שרשור חברתי

ברור, יש מגן חדש.

כמו שי"א שלנו עשו השנה בגרות חורף בתנ"ך, זוכר? נו, המופרע ההוא...
איך קוראים לו? אלירן? רן? נו, הערס הזה שכל הזמן מציק לנו ולויקטור בכיתה.
הוא קורא לו מתנחל מתחנגל.
בקיצור, הוא עשה בגרות חורף. בטח שאפשר להשלים ת'בגרות בתנ"ך. *הולך לישון* הבגרות בעוד פחות מ11 שעות!

אין מגן חדש

אם נבנחנת כבר פעם אחת במקצוע מסויים המגן לאותה בחינה במקצוע הזה ישאר איתך לכל התיכון. בהצלחה!

אממ,

אני הבנתי שאצלנו בביה"ס אפשר לבקש מתכונת חוזרת ככה שתקבלי מגן שונה. תבדקי אם אצלכם יש את הזכות הזו. בהצלחהההההההההההההההההה
עוד פחות משעתיים.

נראה לי על משהו כמו 90,

כל הציונים שלי השנה היו מעל 95 אבל במתכונת קיבלתי 84 ): דפק לי את הציון... ביאוס.. תודה! והרבה הצלחה גם לך!! (רק חסר לי להשלים בגרות בתנ"ך...גם ככה במתמטיקה אני נראה לי משלימה עוד בתנ"ך???)

sky44

New member
הלוואי 100...../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

שתיים מהכיתה שלי הוגשו על 100. אוווווווף... טוב, אותי המורה שלי מגישה על 90. אז אני אשתוק.
במיוחד כי זה ממש אבל ממש לא מגיע לי. ואני יודעת את זה...

../images/Emo6.gif אני עושה שליף לבגרות. ../images/Emo163.gif

אין מצב שאני אוכל ללמוד את כל המפות בע"פ...
אז אני עושה שליף.
המורה שלנו אמר שנהיה בשקט. נעשה שליף ונהיה בשקט. פשוט נעתיק את כל המפות לדף ריק בתנ"ך ונכניס את התנ"ך לבגרות. רק אם הבוחן/ת תופס/ת אותנו, אז אנחנו נגיד: "אה... אופס.
לא ידענו שאסור מפות.
טוב, אני הולך להחליף תנ"ך אחר."
זה הולך להיות גדול מחר.

sky44

New member
ממההההה?../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

מפות זה שטויות. עושים את זה לפי ההיגיון. מה שמעצבן זה השאלות שבאות עם זה. ("מה קרה בכל אחד מהמקומות האלה ומי הושיע שם את ישראל?" כאילו, מאיפה לי???) סתם, אבל דוגרי זה החלק הקל. זה כמעט קל כמו החלק של חלקי המשכן ובגדי כהונה, שעברתי על זה בדיוק פעם אחת, לפני חצי שנה. וזה הדבר היחידי שאני יודעת למחר. (אולי כדאי שאני אעזוב את המחשב ואלך ללמוד למרות שאני נחנקת כבר)

לא יפה! ../images/Emo2.gif

יש לי מפות כחלק מהתנך
אבל אני מתכוונת לכסות אותם כדי שלא יפסלו לי את התנך בגלל זה... למדתי איתו כל השנה ויש זיכרון צילומי וכאלה...

לידור17

New member
אל תשימו על אף אחד- ה' איתכם!

תרשמו את כול המחברת בתנ"ך!! תשימו פוול שליפים!! תביאו תנך עם רש"י!! חופשייי חחח ככה אני עשיתי.............

אני מקווה שזה בצחוק?

יש שאלת מפה בבגרות (תנ"ך בקיאות)... אני מאוד מקווה שידעת את זה... כאן לדוגמא: שאלות 17 ו18...

וואו כמה חומר!!

אצלינו היה בראשית- חלק עיון חלק בקיאות, שמואל-חלק עיון חלק בקיאות, כמה פרקים מירמיהו ותהילים- עיון.

למעלה