שרשור חברתי

לא, מה פתאום..

מחרוזות משהו יותר מתוסבך, אבל השנה זה ב"ה ירד.. ומשום מה גם רשומות לא היה בבגרות עצמה למרות שזה היה בחומר... איך שמחתי!!!!! אני מה זה לא יודעת רשומות..

rds15

New member
מחרוזות ורשומות זה לא ב3 יח'?

וזה עוד הקל. שנכנסים ליחידות ספריה, רשימות, תורים ומחסניות - אז זה קצת פחות קל[אבל עדיין קל]. רק חבל שירד עצים בינארים במיקוד של 5 יחידות ;; ושאסמבלר זה חרא. בגלל זה עניתי רק על 3 וחצי שאלות מתוך 4.

25/5/06

התאריך הכי מלחיץ של החיים שלי (בינתיים). דבר ראשון- הופעת סיום שנה של התזמורת. מגיעה ב-5 אחה"צ, יוצאת בחצות. דבר שני- בר מצווה לידיד טוב שלי, שאני לא אוכל להגיע אליה
(בגלל ההופעה) דבר שלישי- כמעט בטוח שיש מסיבה לז-ח, שזאת ההזדמנות היחידה שלי בערך לפגוש חברות ממש טובות שלי, וידיד שלי. ~ד"א, ההופעה שלנו, היא עם פטר וורטהימר (וזה מלחיץ כי נראה לי שהוא יצטרף אלינו בכינור [שאמור להיות הכלי הראשון שלו], ואין לי חשק לפשל בנגינה בכלי שלי ליד מומחה~

rikko 13

New member
בהצלחה

אני יודעת כמה זה מלחיץ לנגן בקונצרת גם לי יש בקרוב על פסנתר ואני לבד על הבמה (את יכולה להתנחם בזה) מקווה שתצליחי ותזכירי ששום דבר לא יקרה עם תעשי טעות כולם עושים

מה ה מצב

New member
מכירים את הימים האלו?

שפתאום הכל קורה בהם? יש שבוע שלם שלא קורה בו כלום ואז ביום אחד יש את הכל. לפעמים את יכול להרגיש כאילו התאריך רודף אותך....

משעמם לי ובא לי מילקי מוקצף.

ואין. איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייין!!!!!!!!!!!!!!111

ספירלי1

New member
פריקת תסכול:

ב"ה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף *מילה גסה* ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג זהו

mjlk

New member
../images/Emo12.gif מותר גם?

ארררררררררר בעעעעעעעעעעעעעעע *פוי*פוי*פוי* בלאאאכככססססססס סטיגידיש!!! סמבה - במבה!!! דמאט! חרא בלבן!! סייישהההההההההההההההההה!! סמובולולו!!! טררררררררררררררררר!!! אחה!!!!! בו!!! טרלילילי טרלללה המורה שלי *מילה גסה* (אהבתי תרעיון ^^;) בו! זהו תודה על ההקשבה ותשומת הלב.

רזושש

New member
וווגגמאנייייי

אררררררררררררררררררררררררררררררר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איכססססססססססססעעסססססססססססססססססססססססססססס איזה ילדה *מילה גסה**מילה גסה**מילה גסה* וואיי אני הולכת לאמת את הרעיון!

ספירלי1

New member
אה..

ב"ה אם אני אגיד תסיבה כל הבנים של הפורום יעלו עליי במכות.. נגדיר את זה ככה: היום אני ועוד שתי בנות הוצאנו שם מאוווד רע לבנים... מישהי שהסתכלה מהצד טענה שאנחנו ממש נוטפות ארס..

הו, גם אני חייבת..../images/Emo210.gif

אאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את תשלמי על זה יא חתיכת ><

בגרות במחשבים מחרררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

2 Mיכל

New member
בהצלחה.

יש מלא זמן אז רק תשתדל לקרוא את השאלות כמו שצריך ותזכור להביא את כל החומר
.

למעלה