בהצלחה מה את עושה?
ב באה מכאב New member 29/3/06 #34 מנגנת בכינור *דמיינו קול הקאה* *סף ההתלהבות יורד* אבל אני לא מנגנת לבד (בתזמורת)
L LuNa MaJnUnA New member 29/3/06 #35 רציני? כמה זמן את מנגנת? כינור זה כל כך הכלי הכי יפה בעולם... הלוואי והייתי יכולה לנגן עליו..
ב באה מכאב New member 29/3/06 #44 שנה רביעית אבל עד עכשיו לא ניגנתי בכל כך רצינות, השנה אחרי שהצתרפתי לתזמורת, לקחתי את עצמי בידיים, וכבר יש לי קונצ'רטו של וויואלדי . באמת קשה לנגן בכינור, אבל בסוף מתרגלים.
שנה רביעית אבל עד עכשיו לא ניגנתי בכל כך רצינות, השנה אחרי שהצתרפתי לתזמורת, לקחתי את עצמי בידיים, וכבר יש לי קונצ'רטו של וויואלדי . באמת קשה לנגן בכינור, אבל בסוף מתרגלים.
ה הורקרוקשנס New member 29/3/06 #47 וואוווווו!! כל הזמן יש לך הופעות!!! מה את עושה? מנגנת/שרה/רוקדת?...
S Snow fairy New member 29/3/06 #31 תגידו, יש לכם צ'יטים לאתר של רולינג +? אני כבר שעות מנסה למצוא דברים><
א אוליב הורנבי New member 30/3/06 #76 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif סנובים פה. ../images/Emo11.gif
י ילדונת טובה היחידה New member 29/3/06 #41 איזה ספר מדהים קראתי!!!!! אחד הספרים הכי יפים שקראתי בחיים, אם לא הכי יפה. מישהו קרא פה את הספר "אבידות"? אם לא, תדעו שהוא שווה קריאה!! וסתם רציתי להגיד שאני כנראה יהיה הרבה פחות בפורום- צריך לנקות לפסח וללמוד לבגרויות ): אז בביי
איזה ספר מדהים קראתי!!!!! אחד הספרים הכי יפים שקראתי בחיים, אם לא הכי יפה. מישהו קרא פה את הספר "אבידות"? אם לא, תדעו שהוא שווה קריאה!! וסתם רציתי להגיד שאני כנראה יהיה הרבה פחות בפורום- צריך לנקות לפסח וללמוד לבגרויות ): אז בביי
H half blood Yemenite New member 29/3/06 #42 אמ אבדות של מיכאל שניפלד? אני רוצה גם! היה עליו "מקור ראשון". בהצלחה בניקיון ובבגרויות וכל זה.
ה הורקרוקשנס New member 29/3/06 #48 ../images/Emo50.gifבבגרויות ../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif
י ילדונת טובה היחידה New member 31/3/06 #99 יהיה בסדר בע"ה (או שלא ) - סורי זה שאריות מהפסימיות הקיצונית שלי. אמרו לי לעבוד על זה אז ניסיתי..