שרשור חברתי

ספירלי1

New member
שאלה לאנשים שהם לא דתים...

ב"ה <אני לא אוהבת את ההגדרה חילוני!> מה עושים אצלכם בפורים?? ז"א, לנו יש רבנית או רב פורים אבל מה עושים אצלכם?

L i O r K u S h

New member
אצלנו...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

בביצפר יש הפנינג שפשוט מסתובבים עם תחפושת ויש כמה דוכנים לקנות דברים... מביאים משלוח מנות וזהו.. ואצלנו בבית פשוט... קונים אוזני-המן והולכים למועדון בערב. ובמקרה שלי אני הולכת להפעיל תחנה/ות בפורימון במתנ"ס

2 Mיכל

New member
ממ..../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אצלי בד"כ יש בביה"ס מסיבה של כולם יחד שהשמיניסטים מארגנים. לשכבות הגבוהות יש תחפושות שכבתיות ולאחרים רגילות. עושים תחרות תחפושות, קצת ריקודים ולפעמים החלפת משלוחי מנות. בביה"ס של חברה שלי עושים משהו שנקרא משתה פורים. כל כיתה בונה בחדר משלה חלק מעולם וערב אחד כל ההורים והתלמידים (המחופשים) מגיעים ועוברים בין החדרים. זה מין תחנות. בכיתה שלה בנו השנה אוניה, ארמון ורקע בסגנון סקוטלנד. גם התחפושות בהתאם. לפי מה שהבנתי זה פרוייקט ממש מושקע. ביסודי שכבת ו' הייתה מחולקת לקבוצות שכל אחת הייתה אחראית על תחנה בה מפעילים את הקטנים. תלמידים היו מגיעים ועוברים ממקום למקום, לפעמים גם עם ההורים. (התחנות לא היו קשורות לפורים). אם אני לא טועה, גם דיברנו בכיתות האם על סיפור המגילה, שרנו והחלפנו משלוחי מנות. זהו

YaEloNeT

New member
מועדון בת"א. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

לסואו [סו? סואו? סוו?
] ואני יודעת שתיכון אחר הולך לאומן 17 [
]. בחטיבה היה לנו הפנינג עם מתנפחים מאגניבים, דוכנים שולטים, רקדניות סמבה חצי ערומות, רקדן סמבה מסוקס, פינה להתאמן על ג'אגלינג, ומנחים וונאבי מפורסמים [ניקי גולדשטיין לפני שלוש שנים, מישהו מלחיי האהבה שנה שעברה.]

פלאפאל

New member
ביסודי שלי היה הכי טוב.

כל כיתה הפכה את הכיתה שלה [והיו לנו כיתות גדולות עם חדרים קצת יותר קטנים שצמודים אליהן] למשהו אחר עם משחק שונה. נניח, כשהייתי בכיתה ד' הייתה לנו רולטה ענקית כזאת שהכנו, ואפשר היה לזכות שם בהמון ממתקים. או חצי בצל. כולם זכו בחצי בצל ותרמנו את כל הממתקים שנשארו לנו למשלוחי מנות לחיילים, ואז בא חייל להודות לנו אישית והיה נורא כייף
תמיד יש כיתה אחת שעושה את הדבר הזה שממחזיקים כפית בפה ועליה ביצה, ואסור להפיל אותה. ותמיד גם יש חדר שממלאים לגמרי בבלונים, זורקים שם טופי ויש לך שלושים שניות לחפש אותו. וכ-ל בית ספר הולך לכ-ל דבר, ואפילו ילדי הגן משתתפים. אבל זה לא באמת משנה, אי אפשר לזהות אף אחד, כי כולם באים עם מסיכות כאלה של הצעקה או של עובדיה יוסף
ויש גם משלוחי מנות והמון אוכל לפורים, ברור. [אולי זה נשמע קצת מעפן עכשיו - אבל זה מקסימום לבני 12. בית הספר הזה גאוני פשוט, זה היה אחד הימים הכי כייפים בשנה.] אגב - מה רע בחילוני? זה בא מחול. דווקא זה חמוד

IllUS CratioN

New member
גם לנו יש רבנית,

אבל השנה השמיניסטיות עושות כלום. מלבד התקנון, אבל אני מניחה שהוא לא ממש נחשב בהתחשב בכך שכל הבתי-ספר עושים אותו, לא
? אגב, היתה לכן הכתרה?

meital f

New member
אצלנווווווו

יש הפנינג כל מיני דוכנים ומחלקים לכל ילד כרטיבים שאיתם הוא יכול לקבל דברים בדוכנים ותחרות תחפושות וקעקועי חינה, קליאת צמות, צמר גפן מתוק פופקורן וזהו ניראה לי ששכחתי משו

ספירלי1

New member
זה נשמע ממש נחמד!!!

ב"ה אצלנו היסודי היה גם הפנינג, אבל בחטיבה נחשפתי לקטע של הרבנית.. יש חוקים מגניבים וכל מיני דברים מופרעים באמצע היום, זה תלוי עד כמה השכבה מופרעת!

אני מרגישה זוועה!!!

יש לי חולשה לא נורמלית. והראש והגרון שלי עומדים להתפוצץ. אני בקושי מצליחה לחשוב... אה, ונוסף לכל הצרות, באה אלינו מישהי שאני לא סובלת אותה לשבת . :(

חברה של אמא :(

אוף... היא אישה מעצבנת!!! היא נראה לי חושבת שאני איזה אחת מה זה מסכנה... ומה שהכי מעצבן זה שאין בכלל בסיס למחשבה הזאת!! אה, היא גם חושבת שהיא יודעת עלי הכל.... וזה אחד הדברים הכי טיפשיים ששמעתי בחיים שלי... יש רק בן אדם אחד שיודע עלי הכל, והיא ממש לא הוא.. אוףףף

נפצי לה את הספל כשהיא מחזיקה אותו

או... או... יש לי רעיון
נסי עליה את לחש האבדה קדברה
או... אממ, ל'יודע... נסי לכשף אותה
קרושיו יספיק אני מניח.
שבת שלום.

IllUS CratioN

New member
בהתחשב בכך שיש לך כוחות קסם רבים...

הייתי ממליצה לך בהחלט על קרושיו...

Pr0NgS

New member
הרגישי טוב../images/Emo101.gif../images/Emo115.gif

<אל תדאגי, אני מבטיח לך שזה לא רעל מוסווה>

black robe

New member
../images/Emo41.gifיאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo63.gif

צבעתי את השיער שלי לשחור
זה כזה יפההההה

למעלה