שרשור חברתי

rds15

New member
מבחנים באנגלית זה דבר עצוב

במיוחד שצריך לכתוב כמה שאני רוצה להיות מדריך במחנה קיץ לילדים קטנים. הו, כמה בולשיט אפשר לכתוב ב120 מילים?[תשובה:הרבה]

sky44

New member
אפשר המון המון

תמיד מדהים אותי איך אני מצליחה למרוח את התשובות שלי באנגלית. (טוב מצד שני דוברי אנגלית לומדים כמו שלומדים ספרות. ובספרות אפשר לקשקש המווווון)

Roonil Wazlib

New member
באמת?

אני לומדת בדוברי אנגלית+ (מצטינים/מואץ) ואנחנו ממש לא צריכים למרוח תשובות...וגם לא לומדים כמו ספרות...אבל אולי זה תלוי במורה

Aragollum

New member
אנחנו מסיימים 5 יחידות ב-י"א../images/Emo13.gif

מבחינת האנגלית, הרמה לא ממש שונה
הצמידו לנו מורה מטופשת שמלמדת גם 4 יחידות, ואומרת "אוקיי" כל 13 שניות בממוצע - ספרנו יותר מ-200 פעמים בשיעור של 45 דקות. אה כן, והיא מדרום אפריקה אז המבטא שלה נוראי לגמרי. והיא לא יודעת אנגלית
היא אשכרה כתבה על חיבור שהגשתי לה "Very Amuzing". וזהו, קיצור זה כל ההבדל - לסיים עם אנגלית שנה לפני הזמן

sky44

New member
אז את מוכשרת

וכנראה יש לך פרוטקציות. חוצמיזה, שאצלנו לא לומדים דקדוק. אלא אם ממש ממש צריך להבהיר משהו כמו הווה מושלם או משהו, דברים שדוברי אנגלית לא שמים לב אליהם באמת כי זה בא להם אוטומטי וזה לא כזה ברור כמו איי-אן-ג'י.

אם לא הייתי יודעת ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

שאין אצלנו אנגלית לדוברים, הייתי בטוחה שאתה מדבר על המורה שלי לאנגלית. גם טיפשה, גם אוקיי וגם דרום אמריקה? קריפי.

Aragollum

New member
חחחח../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אכן קריפי
המורה שלנו אמרה היום בכיתה disgust במקום discuss, וכתבה על הלוח creat במקום create..

Roonil Wazlib

New member
דבר אחד:

לדעתי, ההבדל הוא שדוברים זה בחטיבה ו5 יח"ל זה בטיכון, אבל גם אח שלי למד ב"מואץ" בטיכון ועשה בגרות בי"א

Blood Roses

New member
120 מילים זה לא הרבה.

זה בקושי פסקה. היה לי מבחן באנגלית היום. וזה היה שאלון E בבגרות של 2004(היה כתוב על הטופס שהזכויות שמורות למשרד החינוך ואסור לצלם בלי רשות מהם, אבל המורה שלי צילמה בלי רשות
) כדי לראות מה המצב של כל אחד ולראות אם נוכל לעשות את הבגרות בי"א או בי"ב. וזה היה דוקא קל יחסית למה שחשבתי שיהיה "בגרות"

Aragollum

New member
כן, E זה גם 5 יחידות../images/Emo3.gif

זה אמור להיות *קצת* קשה, לא
טוב נו, קשה זה גם ככה לא יכול להיות
מי שיודע אנגלית יודע אנגלית, לא יעזור כמה קשה יעשו את השאלונים..

למעלה