אני חושבת שאת אחלה בן אדם למרות שאנחנו לא מכירות כל כך חח... בן אדם שעושה טעויות הוא בן אדם רע? אם זה היה נכון כולנו היינו זקוקים לפסיכולוג... כולנו עושים טעויות כי כולנו אנושיים
האחרון שלי במתמטיקה לפני שאני עובר לתיכון. הציון היה: 93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש ציפיתי שאני אקבל איזה 80 אבל 93!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הציון הכי טוב שלי במתמטיקה מאז שהתחלתי את כיתה ז'!!!!!! שהמורה חילקה לי את המבחן וראיתי את התוצאה אני ממש עמדתי בפה פעור כמו מטומטם למשך חצי דקה בערך, ואז המורה שאלה אותי אם הכל בסדר, ורק התפשט לי על הפרתוף חיוך ענאאאאאאאאאאאק. ואולי אחרי-בהכל יהיה לי ממוצע של 90 בתעודה ואני טקבל תעודת הצטיינות!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על ההקשבה
קיבלתי 97 והייתי בהלם(כן, כן, ולא העתקתי מילה!!!) והשנה קיבלתי 84 שגם דיי שימח אותי, אבל אם נתחשב בעובדה ש 20 אחוז מהציון לא עשיתי לבד אז הערך כבר יורד... וחרבביש - תשקיע השנה!! אחרת תבכה על זה בעתיד..
אוקיי אז זה סירטון. הוא חדש (הרגע גמרתי). אולי מישהו זוכר שפירסמתי פה סירטון על הסרט הרביעי. אוקי ועכשיו יותר רציני: הסירטון הוא על הארי פוטר ואבן החכמים והשיר הוא dont stop me now של queen. אני לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בהארי פוטר הסרט אז אמרתי וואט דה הל ופירסמתי בשניהם. אני השקעתי בו ואני מאוד אשמח אם תגיבו