אביי בהצלחה!:) יש לנו גם בתורהה! נעבור גם את זה בעז"ה !!!
L Looking4CoolName New member 17/5/06 #27 חחח, תודה. ../images/Emo140.gif וואלה, לא המשכתי את ללמוד לתנ"ך. =\ ניחא, עוד שבוע מתכונת רק...
L Looking4CoolName New member 18/5/06 #58 וואי, ממש קל. באמת!!! 98 בקלות קיבלתי. השאלה אם אני זכאי לקבל את שני הנקודות כדי להשלים למאה עגול.
A AnGeLiNa JoNsOn New member 17/5/06 #32 ../images/Emo41.gifצ'אט היום ב- 4../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif בואו בהמוניכם. <פעם קודמת זה עבד והיה כיף, אל תהרסו>
../images/Emo41.gifצ'אט היום ב- 4../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif בואו בהמוניכם. <פעם קודמת זה עבד והיה כיף, אל תהרסו>
A AnGeLiNa JoNsOn New member 17/5/06 #33 אה, ושכחתי../images/Emo141.gif לכל מי שלא יודע איך להיכנס לצ'אט
L Looking4CoolName New member 17/5/06 #40 וואייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif הלךךךךךךךך ליייייייי כ"כ טובבבב בבגרות. נו, ניחא. עזבו את זה שזה היחידה הכי קלה. אבל מגן 100 ובגרות ממש טובה. אהההההההההה, עברתי שני בגרויות השנה. נשארו עוד שלוש.
וואייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif הלךךךךךךךך ליייייייי כ"כ טובבבב בבגרות. נו, ניחא. עזבו את זה שזה היחידה הכי קלה. אבל מגן 100 ובגרות ממש טובה. אהההההההההה, עברתי שני בגרויות השנה. נשארו עוד שלוש.
O one from a million New member 17/5/06 #38 נחשו כמה קיבלתי במתכונת בלשון אה, יודעים? 91.5 אני מרגישה גאון
• ••LiRaZ •• New member 18/5/06 #43 |אייקוןמקנא| כל הכבוד ../images/Emo45.gif מעל 85 בתמתכונת בשבילי זה הפיסגה...:[ {את ה-5 נק' האחרות יהיה קל לקבל, המורה אוהבת אותי ואז מגן 90 :]... אוף אני סתם חולמת...}
|אייקוןמקנא| כל הכבוד ../images/Emo45.gif מעל 85 בתמתכונת בשבילי זה הפיסגה...:[ {את ה-5 נק' האחרות יהיה קל לקבל, המורה אוהבת אותי ואז מגן 90 :]... אוף אני סתם חולמת...}
ר רזושש New member 18/5/06 #45 אני לא יהיה פה הרבה זמןן סתומרת 5 ימים.. כי אני שטה לטורקיה, לקפריסין וליוון אז אני יחזור ביום שני: )
אני לא יהיה פה הרבה זמןן סתומרת 5 ימים.. כי אני שטה לטורקיה, לקפריסין וליוון אז אני יחזור ביום שני: )