שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

לא. מנצל"שים. תפוז. אנשים. מה עוד צריך לעשות כדי להבהיר שאנחנו רציניות בנוגע לזה?

mjlk

New member
היה לי ממש משעמם - התחשבות

התאפרתי - הצטלמתי ואני משתפת אתכם בקולאז'נורא לא מושקע>>

כמה זמן לא הייתי כאן!!!!

אין לי אפילו דקה פנויה בשביל להכנס לפורום,יש מתכונות ובגרויות ): אבל עכשיו קפצתי, כי כבר נמאס לי ללמוד. אז ממצב? מה חדש? יש לי מחר בגרות במחשבים. בבקשה תתפללו עלי.. לא בא לי לקבל פחות מ 90. שיהיה יום מקסים!!

לושהה

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif

תודה לאל שעוד יש לי זמן עד כל הבגרויות והמתכונות..

../images/Emo41.gifמה יש ללמוד למחשבים../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

באתי להיכנס לפורום - שתגידו לי בהצלחה וכבר ראיתי שרשור, אמרתי נצטרף.
באמת מה יש ללמוד למחשבים
היום היה לי יום חופשי, אבל דחיתי את הלימוד של לפני הבגרות למחר. הבגרות במילא ב4 בצהרים - אני אלמד מ-2 בערך עד 3.5 ככה.
אין מה ללמוד למחשבים, זה או שאת יודעת או שלא. =\
חחחחחחחחחח, זו הבגרות הכי מפגרת
בגרות עם חומר פתוחחח
אמא שלי לא האמינה לי שהבגרות עם חומר פתוח.
כל המחברות וכל הסיכומים לידך בזמן הבגרות.
בקיצור, אין מה להילחץ. את תראי שלא קרה כלום וכשאת תצאי מהבחינה בעז"ה - את תגידי: "וואי, היה קל.
" כמה קיבלת במגן
אני 100 במתכונת ומגן 100 מלא המורה הביא לי. =\ אני לא מרגיש לחוץ... אבל לגבי הבגרות במתמטיקה...
בקיצור, I Wish you Luck

2 Mיכל

New member
אין מה ללמוד, יש מה להתאמן.

מומלץ לפתור מתכונות ובגרויות משנים קודמות ו... זהו בעצם. אתה בכיתה י'?

יאפ, כיתה י'.

אני באמת צריך לזכור להביא את כל החומר.
[חסכתי לי עוד שליחת הודעה.
] תודה, חמי. פסקל זה באמת קל.

rds15

New member
בי' זה עוד קל...

הבגרות של יב' קצת יותר קשה מזה. אסמבלר
ותאמין לי, העובדה שהחומר מולך לא עוזרת כל כך.

תודה :)

לבגרות של י' באמת אין ללמוד במחשבים.. הבעיה שאני בי"א וזה פי אלף יותר קשה!!! והכי באסה שבמתכונת קיבלתי 80 כי הייתי בשיא הלחץ מהמתכונת ומהחוסר זמן , אז אני מאמינה שלא הגישו אותי על יותר מידי גבוה.. ): אבל בבגרות של שנה שעברה במחשבים קיבלתי 99, ז"א קיבלתי 100 אבל הגישו אותי על 98 אז הציון סופי זה 99 אררררררר ציון מעצבן!!!! איזה שפה אתה לומד?

כמוני. בעעעע שפה דוחה!!!

תראה שנה הבאה, שתלמד "רשומות" ו"מחרוזות" וכל מיני שטויות שאני לא יודעת למה הם קיימים בכלל, כבר לא תחשוב שזה קל. ותחשוב ששנה שעברה לא קיבלתי פחות מ 93, השנה לא היה לי יותר מ 88!!

למעלה