שרשור חברתי

נשמע מעליב, אבל נחליק. ../images/Emo4.gif

פורים היום
צריך לצחוק
-אסקול אותך אחרי פורים.
[
]-

ToryMaster

New member
שורשרת.

רציונל לאו דווקא אומר שאי אפשר להאמין ולראות דברים שאחרים לא רואים.

חיחי איזה מגניב....../images/Emo121.gif

ד.א- יש משו בגמרא שאם לוקחים אפר של חתולה שחורה בת חתולה שחורה, ומפזרים על הרצפה אפשר לראות שדים או משו כזה... וגם-שאם מפזרים קמח (נראהלי) ואשמדאי (שד כזה) נמצא בבית, רואים עקבות של תרנגולת על הקמח.. בעעע

ספירלי1

New member
ד"א, חתול שחור זה מזל טוב!!

ב"ה באמת!! לפי היהדות זה מזל טוב! ובאמת אחת ראיתי שזה נכון! היה לי יום חרא, ואז עבר חתול שחור, ולמרות שהכל הראה שיהיה לי חרא בצורה מטורפת נהיה לי היום הכי נחמד שיכול להיות ואפילו ראיתי כוכב נופל! <מסקנה, זה אמיתי!> גם 13 זה מספר טוב, לפני היהדות!

tamar05

New member
באמת?../images/Emo12.gif תמיד חשבתי שחתול שחור

זה מזל רע.

לא בדיוק. ../images/Emo3.gif

אם לוקחים חתולה שחורה בכורה בת חתולה שחורה בכורה - ומסתכלים לה בעין, ניתן לראות שדים. הקטע עם הקמח - הוא שאם מפזרים קמח מסביב למיטה, ניתן לראות עקבות של תרנגול שהלכו ליד המיטה בלילה. הדבר הזה מתקיים רק בחו"ל לפי מה שהבנתי, משום ששדים לא נמצאים בארץ. שלמה המלך סילק אותם בראשית מלכותו על א"י ולאחר השבעת אשמדאי - אין להם רשות לחזור לארץ. יש להם רגלים של תרנגול - בגלל שהשדים היו אמורים להיווצר כמו בני-אדם, יעני עם רגלים וידיים והכל. פשוט אנשים בלי כוחות-על כאלה. אבל ה' התעכב בכוונה ועד שהוא ברא את נשמתם, נכנסה השבת והיה עליו לנוח. כך שה' לא "הספיק" לברוא להם גוף גשמי, לשדים יש רק נשמה ואין להם גוף. הם התלוננו בפני ה', וה' הביא להם רגלי-תרנגול שמיימים כדי שיוכלו ללכת איתם, ולכן אם מפזרים קמח מסביב למיטה [בחו"ל] ניתן לראות עקבות של תרנגול. [email protected] - "מכל מלמדי השכלתי..."

LoVe in Ron

New member
מעע?!../images/Emo12.gif...

שמישהו יגיד לי למה אני קוראת את זה?!
עכשיו יהיו לי סיוטים כל הלילה ><"

שמע,

בתור נורווגי אני באמת יכול להאמין שהשוודים מתחילים לפחד מכמה רעשים בבית...
סתם... אבל אתה לא רוצה לדעת איך יורדים פה על שוודים... למרות שאני מניח שבשוודיה זה בדיוק ההפף

All My Life

New member
../images/Emo6.gif

אוהו...שלא נדע מצרות...חחחח בעע, תאמין לי..זה היה יותר מכמה רעשים
אגב, אם כבר נורווגיה..מה הקשר שלך לנורווגיה/ישראל וכו'?

למעלה