעילה אז אנחנו כבר לא חברות) הי תה חברה של מישהו וגמרה איתו תוך חצי שעה...
אוקי זאץ היתה החברות הכי קצרה שראיתי בחיים שלי! אה בעצם לא..החברה הכי טובה שלי (שעכשיו היא מגעילה אז אנחנו כבר לא חברות) הי תה חברה של מישהו וגמרה איתו תוך חצי שעה...
S Sakai Shana New member 29/7/06 #94 ../images/Emo45.gif החברות הכי קצרה שראיתי מלבדם הייתה.. אממ, שלושה ימים בערך. ס.ס
L Looking4CoolName New member 28/7/06 #50 ../images/Emo163.gifפוסטון. [חלק א'] "כל העולם כולו... גשר צר מאד." "היקי?! לא בבית ספרנו! [פוסט על לילה סוער עם מושיקו!]" [ 16+] "Looking4CoolHeadline"
../images/Emo163.gifפוסטון. [חלק א'] "כל העולם כולו... גשר צר מאד." "היקי?! לא בבית ספרנו! [פוסט על לילה סוער עם מושיקו!]" [ 16+] "Looking4CoolHeadline"
L Looking4CoolName New member 28/7/06 #52 פוסטון. [חלק ב'] "געגועים." "האופטימיות חזרה." "אבי הבאפיסט." הקישור לבלוג עצמו נמצא בחתימה.