שרשור חברתי

רזושש

New member
פששש אחלהה ליילהה

ומה כזה קשה להגיע לים בראשון (טוב נו זה אל חוכמה אני גרה בחולון שזה קרוב
)

רותם ע

New member
מה ללא נושא איזה עצבים!!!

אמרתיייייייי שזה נשמע מעייף, והוספתייייייי אבל זה שראית שלט של ב"ש לא אומר שהגעתם לב"ש! יבנה היא במרחק של איזה שעת נסיעה מב"ש. אז לא ממש עברתם "דרך כל באר-שבע, הכור הגרעיני, אשדוד, אשקלון, יבנה וירושלים", כי לא הגעתם למקומות האלה

אממ, ../images/Emo6.gif

באיזשהו אופן נגמרו השלטים של יבנה. מה שאומר שעברנו את יבנה והיינו קרובים מאד לאשקלון. לא נכנסו לשם, אבל השלטים של באר-שבע ממש קרצו לנו כל פעם מחדש.
היינו בטוחים אנחנו הולכים לבלות שם את הלילה.

Piece Of Mind

New member
אם המצב הזה קורה לך שוב:

תחשוב על השיר שכתבתי לך.
. או הארד רוק הללויה של לורדי.

sky44

New member
וגם אני לא../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

איזה סיפור מטורף. אתה סגור על זה שזאת לא המצאה?

../images/Emo6.gif

לא
זה אמת
ממש פחדנו אתמול שנעשה לילה בדרום כשהבית שלנו במרכז.
אבל הגענו בשלום הביתה.

sky44

New member
חחחחח../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

זה עדיין נשמע כמו משהו שהמצאת... סליחה..

2 Mיכל

New member
לא../images/Emo122.gif

כשראיתי שכתבת את ההודעה ב-16.6, יום שישי, חשבתי שזה אומר שנסעת בשבת וזה היה קצת מוזר. רק אח"כ נזכרתי שכתבת את ההודעה בשעה -4 וזה יוצא בין יום חמישי לשישי ולא בין שישי לשבת.

נפלא, פשוט נפלא../images/Emo3.gif

פרוייקט פריקת עצבים (בהשרעת חברי הפורום) לא מספיק שיש לי הופעה (דמט!) והיא הולכת לי על הזמן של הסופשבוע הנפלא (ציניות) שלי (שמתרתו העיקרית היא בעיקר לחרוש לקראת המבחנים), אני גם חולה (וזאת מחלה בלתי מזוהה אז אני לא מקבלת אנטיביוטיקה
). במה אני חולה- אני לא יודעת!!!!! הגרון שלי החליט שכדאי שהוא יכאב, אז מאתמול בערב הוא ממש כואב ואני בקושי יכולה לדבר, ובשביל שלא יהיה לי שום דבר רציני אחר כך, אני צריכה לגרגר מי מלח כל איזה 5 דקות, ולבלוע פרופוליס (מי שלא מכיר- איזה חומר ממש מגעיל שצריך לקחת ממנו 15 טיפות, ואז הוא "מעביר" את הכאב [כן בטח. ממש מעביר. משתק לך את הגרון אז אתה לא יכול להרגיש כלום!]) כבר ציינתי שאני שונאת את החיים שלי?

זה מהלחץ.

תשתי שלוש כוסות מים קרים ותנשמי עמוק שבע פעמים. נסי את זה ותראי איך מיד הכאב עובר. שיהיה לך שבת שלום

דנקי

New member
או שאת יכולה לעשות..

רפלקסולוגיה..
למדנו את זה בבי"ס.. האמת זה עוזר.. אם תרצי הסברים איך בדיוק עושים את זה אז פני אליי במסר.. חחחחחח..

למעלה