שרשור חברתי

Roonil Wazlib

New member
מוזכר גם בראשון

שהארי חושב שסנייפ קורא מחשבות. ואם כבר הראשון, יש להארי חלום שחוזה את הסוף של אותו הספר, והארי שואל את דמבלדור למה וולדמורט הלך אחריו בכלל, ודמבלדור לא עונה (בחמישי הוא מסביר עם כל הנבואה...)

דחוףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתם, לא כזה דחוף, אבל זה די לחוץ... המשפט המאגד
עד עכשיו נכנסו לקומונה רק 22 אנשים
והצביעו רק 12 אנשים
קדימה, כנסו ותצביעו למשפט שייצג אותנו ברחבי תפוז
ההצבעה תיסגר והקולות יספרו ביום רביעי, 9.11.05, 20:45..
המשפט המאגד שניצח ברוב קולות יפורסם בשעה 21:00 בעז"ה
לא אגלה מי הם, אבל... נכון לרגע זה - שני משפטים מובילים על 6 קולות
חמישה קולות
על משפט אחר..
עוד 2 משפטים על 4 קולות |רמקול
השאר עדיין נמצאים על שלושה קולות ומטה..
כנסו והשפיעו
http://communa.tapuz.co.il/Looking4CoolName כחולות, גמאתן מוזמנות לקומונה..
ב=ה=צ=ל=ח=ה

J Halliwell

New member
וואי אני רואה את כולם כאן מדברים על

כל המבחנים ואניט פשוט רוצה להגיד שאני מאושר עד עמקי נשמתי שסיימתי את המקצועות האלה שנה קודם ושיש לי את השנה הזאת לעשות חיים במקום ללמוד של היום!!!!!!!!!

N o A 1 1

New member
כיף לך..../images/Emo10.gif

בעעעע..איזה כיף לך!! תאמת שאני מסיימת רק מתמטיקה ומחשב יותר מוקדם אז תהיה לי יב נטולת שעות..

2 Mיכל

New member
../images/Emo12.gifגם לי בערך../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אמנם נשארו לי כל המקצועות שאני שונאת (אזרחות, תנ"ך, ספרות, פיזיקה), אבל אנשים רואים אותי כל היום במסדרונות ושואלים אם אני נכנסת לשיעורים מדי פעם
. כמה שעות יש לך?

spbv

New member
אני דווקא...

אני דווקא הכי אהבתי תנ"ך ואזרחות...(100 בציוני הגשה
)...

J Halliwell

New member
יש לי

26 שעות במערכת אבל זה כולל עוד מקצוע של 5 יח' שהחלטתי להוסיף כי היה לי זמן

2 Mיכל

New member
וואי, יפה!../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

בטח היה די מעצבן להשלים את כל החומר... אני חשבתי להצטרף לביולוגיה אחרי שסיימתי מחשבים, אבל ויתרתי. בינתיים אני לא מצטערת. בכל מקרה, המון בהצלחה
.

J Halliwell

New member
נשאר לי רק

מקצועות חובה שעושים הי"ב כאילו, תנך, ספרות וכ"ו החצי השני של פיזיקה (2יחידהת לימודים אחרונה+מעבדה) והחלטתי כי היה לי את הזמן להוסיף עוד כימיה 5 יח"ל כי היה לי זמן.

יא../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

אני הייתי יכולה לסיים את כל ה5 יח"ל בכימיה השנה (אני בי"א), ואז הייתי לוקחת 5 משהו אחר או משהו, אבל לאאא, לא נותנים לעשות מואץ בכימיה:/

לי היה מבחן היום באנגלית

ובאמת לא היה יותר מידי קשה, אם בכלל. והיה לנו ג'ורנאל להגיש, ואני כתבתי על הארי פוטר, ומה המורה כתבה לי בהערכה?, שהיא מאוד אוהבת את הספרים וחושבת שזו סדרה מדהימה. ^^.

2 Mיכל

New member
הוֹ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

עשיתי שנה שעברה פרוג'קט באנגלית על הארי פוטר, סיריוס ליתר דיוק, והמורה כתבה לי שסיקרנתי אותה והיא רוצה לחזור לקרוא את הסדרה
(היא קראה בזמנו את הראשון).

יעל צאן

New member
הוווו *.*

היום הייתי בחדר כושר עם אח שלי .....ואישה אחת רצתה להציע לי משהו וכזה שאלה אותי בת כמה אני (כמובן אמרתי 16) ואז היא אמרה שאני קטנה מידי בשביל זה...... O.O היא רצתה להציע לי קראק קראקקק קראאאקקקקקק OOOO:: או שמריחואנה קיצר לא יודעת מה היא רצתה XD O.O ;;

limslim

New member
גועל וחלחלה

השניה ראיתי פרסומת לסרט הרביעי. חצי מהקטעים שדמיינתי יפה מאד-נרמסו, תוך שניות. במיוחד קטע הנמיה (שבדמיון שלי, מסתבר, היה בואש)

m i a o o

New member
מזדהה../images/Emo4.gif

במיוחד הקטע שבו "דמבלדור" צועק "הארי פוטר"... זה כ"כ הרס את הדמות של דמבי, הדמות הרגועה והשלווה שלעולם לא תצעק גם אם ייגמרו כל הממתקים בעולם...

למעלה