שרשור חברתי

ToryMaster

New member
לא מסלקים אף אחד מהארץ

ודי, אני בכלל לא מבינה מה זה משנה.

rds15

New member
לא מסלקים אף אחד.

קובעים את גבולות הקבע של המדינה. או שאת מעדיפה שהמלחמה עם הפלשתינים והחמאס תהיה מלחמת גרילה. אני אישית, מעדיף להילחם נגד מדינה.

חוזרים לגבולות 67'.

מוציאים את יהודה ושומרון, הגולן, בקעת הירדן, חצי מירושלים - שכבר ככה לא ממש שלנו. על איזו מדינה אתה מדבר? הפלשתינים לא ינוחו עד שיקבלו גם את תל-אביב, כפי שאולמרט יגיש להם אותה, על מגש של כסף.

עצת גבות... ../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif

תקראי את החתימה שלי וקבלי אמונה! דברי איתי במסנג'ר או באייסיקיו - אני רוצה להראות לך משהו שיעורר בך שוב את האמונה שהמשיח כבר אצלינו ואין ערעור על זה. גמאני בהתחלה חשבתי שזה לא נכון ובלה בלה... אבל כשראיתי את זה - מיד הבנתי שזהו. זה היה נראה לנו כאילו המשיח זה דבר שלא יקרה בשנים שלנו - וזו טעות. המשיח כבר חי והוא לא מודע לזה. אראה לך משהו. את תהיי בהלם! בהבטחה!
הגאולה האמיתית תתקיים לאחר חלוקת הארץ לגויים וזה מוכח מהתנ"ך. גוש קטיף היה רק פודינג שוקולד לעומת מה שהולך להיות בקרוב... וזה נכון לאחר ההצהרה של אולמרט.
ירושלים שלנו! רוצים את ת"א - קחו. בלית ברירה. רוצים את חיפה - קחו. בלית ברירה. רוצים את ירושלים?! לא! לא מספיק שהם הוכיחו את עצמם כמניחים צלם בהיכל [הר הבית], גם את הכותל?! כשהיה פינוי גוש קטיף - לא עשיתי כלום. הפריע לי, כן. אבל לא הלכתי להפגנות. כשהיה פינוי עמונה - הפריע לי, כן. אבל לא הלכתי להפגנות. אבל זה היה ברור שבעז"ה בלי נדר אם יחשבו אפילו על חלוקת ירושלים לגויים - אנחנו נלחם! מחלמת אחים בצורה נוראית! רצח אחים תמורת מדינה!!!
מדינה שמובטחת לנו! אני נראה עכשיו מטופש מול כל הפורום, אבל לא. זו האידיאולוגיה שלי! וזו הדעה שלי! [אם ההודעה תימחק - תימחק. לא תימחק - מה טוב. "למען יראו וייראו..."
] שבת שלום.

שיבוש מילים כוונתי?

בכל אופן, לפי טענתך ניתן, וניתן, לחלק את כל הארץ - ובעצם למה לא להגיש אותה שלמה לערבים - אך את ירושלים לא? ואתה יכול להוכיח מהתורה נביאים כתובים שמותר לתת איזושהי נחלה - ולא משנה איזו! חלק מארץ ישראל! לגויים?

כן, אפשר להוכיח.

במוצ"ש בעז"ה אני אתחבר ותזכירי לי להביא לך את זה. לא אמרתי שניתן לחלק את הארץ... אבל הממשלה עושה מה שבא לה. שימי לב לניסוח שלי: "רוצים את ת"א? קחו. בלית ברירה." בכוח ניתן לקחת הכל. בין אם זה ת"א, חיפה, לוד ואפילו את יהוד.
אבל ירושלים?! זה הגבול שאין לעבור אותו!!!
לפי הקבלה - הארץ תחולק עוד כמה וכמה פעמים!! הארץ תהיה קטנה כ"כ - וכשהמשיח יבוא הוא ילחם בגויים ויחזיר לנו את כל הנחלות לימי בראשית. "ה' ילחם לכם ואתם תחרישון..."

בוא נדבר במושגים אחרים קצת,

מה יותר אמין, הקבלה או התורה? ולמה מי זה בכלל אולמרט, שיתן חלקים מארץ ישראל? מי הוא בכלל? לאף אחד אסור לחלק את ארץ ישראל. לאף אחד. גם לא לאיש שחושב שהוא ראש המדינה פה.

אם אתה בא מהצד של השמאל.

וגם אם אתה בא מהצד הזה, חייב להבין שאסור לעשות זאת דווקא כי זה אסור.

rds15

New member
מי הוא? הוא האיש שנבחר בבחירות

דמוקרטיות. ניתן לו מנדט על ההחלטות המדיניות בארץ. הוא לא חושב שהוא ראש המדינה, הוא נבחר להיות ראש המדינה. אז תמשיכי לחיות בפנטזית ארץ ישראל השלמה, ובהבטחה שניתנה לאברהם מאיזה כוח לא קיים שארץ ישראל תגיע עד לעיראק.

nateli92

New member
אמ.. חזרתי וגם הודעה חשובה לאבי!

או.קיי לא הייתי פה מלאא זמן כי אין לי זמן )-: אבל מצאת את פוסט התמונות מהמפגש ואבי- קוראים לי נ-ט-ל-י לא ליאור! רק רציתי שזה יהיה ברור.. קייט- תודה (-: שנלחמת למען הוצאת הצדק לאור! חיחי כאמור- נטלי לא ליאור! לא יודעת איך הגעת לזה בכלל... וזהו אני אשתדל להיות פה יותר עכשיו שמתפנה לי זמן (טוב, לא ממש אבל אני אשתדל בכל זאת..) ואם כבר דיברתם על טיולים- לי יש טיול שנתי ליומיים בראשון עד שני איזה כיף לי

mjlk

New member
אני יוצאת היום טיול שנתי לצפון!

אני אהיה פה יום חמישי בערב.
ביי בנתיים

יש לי הופעה (עוד אחת)

כל שירשור חברתי אני מפרסמת כזה (לא אשמתי שאני צריכה ח"חתים ) הופעה בנועראקטיבי (סתם משהו) וההופעה - הופעה בפסטיבל בהוד השרון במסגרת משרד החינוך- פסטיבל תות (
) איזה כיף לי!

למעלה