../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאהוד פוטר - ההמשך../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
בשעה טובה ומוצלחת, עלו פרקים שלוש, ארבע וחמש לרשת!! פרק 3:
"הערס, הפאקצה והירקן" פרק 4:
"הבלבזור שעל הרכבת" פרק 5:
"סעודת הפתיחה" הערה קטנה: הפרק השלישי, ובמיוחד סצינת הפתיחה שלו, הוא הפרק הבעייתי ביותר בסרט משתי סיבות: א. חלק מקטעי הדיבור של אהוד נעלמו מהמחשב ואני לא מוצא אותם (ושיש לך 428 קטעי דיבוב על המחשב כולל פיספוסים וטעויות... תאמינו לי שזה לא פשוט) ב. קשה מאוד להבין מה שהירקן ממול אומר. לכן בהודעה הבאה הבאתי לכם את התסריט של הקטע, כולל הקטעים החסרים. בנוסף לקראת הסוף (4:26) יש טעות קטנה בעריכה, לא משהו רציני, שלא היה לי כוח לתקן. או יותר נכון - התיקון הוא לא הבעיה, הבעיה היא שאני צריך להריץ Re-Ender כדי לחבר את זה לקובץ סרט, וזה לבדו לוקח בערך שעתיים וחצי. סורי. בנוסף בפרק השלישי אנחנו פוגשים לראשונה את צחי ובת-שבע. בפרק הרביעי אנה ואריאל עושים קאמבק (שתי דמויות חסרות-פנים שמייצגות את קהל הצופים. הם נקראים על שם הגופן בו הם כותבים). בנוסף אנחנו מכירים את א.ב. אליעזר ואת הבלבזורים. (המשך ההודעה כולל ספויילרים גדולים לפרק. מומלץ לקרוא אך ורק *לאחר* צפייה בסרט). הערות, פרק 3: "שדודתך נמצאה מתעופפת כמו אבוקדו..." גם כאן מעורב סיפור אמיתי. מישהו דיבר אל עדן (אחד המדובבים), אבל עדן לא הקשיב, וענה "כן, נכון, כמו אבוקדו". אפילו הוא לא מבין למה הוא אמר את זה. אם גם אתם לא מבינים מה קורה בין 0:56 ל1:03... זה בסדר, גם אנחנו. סתם אילתור מטורף. 1:28 – הצחוק של טום הוא אחד הדברים הכי הזויים בקטע. מדובר בקול הזוי שאני הקלטתי, והשתמשתי בשתי תוכנות שונות כדי לעוות אותו כמה שאפשר. תהנו. "החדר שלך הוא חדר מספר: 5s8rk48hu..." גם למשפט הזה יש משמעות מיוחדת. הרעיון הבסיסי היה מספר חדר שהוא בחיים לא יצליח לזכור, אבל איתי שדובב את הירקן פשוט לא הצליח להגיד את המשפט הזה בלי להתפקע מצחוק, וגם שהוא הצליח הוא אמר four eight במקום "ארבע שמונה", לא יודע למה. בקיצור, בDVD של הסרט יש פיספוסים שמוקדשים לקטע הזה. "הוא רק דרקון, צחי, זה מהטבע שלו לרדוף אחרי עפיפונים": יש כאן מחווה ברורה לספר "רודף העפיפונים". "נראה יותר כמו חזיר יבלות צעיר, אם את שואלת אותי..." מחווה קטנה לסרט ההוא עם טימון ופומבה. נדמה לי שזה מ"מלך האריות". "כן, הם גם סגדו לפצצות" – עוד משפט שהפך לאגדה, מכיוון שזה נראה כאילו רון האמיתי ממש אומר את המילים האלה. וולדמורט אצלנו הוא מתיתיהו, למי שלא שם לב (נו, אני מרגיש שאמרנו את זה יותר מדי בדרך אגב). הערות פרק 4: השיר בהתחלה לקוח מהאתר funny.co.il, והיינו חייבים לדחוף אותו איפשהו. "נראה לכם שהוא באמת ישן?" "אם כן, אפשר לעלות עליו?" זהו אחד המשפטים העתיקים ביותר בסרט, שלמעשה המצאנו אותו בזמן שהמצאנו את הדמות של בת שבע. השיר שמתנגן ברקע של הקטע עם הבלבזור הוא "Is There Anybody Out There", נחשו של מי. תודו שהוא מתאים. 3:28 – אם תקשיבו טוב תשימו לב שמי שצועק לא אומר את הד' – הוא פשוט צועק "אהווווו"...