עצת גבות... ../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif
תקראי את החתימה שלי וקבלי אמונה! דברי איתי במסנג'ר או באייסיקיו - אני רוצה להראות לך משהו שיעורר בך שוב את האמונה שהמשיח כבר אצלינו ואין ערעור על זה. גמאני בהתחלה חשבתי שזה לא נכון ובלה בלה... אבל כשראיתי את זה - מיד הבנתי שזהו. זה היה נראה לנו כאילו המשיח זה דבר שלא יקרה בשנים שלנו - וזו טעות. המשיח כבר חי והוא לא מודע לזה. אראה לך משהו. את תהיי בהלם! בהבטחה!
הגאולה האמיתית תתקיים לאחר חלוקת הארץ לגויים וזה מוכח מהתנ"ך. גוש קטיף היה רק פודינג שוקולד לעומת מה שהולך להיות בקרוב... וזה נכון לאחר ההצהרה של אולמרט.
ירושלים שלנו! רוצים את ת"א - קחו. בלית ברירה. רוצים את חיפה - קחו. בלית ברירה. רוצים את ירושלים?! לא! לא מספיק שהם הוכיחו את עצמם כמניחים צלם בהיכל [הר הבית], גם את הכותל?! כשהיה פינוי גוש קטיף - לא עשיתי כלום. הפריע לי, כן. אבל לא הלכתי להפגנות. כשהיה פינוי עמונה - הפריע לי, כן. אבל לא הלכתי להפגנות. אבל זה היה ברור שבעז"ה בלי נדר אם יחשבו אפילו על חלוקת ירושלים לגויים - אנחנו נלחם! מחלמת אחים בצורה נוראית!
רצח אחים תמורת מדינה!!!
מדינה שמובטחת לנו! אני נראה עכשיו מטופש מול כל הפורום, אבל לא. זו האידיאולוגיה שלי! וזו הדעה שלי! [אם ההודעה תימחק - תימחק. לא תימחק - מה טוב. "למען יראו וייראו..."
] שבת שלום.