שרשור חברתי

N o A 1 1

New member
יחיחיחי

תאמת שקיבלתי ככה כי המורה שלי חש שסגלל שאנחנו כיתה מדעית אנחנו גאוני מתמטיקה ונתן לנו מבחן ברמה של הבגרות..בעע

Roonil Wazlib

New member
ואו! אני יודעת איך את מרגישה...

המורה שלנו לימדה אותנו בכתה ז' הסתברות ועצרת וכל מיני דברים של בגרות רק בגלל שאנחנו ה"מואץ"...

יעל צאן

New member
כימיה S:

שונאת כימיה איך לעז._. אפשר לקבל 97 בכימיה הלוואי עליי אני לא מבינה כימיה בגרוש זה סינית בשבילי (ואני מבינה רק יפנית XD :p ) ארררגגג לי יש מחר בחן בכימיה .... אאההה ;; ומבחן בתעבורה וביום רביעי מבחן באנגלית ;; אני טובעת במבחנים בלו~בלו~ *חוזרת ללמוד לכימיה וזורקת קישואים מידי פעם על אח שלי ^^*

Volldemort

New member
../images/Emo41.gifתחרות הפיקים יוצאת לדרך../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

תחרות הפיקים בקומונה 11239 [קומונת הסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות] יוצאת לדרך
כיתבו פיק לפי דרישותיי[
]. כל פיק יזוכה בציון, ולאחר כמה שלבים- נדע מיהו כתב הפיקים הטוב ביותר
(או לפחות הטוב ביותר בביצוע משימות
) היכנסו: 11239&msgid=6752616 target=_blank style=color:blue>http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=11239&msgid=6752616

YaEloNeT

New member
בית ספר?../images/Emo12.gif|לירוןלב|../images/Emo184.gif

מבחנים?
שיעורי בית?
תזכירו לי מה זה

spbv

New member
כל כך!../images/Emo45.gif

אני כל כך נהנת לקרוא על כמה מבחנים יש לכם!!! אני רעה אני יודעת:) אבל אני פשוט כל-כך כל-כך כל-כך שמחה שסיימתי כבר עם בית הספר!!! זה היה כזה עינוי מתמשך של 12 שנה,שסוף סוף נפתרתי ממנו-ועוד בהצלחה ! אין לכם מושג איזה תענוג זה! איזו הקלה! נ.ב למיואשים שבינכם-זה יגמר בסופו של דבר

YaEloNeT

New member
|מבטתמים||לירוןלב|../images/Emo184.gif

סתם נו. פשוט מראשהשנה יצא לי להיות שם ארבעה ימים. יאדהיאדהיאדה^^.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo107.gif

שגיב פרידמן, שמגלם את הכלב הנאמן בתוכנית הסאטירית "הרצועה" בערוץ "ביפ", יתארח בפורום הומור שחור וב-BlogTV הלילה ב-21:00 ויענה לשאלותיכם. צרפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=65100195
לתכנית צעירים חדשה בערוץ 2 דרושים אנשים מעניינים בגילאי 15-25: לא משנה הרקע, מקום המגורים, השריטה ומה אבא שלכם עושה - העיקר שתדעו לדבר על החיים שלכם הכי פתוח ותעניינו אותנו! מדובר על השתתפות קבועה ואתר התכנית ישולב בתכנים באתר תפוז אנשים. האודישנים ייתקיימו בימים הקרובים. להשארת הודעה: mailto:[email protected]

למעלה