שרשור חברתי

ספירלי1

New member
אני גוססת..

ב"ה אתמול כל היום כאב הגרון, חשבתי שאני אתגבר על זה. או שלא.. מידית אחרי הבגרות <שהלכה טוב> התחלתי להדרדר במצבי.. לא הצלחתי לענות לחברות שלי איך היה לי..הגרון כאב מידי.. אז עכשיו חברתכם הגוססת נהנת מהאיסיקיו , ככה אפשר לדבר המון, בלי להגיד מילה אחת. שיבורכו ממציאי האיסיקיו והמסנג'ר... אה כע.. עניתי על 9 תשובות במקום 8 תשובות..איזה באסה......!

rikko 13

New member
../images/Emo97.gifיאי משחקים חי גוסס מת

היום שיחקנו את זה בספור כולם היו על הרצפה מתות חוץ ממני אבל בסוף הייתי רק על רגל אחת איזה כיף ךהיות מצתיינת בספורט ואני מקווה שתחלימי מהר ושיהיה לך ציון טוב בבגרות

rikko 13

New member
למה במומולדת שלי ../images/Emo97.gif

זה שאני השטן זה לא אומר כלום

The Walrus

New member
../images/Emo32.gif אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן

אני יודע שההודעה הבאה מתאימה יותר לפורום הסרט מאשר לפורום הספר אבל פירסמתי גם פה מכיוון שממש השקענו ושם קהילה די מתה והכל... לכן האוף טופיק בכותרת. אני גם חושב שאוהבי הספר יוכלו ליהנות מהבדיחות לא פחות מאוהבי הסרט, ושבפורום יש כמה אנשים שאוהבים את הסרטים אבל פשוט נכנעו מהפורום המת. רציתי לשתף אותכם במשהו. אז ככה, אני וכמה חברים לקחנו על עצמנו פרוייקט - לדובב ולערוך מחדש את כל הארי פוטר השלישי! אבל לא סתם לדובב אלא לדובב בצורה הומוריסטית! כך נוצר לו הסרט: אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן כרגע הגענו עד לשיעור של לופין, ואנחנו ממשיכים. אני רוצה להעלות את הכל לאינטרנט, בחלקים. להתחלה: הנה הטריילר, שכולל קצת מהכל. לחצו כאן לצפייה בטריילר מקווה לתגובות!

Evil T

New member
התגובה שלי-

אז בכל מקרה, אל תיקח את זה אישית, אבל זה לא ממש הצליח.. אתה בטח תקרא לי ילד דפוק וחסר חוש הומור, אבל זה לא הצחיק אותי אני חושב שאתם צריכים קודם כל לחשוב על כל העלילה לפני שאתם מדבבים את זה. חוץ מזה, לא הבנתי את הקטע עם מאלפוי, WTF? הדברים שכן אהבתי: את האגריד את הרמיוני אבל חוץ מזה, זה מה שאני חושב רק אחרי הטריילר. אולי כשאני ארא את הסרט אני אאהב אותו.

The Walrus

New member
תראה

הטריילר לא באמת מעביר את הסרט. העלילה מתוכננת היטב ומראש, כל קטע בסרט נערך כמה פעמים כדי להגיע לתוצאה טובה. הטריילר רק מספק מין הצצה כזאת. לכל דמות עשינו מין מאפיין כזה. לאהוד (הארי) יש יציאות לא קשורות, בת שבע (הרמיוני) היא פקצה כזאת, צחי כהן (רון) הוא ערס, וכו'. מאלפוי אצלנו נוהג לקלל, אבל הבעיה היא שאוצר הקללות שלו חלש למדי. הקללה שנראתה בטריילר היא: "מה קורה פוטר יא גפילטעפיש, לך תמכור פרחים בצומת יא רמקול כחול". בסרט יש גם את "לך תמכור אוזניות מקולקלות לאנשים בנפאל" וכל מיני "קללות" חסרות טאקט כאלה. בנוסף יש לו חיבה יוצאת דופן לתפוזים, למרות שכל פעם שהוא מספר שהוא אוהב תפוזים הוא בעצם אוכל משהו אחר. עוד כמה דברים שלא נכנסו לטריילר: א.ב אליעזר (לופין) מלמד התגוננות מפני כונפות, סנייפ (עדיין אין שם) מעריץ את שבי זרעיה, ועוד כמה. סך הכל בטריילר יש המון בדיחות שלא מובנות בפני עצמם (כמו הקטע עם הפודינג, ועם השיר המוזר בסוף), כמו שבטריילרים מסוימים לפעמים יש קטעים כאלה (בטריילר של צופן דה וינצ'י מצויינת מלחמה שנמשכת לנצח אבל לא אומרים מה היא). לא לקחתי אישית. העלילה מתוכננת, אנחנו כבר יודעים איך יראה הסוף ומה יהיה בו ואפילו שיבצנו כמה רמזים בסרט (למרות שאף אחד מהם לא מופיע בטריילר). למי שתוהה מי אלה אנה ואריאל - הם שתי אנשים חסרי קול שמייצגים את הקהל. הם נקראו על שם הכתב שבו הם כותבים - אריאל כותב בכתב אריאל ואנה כותב (כן זה בן!) בכתב B.N.ANNA. בנוסף יש להם חיבה לארתור. בסוף הסרט נחשוף מי הם באמת. בטריילר הקטע היחיד איתם הוא בהתחלה, עם ה"למה זה ברוסית??" (אגב הבדיחה הזאת היא מקרית לגמרי. אנחנו מדבבים את הגירסה הרוסית לסרט, והיה כתוב ברוסית. אז אמרנו במקום לחפש כיתוב אנגלי אז נהפוך את זה לבדיחה). ולמנהלת - סורי, לא שמתי לב. את יכולה לשרשר לשם אם בא לך.

