שרשור חברתי

דנקי

New member
ללא נושא

אחחחחחחחחחחח!!!!! תפוז מפגרררררררררר!!! אמרתי שאני לא בקומונה הזאת, למה?

כי

אני רוצה שתהיי... זה ממש כיף.. *מנסה לגייס אנשים* דווקא נראה לי שתיהני מזה.. ראיתי הודעות שלך שם אבל לא נרשמת בסוף.. נו בבקשה תבואי.. *מעתיקה הכל למקרה שיצא לי ללא נושא* 2 ההודעות הנפוצות בפורום הן : "ללא נושא" ובתגובה "תפוז מפגר/תפוזבל"

דנקי

New member
ללא נושא

אם רושמים את זה בכותרת אז אין מצב שזה מעלים את התגובה.. ויכול להיות שאני יבוא.. אבל הקומונות מבולגנות כאלו.. ולא יודעת..
את באמת רוצה שאני יבוא??

כן. ממש ממש ממש ממש.

אני התלמידה היחידה בהפלפאף כי ה5 שהיו שם פרשו ולמרות שאני מביאה מלא נקודות אנחנו מקום שלישי בניקוד. ז"א אני לא היחידה, יש עוד אחד אבל בינתיים הוא לא הביא נקודות בכלל. והקומונה הזאת ממש לא מבולגנת, אין לך מושג כמה המנהלות השקיעו בה.

saaror

New member
אני הייתי שם מנהל

עד שפוטרתי בעליל. מלמדים שם מה זה בוגראט. לא ממליץ בחום.

תראה

בגל שאתה היית.. בעדינות, לא מנהל משהו, אז זה לא אומר שאתה צריך ללכלך עלינו. וחוץ מזה, לא עשית כלום בתור מנהל. אז יש סיבה לזה שפיטרו אותך. המנהלות הן ביליבוב וסאי. אל תהיה מגעיל. ולא אני זאת שפיטרתי אותך.

saaror

New member
צודקת,מצטער

הייתי מנהל שלא היה רציני כי חשבתי שכל העניין זה בצחוק. שיהיה לכם בסבבה שם. ואני פשוט אומר שאותי זה לא עניין,לא שאחרים לא יהנו. בהצלחה בגיוסים.

דנקי

New member
ללא נושא

טוב, אני חושבת שאני כנראה יצטרף לקומונה.. אבל לא ברגע זה.. שימי פה קישור וטיפה הסברים על מה עושים וכאלה, ואני יצטרף בימים הקרובים, סבבה?? תודה מראש!!
כרגע אני רואה את הפרק החמישי של "אהוד פוטר.." חברים, זה יצא אחלה!! עם ניסים גראמה, והצריבה של 12 זמרים בדיסק 1!! זה היה קורע!! עדיין אני רואה את הסרט עם פול ווליום כדי לשמוע טוב, אבל חוצמזה הכל סבבה, וזה כיף שזה חובבני כזה.. והצעקה שהיתה ברכבת : "אהווווווווווווד.." זה גם היה כזה מצחיק.. בקיצור מצפה להמשך,מאוד יפה ומצחיק.. ואמממ.. זהו... מחכה להתפתחות העלילה.. חחחחח...

טוב, הסברים על הקומונה

קודם כל תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה שנרשמת.אוקיי, קצת הסברים על הקומונה. אני עוד מעט אשלח לך במסר.

דנקי

New member
נמאס לי../images/Emo11.gif

אני פרשתי לשמלאות מהפורום.. לא, סתם.. אבל נמאס לי כבר מה-ללא נושא הזה!!!

דנקי

New member
ללא נושא

אממ.. תגידו, אפשר לשמור את הקבצים האלו במחשב? כי סתם אני רוצה שיהיה לי את זה אם יהיה לי משעמם אז אני יראה חחח.. אבל זה לא שאני רוצה להעתיק את זה או משהו כזה.. אז אפשר?

דנקי

New member
ללא נושא

כע.. אבל איך אפשר?? בקיצור- קודם אני רוצה לראות את כל הסרטים, ואת להגיד לכם מה דעתי.. אבל עד עכשיו ראיתי 2 סרטים.. חחח.. "ניסים גרמה".. קרע אותי..

דנקי

New member
חבר'ה, אתם גדולים!!!

זה ענק!! זה פשוט קורע!!! אין מילים לתאר!! במיוחד פרק 5 הרג אותי.. אבל גם 3, והקולות של שר הקסמים.. חחחחח.. ההומואים כאילו באמצע, והמנגינה של "ארתור".. אתם ענקיים!!!!!!!!!!!!!! מצפה בקוצר רוח לפרקים הבאים!!
ענקקקקקקקק!!! קבלו צל"ש + ח"ח!!!

למעלה