שרשור חברתי

ספירלי1

New member
צריכה חיבוק../images/Emo10.gif

ב"ה אני הבן האדמית הכי מפגרת באזור.. אני עושה טעויות פאטליות ! גם בלימודים וגם עם אנשים.. אני בנאדם רע..

מרי15

New member
הס ../images/Emo24.gif

אני חושבת שאת אחלה בן אדם למרות שאנחנו לא מכירות כל כך חח... בן אדם שעושה טעויות הוא בן אדם רע? אם זה היה נכון כולנו היינו זקוקים לפסיכולוג... כולנו עושים טעויות כי כולנו אנושיים

Evil T

New member
קיבלתי היום את התוצאות של המבחן

האחרון שלי במתמטיקה לפני שאני עובר לתיכון. הציון היה: 93 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש ציפיתי שאני אקבל איזה 80 אבל 93!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הציון הכי טוב שלי במתמטיקה מאז שהתחלתי את כיתה ז'!!!!!! שהמורה חילקה לי את המבחן וראיתי את התוצאה אני ממש עמדתי בפה פעור כמו מטומטם למשך חצי דקה בערך, ואז המורה שאלה אותי אם הכל בסדר, ורק התפשט לי על הפרתוף חיוך ענאאאאאאאאאאאק. ואולי אחרי-בהכל יהיה לי ממוצע של 90 בתעודה ואני טקבל תעודת הצטיינות!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על ההקשבה

איזה יופי לך!!! אני ממש שמחה בשבילך

אךךך איזה באסה שאי אפשר לחזור בגיל לכיתה ז',- אז הפסקתי להקשיב במתמטיקה... ועד היום אני אוכלת אותה...

Evil T

New member
../images/Emo45.gifמכיר את ההרגשה

למרות שמסתבר עכשיו שאני גאון מתמטי!!!!!!!!!!!

כן, גם אני שנה שעברה (בכיתה י')

קיבלתי 97 והייתי בהלם(כן, כן, ולא העתקתי מילה!!!) והשנה קיבלתי 84 שגם דיי שימח אותי, אבל אם נתחשב בעובדה ש 20 אחוז מהציון לא עשיתי לבד אז הערך כבר יורד... וחרבביש - תשקיע השנה!! אחרת תבכה על זה בעתיד..

Evil T

New member
אני לא!!!

זה בעיקר מה שהפתיע אותי - אני בכלל לא למדתי למבחן

2 Mיכל

New member
../images/Emo6.gifיפה!

הייתי משחקת בזה כשהאינטרנט לא היה מתחבר.

סירטון

אוקיי אז זה סירטון. הוא חדש (הרגע גמרתי). אולי מישהו זוכר שפירסמתי פה סירטון על הסרט הרביעי. אוקי ועכשיו יותר רציני: הסירטון הוא על הארי פוטר ואבן החכמים והשיר הוא dont stop me now של queen. אני לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בהארי פוטר הסרט אז אמרתי וואט דה הל ופירסמתי בשניהם. אני השקעתי בו ואני מאוד אשמח אם תגיבו
http://www.megaupload.com/il/?d=QBKW11HI אם הלינק לא עובד תגידו.

דנקי

New member
זה כבד!!

אני עכשיו מורידה וזה איטי לאללה!! מקווה שזה שווה את זה...

למעלה