The Walrus

New member
זו הבעיה בשרשור חברתי.

מעט אנשים יחסית נכנסים אליו. שימי לב שמאז שהשרשור עבר לשם לא קיבלתי תגובה אחת. גם אני עצמי לא קראתי אותו עד עכשיו.

The Walrus

New member
ועכשיו מסתבר גם שהוא לא קופץ

וזה לא לגמרי אוף טופיק - זה קשור מאוד להארי פוטר, אלא פשוט מבוסס על הסרט ולא על הספר.

איך זה קרה../images/Emo35.gif

התכוונתי להגיד שבהתחלה לא הבנתי אבל אחרי שראיתי את ההסבר שלך זה פתאום נהיה נורא מצחיק. לא ממש מבינים מה שאתם אומרים. אני מחכה לסרט עצמו (איך יהיה לכם כוח לתרגם את כל הסרט אני לא מבינה
)

The Walrus

New member
זה כיף.

זה מצחיק לחשוב על רעיונות. זה פשוט כיף. אני גם כעורך סרטים (אני העורך של הטריילר) מאוד נהנה מהאתגר לערוך מחדש את הארי פוטר - קטעים רבים קוצרו, שונו, ואני צריך לגרום לזה להיראות אמיתי כמה שאפשר. ידוע לי שהטריילר לא מובן - אחרי הכל מדובר במין הצצה קטנה, קצת מכל קטע. אגב, דבר מאוד מעניין בסרט עצמו זה התפתחות הסגנון שלנו: הקטעים הראשונים מדובבים כמעט בדייקנות, כאילו פחדנו לשנות (לדוגמה, בקטע של הדודה המתנפחת, גם מארג', גם ורנון, גם דאדלי וגם פטוניה נשארו עם השמות האמיתיים שלהם), לא הורדנו קטעים, הכל מאוד דומה למקור. זה הולך ונהיה משוגע יותר, עד שכל קשר בין שיעור התגוננות מפני כונפות של אליעזר לשיעור המכ"ה של לופין הוא מקרי בהחלט. טוב, חוץ מזה שהם נראים אותו דבר. לא מבינים מה שאנחנו אומרים - עוד תגובה נפוצה, אפילו הכנתי כתוביות אבל לא הצלחתי לצרף אותם! לא היה לי כוח גם... אני במחשב רואה את זה עם כתוביות במדיה פלייר אבל זה לא לצמיתות אלא רק אם יש כתוביות באותה תיקייה. נתקלתי בהרבה מדריכים אבל רוב התוכנות פשוט לא מתמודדות עם הקובץ המקורי, ששוקל משקל עצום (13 ג'יגה לשעת סרט!). אני ממשיך לנסות, בתקווה לשחרר את הפרק הראשון עם כתוביות.

The Walrus

New member
מדובר באיכות DV

יש לי בבית את הגירסה המקורית והאיכותית אבל היא הרבה יותר מדי גדולה בשביל להעלות אותה לאינטרנט. וחוץ מזה הבדיחות לא שונות או משהו, כולם (או הרוב המוחלט) כבר ראו את הסרט, אז אף אחד לא יוריד גירסה בגודל כזה עצום רק בשביל לראות יותר טוב. הבדיחות מצחיקות באותה מידה.

למעלה