שרשור חברתי

sky44

New member
אמן!../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

חוץ מהחלק של התורה. והיו להם איזה מליון טעויות... טוב, מה אכפת לי גמרתי רבע שעה לפני שהיה צריך להגיש. עניתי על 17 שאלות. היה מצוין.

סיימתי אחרי שעה.

היה לי חצי שעה לבדוק ואני כמו מפגר ביזבזתי רבע שעה של בדיקה רק על שאלה 6 ה-%#$^#%^%$ הזו
עד שעשיתי שליף על בגדי הכהונה ועל מקומותם של המנורה והשולחן במשכן - הם הביאו לי שאלה על הבריחים ואדנים.
מזל שבדקתי, פתאום שמתי לב שדילגתי בלי כוונה על סעיף אחד מתוך השאלות.
וגם סיימתי ראשון.
בוחן זבל
לא נתן לנשום
גמלכם משרד החינוך נכנס פתאום באמצע הבחינה והודיע ששאלה 19 ב' - לא צריך לעשות אותה
אח"כ התסבר שעושים אותה, אבל הם פשוט טעו במקור שהם הביאו. במקום לכתוב שמות, פרק כ' - הם כתבו שמות, פרק י"ט.
דבילים. אבל אני הצלחתי למצוא את זה גם בלי העזרה שלהם.
אח"כ התברר לי שצדקתי.

sky44

New member
מההההההההה????../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

ישישישישישישישישישישישיש! יש!!!!!
לא, אף אחד לא נכנס. אבל ידעתי שהם טעו במקור!! ידעתי ידעתי ידעתי!!! לאטעיתילאטעיתילאטעיתי.... והמטומטמים האלה גרמו לכל האנשים לבזבז כל כך הרבה זמן!! עשית לי את היום. תודה.

איזה בגרות קלה היתה ב"ה!!!

היה מה זה נחמד, חוץ מ 2 דברים שהמצאתי להם פירוש חדש.. כמו "הררי בשדה"(ירמיהו)- אגב מישהו יודע מה זה באמת???

2 Mיכל

New member
../images/Emo12.gifהייתה לי בגרות אחרת.

אבל גם היא הייתה די קלה. ציפיתי ליותר קלה כי זו שנה יחידה לתכנית מוזרה, אבל היה סבבה.

וואי וואי וואי, קל קל קל../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

הבגרות הייתה כ"כ קלה.
באמת! רק חוץ משאלה 6 ו-21. =\ בשאלה 6 כתבתי שהבריחים עשויים מעצי שיטים מצופים זהב. ואני לא יודע אם צריך את ה"מצופים זהב" הזה, כי שאלו ממה הם עשויים, לא במה הם מצופים. =\
אבל נראה כבר... ושאלה 21 - מה גרם לסיכסוף בין יפתח לאחיו? ומה הביא לסיום הסיכסוך
מה שגרם לתחילת הסכסוך הוא שיפתח היה בן של אישה אחרת. ואני כתבתי שהסיום היה שיפתח עזר לאחיו במלחמה נגד בני-עמון. ואני לא יודע אם זה נכון, כי הסיכסוך, לפי מה שהבנתי, הסתיים כשהם סילקו אותו לארץ-טוב. ובכלל מי שזימן את יפתח למלחמה היו זקני יבש-גלעד.
מה אתם עשיתם? למי שעשה לפי הבגרות הדתית.
ומישהו יודע מתי מגיעים התשובות

sky44

New member
מה? ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

תשכח מזה, ענית תשובה נכונה. הסכסוך לא הסתיים. וזה לא משנה עם זקני גלעד באים כי יפתח הוא יפתח הגלעדי. הוא אומר להם שהם גירשו אותו או משהו והוא מוכן לעזור להם רק אם הם ישימו אותו לראש. משהו בסגנון.
ושאלה 6 הייתה קלה. חפיף בטירוף. מה שלא הבנתי זה ב19- מה בדיוק משה אומר לבנ"י על מטרות הדרך בה ה' התגלה עליהם?? זה בכלל לא בפרק י"ט, זה בפרק כ'!!! אדיוטים!

וואלה, ../images/Emo127.gif תודה.

שאלה 19, א' - ציין מהו האירוע שבו מסופר שמשה הגיע להר סיני
מעמד הסנה הבוער!| ולא מעמד הר סיני..
המורה גילה לי תשובה.
רגע... שאלה 19, ב' - מהו ההסבר שנתן משה לישראל על מטרות ההתגלות של ה' בדרך שבה הוא התגלה
כדי לגדל את שמם בין הגויים, לא

sky44

New member
גם../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

לפי מה שכתבת בהודעה למעלה יותר שהם טעו במקור. (מי, מי חיבר את הבגרות הזאת??!) וגם "למען תהיה יראתו עליכם". מעמד הסנה. הברקה שלי של שניה אחת!!!
היה טוב.

שיט. ../images/Emo4.gif

"מהו ההסבר שנתן משה לישראל על מטרות ההתגלות של ה' בדרך שבה הוא התגלה?"
מיעוט רבים - שניים. כתבתי רק מטרה אחת. =\

sky44

New member
חפיף. ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

זה איזה 2 נק'. אפילו לא. תקווה שהבודק יהיה מטומטם בדיוק כמו מי שכתב את הבגרות.

לא ידעתי את הסנה ../images/Emo46.gif

וכתבתי גם שהמטרה היא לנסות את עמ"י. ו- מה היה התכסיס של יהונתן?

sky44

New member
לא ברור../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

כתבתי על הסימן של יהונתן עם נערו עם פלישתים אם ה' יתן אותם בידיהם או לא. אבל... מה כל כך תכסיסי בזה?

כן גמני כתבתי ככה...

ומה כתבת התכסיס של גדעון? חירבשתי שהוא עשה קולות עם השופרות ועם חבטות בלא זוכרת מה... וזה הפחיד את המדיינים והם הרגו אחד את השני.. זה מזה ניראה לי לא קשור

תווניתs

New member
ממ..

נראה לי שבתכסיס של יונתן כמעט כולם התבלבלו.. זה נכון שהוא ביקש מה' אות וכאלה.. אבל התכסיס היה שהוא עלה על צוק וככה הם לא יכלו לראות אותו מתקרב..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתשובות לשלושתיכן.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הסנה הוזכר בפרק ג' - ברש"י. שההר שעליו התגלה ה' אל משה היה הר סיני. התכסיס של יהונתן אכן היה הסימן עם הפלשתים. אם הם יגידו "חכו, נבוא אליכם" או אם יגידו "בואו, תעלו אלינו". ככה יהונתן ונערו ידעו אם ה' נתן את הפלישתים ביד ישראל. והתוצאה הייתה שפלישתים אמרו "בואו, תעלו אלינו" - ויהונתן הבין שה' נתן אותם ביד ישראל. התכסיס של גדעון היה שתקף באשמורת השנייה של הלילה, בזמן החלפת השומרים. הוא צייד את העם בלפידים שמוחבאים בתוך כדים. כשהם התקרבו למחנה מדיין - העם ניפץ את הכדים [זה עשה קולות מפחידים.] ואז הלפידים האירו [מה שהפחיד את מדיין למוות.] ואז הם התחילו להרוג אחד את חברו. אלה התשובות המלאות.

דנקי

New member
טוב, אז עם כל הדיבורים על בגרויות..

אז תאחלו לי בהצלחה כי... יש לי מחר מבחן במתמטיקה!! XD איזה קשה זה הולך להיות!! (ממש, אני מוצאיה 100 בקלות..)

למעלה