שרשור חברתי

The Walrus

New member
ורק בשביל הקרדיט

לא השתמשנו בצליל אחד מהגירסה המקורית. כל הצלילים - כולל הכוס הנשברת של מארג', נניח - הוקלטו ונערכו בידינו. יש הרבה שירים של פינק פלויד כי הם ממש מתאימים, ויש גם שירים מהפסקול עצמו של הארי פוטר (אבל רק מהשיעור של טרלוני, שאז הצלחתי להשיג אותו). הכל נערך בידי באופן אישי. למי שתוהה מהם השירים בטריילר: פתיחה וסיום (כיתוב): The Great Gig In The Sky של פינק פלויד (שיר אדיר!!!). רוב הטריילר: הסולו גיטרה של דייויד גילמור בMoney של פינק פלויד. שיר הפתיחה של ארתור ובסיום "טיול תרמילאים" (נו הזה עם עוז הפטרוזיליה!) שיר הזוי למדי שאנחנו המצאנו ומשתלב בסרט בקטע של התזמורת. הגירסה בטריילר, אגב, היא ערוכה ולא כוללת את כל השיר אלא גירסה מקוצרת.

אויש ואיך אני אדע אם אני צריכה

לעשות מועד ב'??? (אפשר להירשם אליו אצלינו רק עד שבוע הבא..) ואגב, התוצאוץ של הבגרות במחשבים הגיעו כבר?? (הבגרות היתה לפני 3 שבועות.. ואין לי מושג איפה לבדוק..

gwenog jons

New member
תאחלו לי הצלחה....

יש לי מחר הצגה מול כל הכיתות של בית ספר...אני אומנם רגילה לזה כבר מכיתה א'-כי אני בבי"ס אנתרופוסופי(אל תשאלו אתם לא באמת רוצים לדעת....)אבל אנחנו ממש לא מוכנים וזה עדיין די מלחיץ במיוד כי רוב הכיתה שונאת את ההצגה ולא מתאמצת....לא חשוב בכל מקרה תקוו שאני לא אפשל....

../images/Emo50.gif

אההה זה היום? זאת אומרת שזה היה כבר? בכל מקרה, אז אני מקווה שהיה טוב =) הומ... ותהני לך בבי"ס ההוא =)

gwenog jons

New member
תודה.....

הלך לי דווקא די סבבה....ואני מקווה שאף אחד כאן לא חושב שאני לומדת בבי"ס למפגרים...כי זה פשוט בי"ס....קצת לא שיגרתי זה הכל הילדים רגילים לגמרי....

נירנו

New member
ממחר בשעה 16:30

אין לי יותר היסטוריה!!!! ואין לכם מושג כמה אני מאושרת

למעלה