זה כיף.
זה מצחיק לחשוב על רעיונות. זה פשוט כיף. אני גם כעורך סרטים (אני העורך של הטריילר) מאוד נהנה מהאתגר לערוך מחדש את הארי פוטר - קטעים רבים קוצרו, שונו, ואני צריך לגרום לזה להיראות אמיתי כמה שאפשר. ידוע לי שהטריילר לא מובן - אחרי הכל מדובר במין הצצה קטנה, קצת מכל קטע. אגב, דבר מאוד מעניין בסרט עצמו זה התפתחות הסגנון שלנו: הקטעים הראשונים מדובבים כמעט בדייקנות, כאילו פחדנו לשנות (לדוגמה, בקטע של הדודה המתנפחת, גם מארג', גם ורנון, גם דאדלי וגם פטוניה נשארו עם השמות האמיתיים שלהם), לא הורדנו קטעים, הכל מאוד דומה למקור. זה הולך ונהיה משוגע יותר, עד שכל קשר בין שיעור התגוננות מפני כונפות של אליעזר לשיעור המכ"ה של לופין הוא מקרי בהחלט. טוב, חוץ מזה שהם נראים אותו דבר. לא מבינים מה שאנחנו אומרים - עוד תגובה נפוצה, אפילו הכנתי כתוביות אבל לא הצלחתי לצרף אותם! לא היה לי כוח גם... אני במחשב רואה את זה עם כתוביות במדיה פלייר אבל זה לא לצמיתות אלא רק אם יש כתוביות באותה תיקייה. נתקלתי בהרבה מדריכים אבל רוב התוכנות פשוט לא מתמודדות עם הקובץ המקורי, ששוקל משקל עצום (13 ג'יגה לשעת סרט!). אני ממשיך לנסות, בתקווה לשחרר את הפרק הראשון עם כתוביות.