שרשור חברתי

mjlk

New member
ראיתי פעם תוכנית

שבעצם, כשאתה מחפש לראות משהו כזה, כל דבר קטן נראה לך כמו זה. אני לא יכולה להסביר מה ראו הדודים שלך, או אתה... אבל אולי באמת זה נכון וכל זה.. לויודעת. בכולפון, יש בערוץ "סטאר וורלד" תוכני שנקראת "ציידי הרוחות" ואממ.. הם די מצלמים קטעים מוזרים כאלה וחוקרים אותם... אם באת קיים עולם כזה - למה לא מגלים לי עליו???

All My Life

New member
ממ..

חחחח...שמעתי פעם משפט יפה "אם אתה מפחד ממשהו, לא תראה אותו" ממ..להפך, אני לא אחד שמחפש, אני צריך הוכחות ויש לי נטיה לשלול מהר, אבל אני מאמין בדברים כאלה, אני מאמין שהכל אפשרי, כשאתה רואה דברים כאלה אתה מבין פתאום כמה העולם העצמי שלך מוגבל, וכמה מהר אתה שולל כל מה שלא עולה בקנה אחד עם ההגיון שלך. ביהדות אומרים אם אני לא טועה ,שישראל היא אדמה קדושה ושום רוע/שדים וכו' לא קיימים עליה. וזה לא שלא מגלים לך על העולם הזה...פשוט עדיין לא גילית אותו

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

את כל הודעות האוף טופיק שבפורום יש לשרשר לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב, ישורשר ואו ימחקו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב, זה שרשור אוף טופיק, לדברים שלא קשורים לפורום. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשר הנצל"שים. נא לא לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים.

משתתפת בצערה וצערך.

את חברה אמיתית בשעת צרה ומצוקה. אין הרבה אנשים כמוך. ותאמרי לה שהוא תמיד תמיד נמצא לצידה בכל זמן ומצב הוא נמצא בתוך לבה.
חיבוק חם אלייך

ספירלי1

New member
יש לי מחר שעת 0

ב"ה ואני לא שמחה מזה בכלל!אני יכולה לפרוש מהמגמה הזאת ואז להגיע ב10 <!!!> לב"ס, אבל המגמה מעניינת מידי..<זה מגמה על השואה, מאוד מעניין> אבל לקום ב6, זה לא בשבילי...

למעלה